C6-01 Almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ssyl.pylşm.ağlarına gir ordan facebook twitter seç e posta şifre gir öyle olması gerek olmuyorsa başka sorun var herhalde bende oluyor öyle ve hayırlı olsun ben şiddetsiz öneriyorum kavgaya karşıyım :ehe

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
işte sorun orda :D seçebeleceğim hiç birşey yok boş :D topluluk seç diyor ama hıcbır seçenek yok :D acaba hattım kırık oldugundan su anda hatsız kullanıyorum o yuzden boş olabılır mı ? :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
işte sorun orda :D seçebeleceğim hiç birşey yok boş :D topluluk seç diyor ama hıcbır seçenek yok :D acaba hattım kırık oldugundan su anda hatsız kullanıyorum o yuzden boş olabılır mı ? :D
Olabilir :aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
yok be oradan ovi hesabına baqlanıyon sonra hesap ekle dion orasan face book seç tmmdır

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
wallahı ssyl.pyl.ağ. 'ya bağlanıyorum ovınokia ekranı gelıyor ardından beyaz ekran ve ustte topluluk seç war ama hıc bır seçenek yok sadece aşağıda iptal var ona basıyorum sosyal ağ ekle seçeneği geliyor ona basıyorum yıne topluluk seç ekranına donuyor yıne bırsey yok :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
wallahı ssyl.pyl.ağ. 'ya bağlanıyorum ovınokia ekranı gelıyor ardından beyaz ekran ve ustte topluluk seç war ama hıc bır seçenek yok sadece aşağıda iptal var ona basıyorum sosyal ağ ekle seçeneği geliyor ona basıyorum yıne topluluk seç ekranına donuyor yıne bırsey yok :D
Wlana bağlanıp tekrar girmeyi deneyin olabilir bağlantısız boş gözükür herhalde .

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli Wlandayım zaten :D

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
Çözemezsem zaten bir ara nokia shopa ugrar hallettırırım zaten ama yorumlarınız warsa alayım ben yınede yormayayım kendımı :D:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefona format attınızmı atmadıysanız atın *#06# miydi neydi onu tuşlayıp atabilirsiniz :oke:

forbidden5

forbidden5

Üye
formata gerek yok social uygulamasını kaldır oviden tekrar indir tekrar kur düzelir büyük ihtimalle

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

oha imei mi öqrenmeyeçalışıyon sen
unuttum napam bi bakim özür dilerim :ağlarım:

----------Eklendi @ 00:53:48 ---------- Yazıldı @ 00:53:04 ----------

*#7370#tuşlayınca oluyor affedersiniz :kop:

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
formatlamadan başka seçenek warmı elımızde pekı :D bide ovide bulamadım acaba dırek lınk atabılırmısın bana buradan ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu anna sayesinde teğmen oldum iyiki çıkmadı :D Bence yinede bi formatla

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında sen yapamamışssındır tahminimce yha silmene yada formatlamana gerek yok girek tarif ediyom
menü>ssyl.ply.ağ.>nokia hesabına giriş yap> sosyal ağlar die bişi gelecek oradan sosyal ağ ekle de >facebook yada twiter seç email ve şifreyi yaz giriş yap tmmdır

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
vallahi arkadaşlar resımlı olarak sunuyorum size :D

ilk once menuden ssyl.pay.ağ yapıyorum

ardından su ekran gelıyor

burada işlem yapamadığım ıcın iptal diyorum ve bu ekran gelıyor

sosyal ağ ekle dediğimdede yine 2. resimdeki yer geliyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Herhalde 2 ağ ekledin ondan çıkıyor bende twitter ile faceyi yüklediğimde öyle çıkıyordu sonra telefonu formatladım düzeldi herhaldede sen 2 ağ ekledin mi bilemiyorum

crazydange

crazydange

Üye
    Konu Sahibi
yok ağ flan hıc eklemedım hatta ılk gırdıgım zamanıda hatırlıyorum yıne hıcbırsey yoktu

----------Eklendi @ 01:59:47 ---------- Yazıldı @ 01:42:43 ----------

arkadaşlar formatta attım ama yıne aynı sorun devam ediyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt