(Tavsiye)C6-01 Alacağım Nasıl Bir Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
(Tavsiye)C6-01 Alacağım Nasıl Bir Telefon?
evet arkadaşlar 5800 ımı ortalama 200 tlye satıp c6-01 alacağım nasıl bir teldir 5800 a göre + - lerini sayarmısınız?

Şarjı uzun gidiyormu?
Oyun performansı nasıl?
Dayanıklımı?
Hızlımı?

bunların cevabını ve 5800 ile karşılaştırmalarını yaparsanız sevinirim:)

veya 600 tl içinde hangi tel önerirsiniz.

NOT:Android istemiyorum. Symbian la başladım Symbianla devam edecem:ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
bence symbianla başlayıp symbianla gitme. android'e geç. her ne kadar istemesende android symbian'a göre çok daha iyi bir sistem. Symbian gerilerken android ilerliyor. Benim sana telefon tavsiyem huawei ideos x5. yaklaşık 550 600 tl ve çok kaliteli bir telefon. markasını tanımıyor olabilirsin ama kaliteli bir marka. bu da incelemesi.

Asphalt 6 falan çoğu oyunu kasmadan oynatabilen bir telefon.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
tanıyorum bu markayı çin malı:ehe

Androidde uygulama kıtlığı olduğu için seçmiyorum:) Symbianda herşey mümkün:)

Dampierre

Dampierre

Üye
tanıyorum bu markayı çin malı:ehe

Androidde uygulama kıtlığı olduğu için seçmiyorum:) Symbianda herşey mümkün:)

ne?? androidde uygulama kıtlığı mı? arkadaşım ilk önce sen biraz telefon piyasasını araştır, android ve symbian hakkında bilgi elde et daha sonra benim ilk mesajımı değerlendir. Ayrıca çin malı ne fark eder. Çoğu elektronik eşyanın yapılış yeri çin, ayrıca garanti denen bir şey var.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ben Symbianda daha fazla program var diye biliyorum:S:dry:

nonamex

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Madem öyle 600 tl içinde başka hangi teli önerirsiniz? samsung olursa daha iyi olur

Türe

Türe

Üye
ınceleme fırsatım oldu hızlı sık lakın cok agır bı telefon

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Heryeri metal diye biliyorum.. o yüzden ağır olabilir normal

legolas140

legolas140

Üye
Öncelikle bir c6-01 kullanıcısı olduğumu belirteyim.Yaklaşık 4-5 aydır telefonu kullanıyorum. Kendi fiyat ayarındaki en iyi telefon diyebilirim . Telefonumdan gayet memnunum.İlk olarak kamerasından başlamak istiyorum 8mp flashlı kamerası var . Gayet fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.Ancak Otofokusu olmadığı için yakın çekim yapamıyosun. Direk 720p HD mp4 formatında video çekiyor. 3.2inç Kapasitif(Isıya duyarlı) ekran vardır. Üstünde symbian s^3 bulunmaktadır ve symbiyanın en son ve en hızlı sürümüdür.Piyasadaki tüm yeni oyunları rahatca kasmadan oynayabilceğin bir telefondur. Kesinlike tavsiye ediyorum . Al bu telefonu 2 yıl önüne bakmassın . Cihaz çelik kasadır.Darbelere dayanıklıdır.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: ermisares
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bir c6-01 kullanıcısı olduğumu belirteyim.Yaklaşık 4-5 aydır telefonu kullanıyorum. Kendi fiyat ayarındaki en iyi telefon diyebilirim . Telefonumdan gayet memnunum.İlk olarak kamerasından başlamak istiyorum 8mp flashlı kamerası var . Gayet fotoğraflar çekmenizi sağlıyor.Ancak Otofokusu olmadığı için yakın çekim yapamıyosun. Direk 720p HD mp4 formatında video çekiyor. 3.2inç Kapasitif(Isıya duyarlı) ekran vardır. Üstünde symbian s^3 bulunmaktadır ve symbiyanın en son ve en hızlı sürümüdür.Piyasadaki tüm yeni oyunları rahatca kasmadan oynayabilceğin bir telefondur. Kesinlike tavsiye ediyorum . Al bu telefonu 2 yıl önüne bakmassın . Cihaz çelik kasadır.Darbelere dayanıklıdır.:hmmm

Kamerayı zaten genelde foto çekmek için kullanmıyorum genelde video çekerim bu güzel:)
ekranda multi touch varmı?
HDMI çıkışı varmı (c7 deki gibi)
ve sesi 5800 a yakınmı - veya yüksekmi?

mardok

mardok

Üye
kardeşim sana Galaxy S öneririm pahalı ama senin için iyi olur düşün derim bu saaten sonra Nokia öldü Symbian öldü.yani C6-01 e para verilmez.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sana Galaxy S öneririm pahalı ama senin için iyi olur düşün derim bu saaten sonra Nokia öldü Symbian öldü.yani C6-01 e para verilmez.

Oha kardeş naptın o telefon 1000 tl:hmmm ben bir telefona hayatta o parayı vermem:nono:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
ö. değil ama o fiyat bir telefon için çok fazla bu telefon N8 olsa dahi almam çünkü gereksiz uçuk bir fiyatta İphone 4 üde bu yüzden sevmiyorum ne demek istediğimi anlamışsındır umarım:)

nakresoz

nakresoz

Üye
10 yıl kullnrsn

Dampierre

Dampierre

Üye
samsung galaxy gio al o zmn

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
onuda ekledim listeye. bu ikisi arasında seçim yapacam ya gio yada c6-01:hmmm

nonamex

Üye
Galaxy Ace'i düşünür müsünüz ?

marsharun

marsharun

Üye
Kamerayı zaten genelde foto çekmek için kullanmıyorum genelde video çekerim bu güzel:)
ekranda multi touch varmı?
HDMI çıkışı varmı (c7 deki gibi)
ve sesi 5800 a yakınmı - veya yüksekmi?

5 aydır C6-01 kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok telefon bana fazlasıyla yetiyor oyunlar desen bitiremiyorum oyunları zaten hd oyunları azdı ama giderek çoğalıyor şuan gayet iyi durumda. Telefonun tek kötü yanı yakın çekim yapamaması onun dışında hiçbir sıkıntısı yok bana göre 600tl eder bence. Multi touch var hdmi çıkışı yok(yanılıyorsam c7'de de yok sadece n8'de var.) Walla ses çıkışı yeterli ama 5800'a göre kıyaslıyamıcam bilmiyom çünkü 5800 nasıl çıkıyo sesi:)

Üst Alt