Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Tavsiye)C6-01 Alacağım Nasıl Bir Telefon?
Sponsorlu Bağlantılar
Türe
Üye
aman under sakin +10
keys1903
Üye
kardes valla x6 yı verınce c6 yı tıpınden bısye benzetenmedıydım ama kurcalayınca anladımkı essekten ata bınmısık
PriZm
Üye
Konu Sahibi
5800 rı yaptığım fwlerle adam etmiştim şimdi sıra Symbian^3 te
Utku
Üye
yapta görelim
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Yapacam yapacam hele PNHT işe başlasın bende başlayacam Symbian^3 de canlandırmanın zamanı geldi
Türe
Üye
abi ben sertifika alamadım bi türlü çıldıracam ya
PriZm
Üye
Konu Sahibi
just hack it ile hacklemeyi denedinmi? sertifika problemin kalmaz...
artık beraber cfw çıkarız c6-01 e sana sunu diyem şarjı çok iyi gidiyor 2.si kulaklık sesi manyak ötesi ve dış hoperleri 5800 kadr iyi gelmedi ama sunu diyem hakketen güneşli havada ekran daha süper bu arada telefon okdarda aqır deqil 5800 den birazcık aqır geldi bana rema baktım 168den başladı 161 de son buldu şarjı bitti ve kaç saaten beri 3 dişle idare etti kerata çook sevdim bu telefonu yha
artık beraber cfw çıkarız c6-01 e sana sunu diyem şarjı çok iyi gidiyor 2.si kulaklık sesi manyak ötesi ve dış hoperleri 5800 kadr iyi gelmedi ama sunu diyem hakketen güneşli havada ekran daha süper bu arada telefon okdarda aqır deqil 5800 den birazcık aqır geldi bana rema baktım 168den başladı 161 de son buldu şarjı bitti ve kaç saaten beri 3 dişle idare etti kerata çook sevdim bu telefonu yha