biraz pahalı Onuda bakalım.:SGalaxy Ace'i düşünür müsünüz ?
yakın çekim benim için önemli değil sonuçta önceki mesajımdada yazdığm gibi ben hep video çekerim5 aydır C6-01 kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok telefon bana fazlasıyla yetiyor oyunlar desen bitiremiyorum oyunları zaten hd oyunları azdı ama giderek çoğalıyor şuan gayet iyi durumda. Telefonun tek kötü yanı yakın çekim yapamaması onun dışında hiçbir sıkıntısı yok bana göre 600tl eder bence. Multi touch var hdmi çıkışı yok(yanılıyorsam c7'de de yok sadece n8'de var.) Walla ses çıkışı yeterli ama 5800'a göre kıyaslıyamıcam bilmiyom çünkü 5800 nasıl çıkıyo sesi![]()

Ohaevet metal lakın 3310 kadar agır![]()
az önce telefonun ağırlığına baktım 130-140 gr. gibi birşeymiş
ama metal olması daha iyi dayanıklı olur Galaxy gio ve ace yanlış görmediysem sanırım plastik biraz tereddütteyim
Ama symbian3 kullanıyorumO zaman imzandaki Symbian^3 yazısını kaldır![]()

Notebookumdaki ekran kartı oc suz daha iyi seninkindenŞimdi imza savaşı yapmayalım OC'imle hava atıyom varmı?![]()

İşlemci benim 4.4 ghz yi gördü bunada ulaş bakalımUtku™;3677736' Alıntı:Notebookumdaki ekran kartı oc suz daha iyi seninkinden![]()

evt orda bir yanlışlık olmuş 106 Cm olarak düzeltiyorumkardeş bi de ayıptır sorması 106 inç ekranı nasıl kullanıyorsun ve piyasada o kadar büyük ekran var mı?

şu anda şu anda super pi 1m testini 16-17 saniyede bitiriyor
karar verdim ondan alacağım

belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.c6-01 ve diğer symbian^3 lere gelecekmi bu belle?belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.
ama oc ile aynı hızı yakalıyor
Notebookun medeli nedirbelle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.
Utku™;3679923' Alıntı:Notebookun medeli nedir
Casper marka 2 yıl önce çıkmış bir notebook, ben 1.5 yıl önce aldım, son overclock sonrası yeni almış gibi oldum 
soruma cevap vermedin![]()