C6-01 Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Almalımıyım
Merhaba arkadaşlar yakında yeni telefon alacağım ve araştırmalarım sonucunda c6-01 de karar kıldım ama bu telefonu hıc kullanan arkadaşlarım flan yok sizce nasıl bir telefon ve kullanan kullanıcılar için artı ve eksi yönleri nelerdir ?

Yada bu telefonu alma ben sana şunu öneririm diyen varmı ?

600 tlye kadar alabılırım telefon

Şimdiden Teşekkür Ederim, İyi Forumlar :)

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha 2 telefonumdan biri bu ben çok memnunum ve kesinlikle tavsiye ediyorum bence pişman olmazsınız

_ardaa

_ardaa

Üye
Öncelikle bir telefonda olmasını istediğin şeyleri söylemelisin ki biz de tavsiye verebilelim, bütçe demişsin bunun yanında özellik olarak nasıl birşey istiyorsun.

beratiks

Üye
merhaba,bu telefonu ben yaklaşık 3 hafta önce aldım.bnmde 600 lira kadar bir bütçem vardı.telefona gelince n8 in bi alt modeli oalrak görüyorum ben birkaç özellik dışında hmn hmn aynı gibi.telefon bence çok güsel. 720p film,divx fln fln izliyorum kesintisiz.oyunları fln hiç kasmıyor.sonra ovide de dolu program var bana göre şahane bir telefon eğer n8 e paran yetmiyorsa bu telefon snn için en mükemmelidir diyorum sana.kamerası çok güsel onu söyliyim video çektiğimde sanki kameradan çekmiş gibiyim pcye atıyorum ve görüntü kalitesi süper.bir eksik yanı bana göre içinden bana 2 gb kadar hafıza kartı çıktı.bana göre az geldi.onuda kendin 30-40 lira vererek 16 gb fln hafıza kartı alabilirsin.annada çıkınca bu telefonun tadına tat geleceğinden eminim yinede sen biraz daha araştır derim.
kolay gelsin

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Özelliklerine baktıysan ve ihtiyaclarını karsılıyorsa al tabii. ;)

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
internette gezinme, kamerası, elde hoş durması gibi .) bide sanırsam c6-01de navigasyon sistemi gibi birşey varmış yanılmıyorsam onun ıcınde yorumlarınızı yazarsanız sevınırım :)

----------Eklendi @ 22:27:00 ---------- Yazıldı @ 22:25:14 ----------

merhaba,bu telefonu ben yaklaşık 3 hafta önce aldım.bnmde 600 lira kadar bir bütçem vardı.telefona gelince n8 in bi alt modeli oalrak görüyorum ben birkaç özellik dışında hmn hmn aynı gibi.telefon bence çok güsel. 720p film,divx fln fln izliyorum kesintisiz.oyunları fln hiç kasmıyor.sonra ovide de dolu program var bana göre şahane bir telefon eğer n8 e paran yetmiyorsa bu telefon snn için en mükemmelidir diyorum sana.kamerası çok güsel onu söyliyim video çektiğimde sanki kameradan çekmiş gibiyim pcye atıyorum ve görüntü kalitesi süper.bir eksik yanı bana göre içinden bana 2 gb kadar hafıza kartı çıktı.bana göre az geldi.onuda kendin 30-40 lira vererek 16 gb fln hafıza kartı alabilirsin.annada çıkınca bu telefonun tadına tat geleceğinden eminim yinede sen biraz daha araştır derim.
kolay gelsin

çok teşekkur ederım bana bıde şu anna ile belle diye birşeyler okudum ama tam anlamadım sanırsam guncelleştirme gibi birşey onuda açıklayabilirmisiniz tam olarak nedir ?

beratiks

Üye
walla navigasyon var evet,internetsiz harita tarzı birşeye bakıyorsun,ama navigasyon için herhalde internet lasım.ben herhalde pek kullanmayı bilmiyorum ondan oalbilir ama o olay beni pek sarmadı yapamadım tam ayrıntılı göstermiyor haritada sokak isimleri fln ayzıyorda çıkartamıyorum birşeyden haritalara baktığımda.az da arada kasıyor haritalarda hızlı dolaşırsan benden bu kadar :)

ynsyns58

Üye
ben yaklasık 3 aydır bu telefonu kullanıyorum tel. elde çok hos duruyo ve kibar küçük oldugu kadarda fonksiyoneel kamera performansı günlük yasam sartlarında cok iyi videosu net wlan internet benim işimi çok rahat görüyo menü geçislerinde kasma donma ya rastlamadım 1-2 kere rest attı tel ama aynı anda fazla özellik kullanmıstım ondan diye tahmin ediyorum telefonun tek eksigi dahili hafıza ve auto focus bende 8 lik kart kullanıyorum kamera benim için güzel içtenlikle tafsiye ederim abim wawe2 kullanıyo ama benim için cok kaba oda cok iyi bir tel ama bada oldgu için hiç ısınamadım alternatif olarak söyleyebilirim sorularını yanıtlamaya calısırım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

beratiks

Üye
ya anna belle fln nokia güncelleştirme çıkarıyor,bnmde pek bilgim yok ama yeni özellikler gelicekmiş,tüm kullanıcılar heycanla bekliyorlar telefon baya iyi olcakmış güya

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
sizlere çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten bu kadar çabuk cevap alıcağımı dusunmuyordum aklımda şu anlık bir soru kalmadı artık geldikçe sorarım sizlere :) sağlıcakla kalın iyi forumlar :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gerçekten güzel bir telefon.
Hemen hemen tüm aradığın özellikleri karşılayacak yeterlilikte.
Olumlu özelliği çok fazla, tek tek yazmaya gerek yok.

Otofokus eksiğini bir kenara koyarsak;

C7'den tek eksiği NFC olmaması,
N8'den tek eksiği kamerasının 12MP yerine 8MP oluşu...

Olumsuz özellikleri arasında en önde sayabileceğimiz:
-Şarjının çok az gitmesi. (Yoğun kullanımda 1 gün, ortalama kullanımda 2 gün)

Şiddetle tavsiye edebileceğim bir telefon.
Ancak ağırlıklı olarak ne için kullanacağın da çok önemli?
Çok kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan biraz daha bütçeyi zorlayıp N8 alman gerek.
İleride yaygınlaşması muhtemel NFC teknolojisi olsun istiyorsan yine biraz bütçeyi yükseltip C7 alabilirsin.

Ya da 1-2 ay beklemede kalıp Nokia'nın Belle'li telefonlarının (Nokia 700, 701 v.b) fiyatlarını gözlemleyebilirsin.
Uygun fiyatla gelen olursa, onları da adaylar arasına eklersin. (Tahminimce 700-1000 TL arasında olacaktır fiyatları)

slant1111

slant1111

Üye
Dolar yüksek snra al :)

asperea

Üye
ayrıca bu telefonda n8 de ve c7 de olmayan clearblack ekran teknolojisi var(yani iyi bişey:d:)

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknosada bu telefona baktığımda sanki ekran boyutu 5800'dan biraz daha kucuk gıbı geldı sızcede oylemı yoksa benmı yanıldım ?? :D

arkadaşlar bide interneti nasıl facede youtubede flan video flan izleyebiliyoruz değil mi ?

forbidden5

forbidden5

Üye
Gerçekten güzel bir telefon.
Hemen hemen tüm aradığın özellikleri karşılayacak yeterlilikte.
Olumlu özelliği çok fazla, tek tek yazmaya gerek yok.

Otofokus eksiğini bir kenara koyarsak;

C7'den tek eksiği NFC olmaması,
N8'den tek eksiği kamerasının 12MP yerine 8MP oluşu...

Olumsuz özellikleri arasında en önde sayabileceğimiz:
-Şarjının çok az gitmesi. (Yoğun kullanımda 1 gün, ortalama kullanımda 2 gün)

Şiddetle tavsiye edebileceğim bir telefon.
Ancak ağırlıklı olarak ne için kullanacağın da çok önemli?
Çok kaliteli fotoğraf çekmek istiyorsan biraz daha bütçeyi zorlayıp N8 alman gerek.
İleride yaygınlaşması muhtemel NFC teknolojisi olsun istiyorsan yine biraz bütçeyi yükseltip C7 alabilirsin.

Ya da 1-2 ay beklemede kalıp Nokia'nın Belle'li telefonlarının (Nokia 700, 701 v.b) fiyatlarını gözlemleyebilirsin.
Uygun fiyatla gelen olursa, onları da adaylar arasına eklersin. (Tahminimce 700-1000 TL arasında olacaktır fiyatları)

n8 ve c7 den üstün olarak cbd var işlemci hızları cpu gpu ram tamamen aynı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
n8 ve c7 den üstün olarak cbd var işlemci hızları cpu gpu ram tamamen aynı

Madem CBD'yi o kadar vurguladınız.
Bilmeyenler için CDB'nin açıklamasını da ekleyelim bari
:D

asperea

Üye
kamerasında af olmamasına rağmen gayet iyi kamerası eski telefonum n97nin 5mp af li carl zels lensli kamerasından daha iyi parkinson hastasıysanız o başka

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu arada cihazı alırsan Anna yüklü olanlardan al teknosa'dan alma Nokia Shoplardan al hem fiyat daha uygun olur hemde servis konusunda teknik destek konusunda sıkıntı yaşamazsın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt