(Tavsiye)C6-01 Alacağım Nasıl Bir Telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
evet metal lakın 3310 kadar agır :ehe:ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace'i düşünür müsünüz ?
biraz pahalı Onuda bakalım.:S
5 aydır C6-01 kullanıyorum herhangi bir şikayetim yok telefon bana fazlasıyla yetiyor oyunlar desen bitiremiyorum oyunları zaten hd oyunları azdı ama giderek çoğalıyor şuan gayet iyi durumda. Telefonun tek kötü yanı yakın çekim yapamaması onun dışında hiçbir sıkıntısı yok bana göre 600tl eder bence. Multi touch var hdmi çıkışı yok(yanılıyorsam c7'de de yok sadece n8'de var.) Walla ses çıkışı yeterli ama 5800'a göre kıyaslıyamıcam bilmiyom çünkü 5800 nasıl çıkıyo sesi:)
yakın çekim benim için önemli değil sonuçta önceki mesajımdada yazdığm gibi ben hep video çekerim
yine Nokia'dan vazgeçemeyecem gibi görünüyor bakacaz artık:|
evet metal lakın 3310 kadar agır :ehe:ehe
Oha:ehe az önce telefonun ağırlığına baktım 130-140 gr. gibi birşeymiş:ehe ama metal olması daha iyi dayanıklı olur Galaxy gio ve ace yanlış görmediysem sanırım plastik biraz tereddütteyim:(

Utku

Utku

Üye
Alma:ehe Symbian bitti

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
O zaman imzandaki Symbian^3 yazısını kaldır:ehe

• Beğen
Tepkiler: ermisares
Utku

Utku

Üye
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi imza savaşı yapmayalım OC'imle hava atıyom varmı?:d::d::d::ehe:ehe:ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş bi de ayıptır sorması 106 inç ekranı nasıl kullanıyorsun ve piyasada o kadar büyük ekran var mı?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Dampierre

Dampierre

Üye
Notebookta overclock nasıl yapılır örnek alın :ehe

Normal core clock 550'ydi. 10'ar 10'ar gittim 1 saat boyunca 715 i buldu. şimdi çok memnunum. sıcaklık ise 3 derece farketti. memory'e dokunmadım arttırınca performans düşüyor.

Bu arada senin telefon işine geri dönersek ideos x5 iğrenç video çekiyor. Sende video çekermişsin. Sana uymaz. Düşündümde symbian belle çıkınca telefonlar uçucak azcık. Bence c6-01 alabilirsin. kamera çekimide iyidir herhalde denemedim ama n8 kullanıyorum.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
güzel OC:oke:

bende ekran kartımı 775 den 900 a ve memory i 4000 den 4400 e çıkardım crysis very high testlerinde fps 53 den 59-60 a fırladı:ehe:yuru

işlemcide malum sıcaklıklar olmasa ve üzerinde güzel bir fan olsa 4.5 aşacam ama en fazla 4.4 ü gördüm :) şu anda şu anda super pi 1m testini 16-17 saniyede bitiriyor:)

C6-01 e gelince:ehe karar verdim ondan alacağım:oke:

----------Eklendi @ 11:25:14 ---------- Yazıldı @ 11:20:24 ----------

bu arada cahilliğimi bağışla belle de neyin nesi?|-):bilmm:ah

Dampierre

Dampierre

Üye
:D belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:D belle yeni symbian 3 ün son sünümü olacak. Menüdeki geçişler falan mükemmel olacak, web tarayıcısı falan da. Symbian annanın çok daha gelişmişi diyebilirim. Bende i7 720Q işlemci var 1.6 ghz' den 2.8 e turbo boostlu, 16 saniyede bitiriyor. seninki 4.1 ghz ve 16 saniye, bence 2m testi falan yapmışsındır yanlışlıkla.
c6-01 ve diğer symbian^3 lere gelecekmi bu belle?

bu arada yanlış değil doğru 1m testini 16 saniyede bitiriyor i7 daha hızlı:) ama oc ile aynı hızı yakalıyor:)

Utku

Utku

Üye
Notebookun medeli nedir

Dampierre

Dampierre

Üye
Utku™;3679923' Alıntı:
Notebookun medeli nedir

ilk önce medel ne :ehe Casper marka 2 yıl önce çıkmış bir notebook, ben 1.5 yıl önce aldım, son overclock sonrası yeni almış gibi oldum :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
soruma cevap vermedin:(

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:alkis:yuru:d::oke::aha: tmm c6-01 alıyom:ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
Ulan hiç oyun çıkmıyo keşke android alsaydım da deme. Oyun için alıyorsan symbian alma. Ama kasası kaliteli olsun, yere düşünce telefon değil yer kırılsın istiyorsan c6-01. Bir kere n8'im tahta zemini kırdı da düşünce :ehe telefona birşey olmadı :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Oyun o kadar önemli değil oyun oynayacaksam açarım bilgisayarımı paşa paşa oynarım zaten kasmada yapmaz:naughty::ehe

N8 tahta kırdıysa bu beton kırar:naughty::ehe

Üst Alt