İlk maaşımla yeni bir telefon alacağım, özellikleri ben yazayım, siz tavsiye edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
İlk maaşımla yeni bir telefon alacağım, özellikleri ben yazayım, siz tavsiye edin
Arkadaşlar cuma günkü öğretmenlik atamasında atanarak, devlet memuru oldum. eylül 15'te ilk maaşımı alacağım ve artık 5 yıldır kullandığım N70'imden ayrılacağım. Öncelikle ben telefonu nasıl kullandığımı, hangi özellikleri aradığımı ve aklımdaki telefonları buraya yazacağım, siz de buna göre yorum yaparsanız sevinirim.
Öncelikle ben en fazla mesajta kullanıyorum teli. öyle pek de konuşma yapmam. yani ancak önemli günlerde. benim istediğim telin şarjı uzun gitsin, en az 3 gün. ayrıca kamerası da en az 5 mp ve otofokuslu olsun. mesajlar bölümünde, istediğim mesajları ayrı ayrı klasörleyebileyim. yine telde güvenlik kodu olsun ki, benden başka kimse açamasın. ön kamerası olursa iyi olur ama çok da zorunlu değil. yaklaşık 1 yıl önce Nokia E52'yi hedefim yapmıştım ama atamam şimdi olunca bu kararım değişti. aslında e52'yi yine alırım sadece 3.2 mp olması beni ondan uzaklaştırıyor. ayrıca ben telde oyun oynamam, nete girmem. en fazla 0.facebook adresine girerim. zaten evimde hem laptop hem de playstation var. ayrıca yanımda kağıt kalem olmadığı zamanlarda not tutabileceğim bir uygulama varsa sevinirim. şuan c7, ideos x5, wave 2 ve galaxy ace alternatiflerim arasında. bunların birbirinden farklı olmaları size tel konusunda kararsız ve az tatmin olan biri olduğumu gösterir sanırım. çünkü biri symbian, ikisi android, biri bada. c7'de otofokus olmaması ve symbian'ın forumlarda olumsuz yönde eleştirilmesi beni ondan uzaklaştırıyor. x5'ten de hiç duymadığım bir marka olması ve servis durumu beni uzaklaştırıyor. ace'e gelince onu da wave 2 ile kıyaslıyorum ve uzaklaşıyoum. wave 2'ye gelince de o kadar özelliği kullanacak mıyım diyorum. bazen de al e52 otur diyorum kendi kendime. anlayacağınız kafam çok karışık. he bir de çektiğim resimleri telde duvarkağıdı yapmak istiyorum ama ekranın tamamını kaplaması lazım. n70'de sadece ortayı kaplıyordu, bilirsiniz, onun gibi olmamalı. dokunmatik istememin nedeni medya özelliklerinin fazla olması. öyle iş teli istemiyorum. ideos x5 şuan bende ağır basıyor. eğer servis konusunda, garanti yani, beni inandırabilirseniz onu alacağım. fiyatı da uygun diye. ama wave 2 de çok cezbediyor beni. bada uygulamaları çok hoşuma gitti netten bakarken. şimdilik benden bu kadar, sıra sizde :)) bir de sar değeri değeri düşük olsun

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
800 civarı verebilirsen Motorola Defy öneririm.Suya,Toza,darbeye dayanaklı çizilmez ekranlı.Youtubede ne kadar dayanıklı olduğunu kanıtlayan videolar var

----------Eklendi @ 18:40:17 ---------- Yazıldı @ 18:37:56 ----------

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
wawe2 güzel. Bada2 de gelecek. :) bence onu al, uzun kullanırsın. :oke:

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
800 verebilirim ama o teli hiç duymamıştım incelemeyi izleyeceğim. wave 2'de yukarıda saydığım özelliklerin hepsi var mı? özellikle mesaj ve kilit kodu? ayrıca şu an n70 kullanıyorum, onun üzerinden gidersek şunu derim. kamerası 5 olsun otofokus olsun. daha hızlansın. bu yani, aslında pek de birşey estemiyorum. aslında aradığım her özellik e72de var ama onu da klavyeli ve iş teli diye istemiyorum

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
zaten türkiyeye daha 1 hafta önce geldi turcell getirtti

lolaman

lolaman

Üye
Samsung GT-B7230 OmniaPro almanı tavsiye ederim kamerası 3.2 megapixel fakat 5 mp gibi resim çekiyor tam bir iş telefonu.Not tutma vardı yanlış hatırlamıyorsam dayanıklı telefon 1 metreden yere bırak bir şey olmaz bence bu telefonu al fiyatıda uygun.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
800 verebilirim ama o teli hiç duymamıştım incelemeyi izleyeceğim. wave 2'de yukarıda saydığım özelliklerin hepsi var mı? özellikle mesaj ve kilit kodu? ayrıca şu an n70 kullanıyorum, onun üzerinden gidersek şunu derim. kamerası 5 olsun otofokus olsun. daha hızlansın. bu yani, aslında pek de birşey estemiyorum. aslında aradığım her özellik e72de var ama onu da klavyeli ve iş teli diye istemiyorum
kilit kodu var. Mesajlarda klasör yok diye biliyorum. kullananlara sor :)

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonları kullanan bulsam soracam ama yaşadığım yer küçük bir ilçe, o yüzden pek yok yani

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Huawei ideos x5 gayet güzel sar değeri yanılmıyorsam 0.79 yani güzel bi değer not uygulaması olsun oyun uygulama yığınla var ama şarjı çok kullanımda 1 1.5 2 gün civarı gidiyor ama az kullanırsanız 3 günü buluyor.Durumunuz varsa wave 2 de olabilir tabiki.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 de alabilirim ama hiç samsung kullanmadım ve kullanan da yakınım ya da arkadaşım olmadı. o yüzden çekincem var. wave 2 de şarj nasıl?

maxirabit

maxirabit

Üye
max. 1.5 gün gidiyor f ull kullanımda. wave 2 ama o bana okadar gidiyor normal bir kullanımda 3-4 günü çıkarır çok yüklenilmezse.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
peki c7 almam ve almamam için neleri gösterebilirsiniz? tabi wave 2'ye göre

XER01

XER01

Üye
Wave2 alabilirsiniz güzel seçim olur sizin için

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 güzel tel biliyorum da, birçok özelliğini kullanmayacağım. bu yüzden o kadar para vermek istemiyorum. e52 5 mp olsa hemen onu alırdım. aslında kamerası yüzünden e72 de alasım var ama o da iş teli diye sakınıyorum. sizce o nasıl bir seçim olur?

BeratShark

BeratShark

Üye
nokia c3-00 tavsiye ederim.ama senin istediğin özelliklerin bazıları var.şarjı mükemmel ötesi uzun gider.klavyesi var,kilit kodundan emin değilim,3 megapixel kamerası var,ama kötü resim çekmiyor.not tutmak için uygulaması da var

__xXx__

__xXx__

Üye
ben size dokunmatik cihazların hiç birini önermem çünkü ne kadar az kullanılırsa kullanılsın şarjları çok uzun gitmiyor bence nokia e72 falan alın madem mesajda çok yazıyorsunuz

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
sağlam telefon istiyorsan kesinlikle motorola defy.yok önemli değil diyorsan wave2

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
valla e72 de aklımda ama ona o kadar para vermişken wave 2 alırım. hem e72 iş teli yani ben ekranda az canlı renkler görmek isterim

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
bugün bir TİM'e gittim orda wave 2'yi denedim. tabi kısa zaman kullanabildim. öncelikle kamera çok çok güzel. menüler de iyi de geri tuşu yok galiba. bir de mesaj yazmak sıkıntılı olacak galiba. qwert klavye sorun değil de, harfleri tutturamıyorum. bir de fiyatı manyaktı 899 tl idi. sizce normal mi? bana daha 3 gün önce 760 demişti bir cep tel'ci ve sizce alışabilir miyim dokunmatiğe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt