nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

howard157

Üye
ben daha dün aldım c6-01 i ve bu gün yeni aldığım hafıza kartını taktım sonra hafıza kartına oyun yüklemek için çıkaracaktım hafıza kartı çıkmadı bu akşam teknik servise göndericem|-) almanızı tavsiye ederim ama iyice araştırdıktan sonra alın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ben daha dün aldım c6-01 i ve bu gün yeni aldığım hafıza kartını taktım sonra hafıza kartına oyun yüklemek için çıkaracaktım hafıza kartı çıkmadı bu akşam teknik servise göndericem|-) almanızı tavsiye ederim ama iyice araştırdıktan sonra alın

Hımmm daha ilk günden kötü olmuş.
Hafıza kartını takarken fazla bastırmış olmalısın, muhtemelen içerideki kartı tutup bırakan yaylı düzenek bozulmuştur :(
İnşallah kullanıcı hatası deyip masraf çıkarmazlar.

SilentOne

SilentOne

Üye
az kalsın bnde kırıyodum ilk başta zor çıkıyor yha

howard157

Üye
servis inceledi telefon hatalı ürünmüş yenisini verecekler :ehe

omn123

Üye
aslında iphone nin tüm oyunlarına uyumlu yani iphone'dan demo yada paralı indireceğinize nokia c6-01 de hem hemde parasız indirir ve oynarsınız.
mesela assassin's creed,angry birds,spider-manve NFS SHİFT gibi oyunlar iphone de yaklaşık 1.99dolar ve 9.99dolar arsında ama nokia c6-01 den indirdiğinizde (yani bilgisayardan indirip te telefona yüklemekten bahsediyorum) ve oynaya biliyoruz, aslında bunu coğumuz biliyorun ama bilmeyenler içinde bu yorumu yazayım dedim. kendi yorumumla ilgili sizinde yorumlarını beklerim:good::tşk:

53luturk

Üye
arkadaşlar ben 1 ay telefonları ınceledim we bu telefonu aldım inanın aldığıma bir gram pişman değilim nette her yorumu okudum şüpelerim wardı ama sımdı iyiki aldım diyorum. Samsung galaxy fit war kardesımde we ınanın bu telefon ona on basar. ekran kalıtesı super hele asphalt 6 oynunu oynamak bıle bu telde herseye bedel.
Şarja gelınce yıne samsung tan ıkı kat fazla gıdıor 2 gun cok oynamazsan gıdıyor. foto we wıdeo cekımı süper kim ne derse desin bakın bu telefonu almak ısteyenler we 550-600 lırası olanlar sakın dusunmesın bence alsın bende sızın gibi çok düşündüm bu telefon tıpıyle kalıtesıyle bu fıyata bedavaaaa.. aynı fıyattakı tellerle karsılastırılamayacak kadar süper tel. bu kadar öwdüm diye salladıgımı dusunmeyın bu benım ilk yorumum bu sıtede we bu yorumu benm durumumda olanlara yardım olmak ıcın yazmayı borç bildim =)

Üst Alt