nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin
selam arkadaşlar 3 aya kadar c6-01 almayı düşünüyorum sorularımı söylüyorum 1.multi touch var mı 2.oyun performansı nasıl youtube izledim asphalt 6 yı falan güzel çalıştııyor 3. Auto focus yokmus fakat seceneklerden elle ayarlanıyo dimi yakın cekim için ve kamera performansı nasıl 4.tarayıcısında htlm 5 destegi Varmı ve faceden video izleniyomu 5.flash lite 4 diyo tam olarak flash lite 3.0 dan farkı ne ve istedigimiz siteden video izleyebilirmiz flash lite 4 sayesinde 6. Şarj durumu nasıl 7.ekranı hd mi? bİDE AMOLED NE İŞE yarıyor 8.bide bu symbian 3 lara anna ve belle diye güncelle gelcekmiş galiba gelince ne olucak yani ne degişecek 9.işlemcisi kaç mhz? 10.ramı kaç mb? Ve ramın ortalama ne kadarı bize kalıyor (örnegin 5800 da 120 mb ram var bize 60 mb yer veriyo) 11.bide hani n8 e hard disk falan baglanıyomus bunada baglanıyomu usb to go mu ne o özellik sayesinde 12. Nokia c6-01 kullananlar genel anlamda memmunmusunuz sorularımın her birine cevap verirseniz sevinirim :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
selam arkadaşlar 3 aya kadar c6-01 almayı düşünüyorum sorularımı söylüyorum 1.multi touch var mı 2.oyun performansı nasıl youtube izledim asphalt 6 yı falan güzel çalıştııyor 3. Auto focus yokmus fakat seceneklerden elle ayarlanıyo dimi yakın cekim için ve kamera performansı nasıl 4.tarayıcısında htlm 5 destegi Varmı ve faceden video izleniyomu 5.flash lite 4 diyo tam olarak flash lite 3.0 dan farkı ne ve istedigimiz siteden video izleyebilirmiz flash lite 4 sayesinde 6.
Bazı sorularını cevaplayayım. Multi touch var. S^3 bölümündeki tüm oyunları çalıştırır. Bu konuda N8'den farkı yoktur. Diğer soruları da kullananlar cevaplayabilir :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
flash lite 4 ile tum sitelerde video izleyebilirsin ama heopsinde sorunsuz izlersim diyemm

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ayrıca html 5 desteği yeni tarayıcıyla gelecek anna güncellemesiyle..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
istediğin siteden video izleyemezsin(sadece android'de izleyebilirsin.)

telefonu kullanmadığım için diğer sorulara cevap veremiyorum :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
izlenemicek site soylermisin? Flash 10 videolarinin cogunu destekliyor ve ben hic aksi bi durumla karsilasmadim:allalla:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yeni sorular eklendi :D

futbol123

futbol123

Üye
bende almayı düşünüyorum kullananlardan yorum bekliyorum ben bugun inceledim ekranı biraz kucuk geldi. n97 ye göre

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler cevapları bekliyorum :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
250 mb ramı var 680 mhz işlemci. Şuanda bende 110 la 120 arası bos mb var büyük ihtimal c6-01de de öyle olur.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
7) telefon hd video açıyor.
Amoled ekran daha canlı görüntü sağlar.
8)Anna ve belle gelince çok şey değişecek. Forumda bulabilirsin.
9)680 MHz işlemci var. 10) 256 MB ram var.
11)usb on the go var. Yani n8 gibi bağlayabilirsin.

Umarım yardımcı olmuşumdur:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
haa arkadaslar söylemeyi unuttum web te gezerken genel hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın vyeniden deneyin uyarısı hiç başınıza geldimi

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Şuana kadar başıma hiç gelmedi en fazla kasılmalar olmuştur ama annayla baya düzelecek :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yaaa bide şey dicem şu siteye girin özellikle c6-01 kullananlar teleden wi-fi den baglanın tl gitmesin burda herhangi bi video ya tıklayın bakalım izlenecekmi

----------Eklendi @ 02:12:50 ---------- Yazıldı @ 02:08:41 ----------

deneyen varmı

Jomolocco

Jomolocco

Üye
var aciyor ama tam perfermans alamadim goruntu dondu

nonamex

Üye
N8'le internetten video izlemek eziyet gibi telefon donup donup kendinden geciyor :ehe C6-01 in pek farkli oldugunu sanmiyorum.Facebooktan video izlemek bile eziyet.

----------Eklendi @ 02:57:23 ---------- Yazıldı @ 02:55:50 ----------

Auto focus olmadigi icin 50 cm'e kadar odaklanamiyor ve bulanik cikiyor.. Ayarla falan duzelmiyor 8 mp sus olsun diye konmus, kamerasini test ettim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
peki şuanda faceden tüm site şeklinde girdigimizde İNDirmeden videoları izleyebiliyormuyuz acaba c6-01

nonamex

Üye
Cihazin oyun performansi idare eder, saglam GPU var ama onu destekleyen islemci zayif.. Angry Birds bazi levellerinde falan bile zorlaniyor (Ornek: Angry Birds Seasons Summer picnic'in bazi levelleri), bazi oyunlar duzgun uyarlanmamis , ayrica hd oyun uygulama sayisi yetersiz.. Telefona her kurulan oyun telefonu da yavaslatiyor..

----------Eklendi @ 03:05:38 ---------- Yazıldı @ 03:03:25 ----------

peki şuanda faceden tüm site şeklinde girdigimizde İNDirmeden videoları izleyebiliyormuyuz acaba c6-01

Evet fakat feci kasiyor ve videoda takilmalar oluyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin oyun performansi idare eder, saglam GPU var ama onu destekleyen islemci zayif.. Angry Birds bazi levellerinde falan bile zorlaniyor (Ornek: Angry Birds Seasons Summer picnic'in bazi levelleri), bazi oyunlar duzgun uyarlanmamis , ayrica hd oyun uygulama sayisi yetersiz.. Telefona her kurulan oyun telefonu da yavaslatiyor..

----------Eklendi @ 03:05:38 ---------- Yazıldı @ 03:03:25 ----------

Evet fakat feci kasiyor ve videoda takilmalar oluyor.
hımm ilginç bitek senden duydum bu yorumu çogunluk memmun

----------Eklendi @ 03:29:12 ---------- Yazıldı @ 03:23:32 ----------

N8'le internetten video izlemek eziyet gibi telefon donup donup kendinden geciyor :ehe C6-01 in pek farkli oldugunu sanmiyorum.Facebooktan video izlemek bile eziyet.

----------Eklendi @ 02:57:23 ---------- Yazıldı @ 02:55:50 ----------

Auto focus olmadigi icin 50 cm'e kadar odaklanamiyor ve bulanik cikiyor.. Ayarla falan duzelmiyor 8 mp sus olsun diye konmus, kamerasini test ettim.

nası düzekmiyor şeceneklerde makro falan yazar mutlaka yani elle ayarlama falan illaki vardır