tabi ki çok kolay alışırsın. Fiyata gelince TIMde pahalı bencebugün bir TİM'e gittim orda wave 2'yi denedim. tabi kısa zaman kullanabildim. öncelikle kamera çok çok güzel. menüler de iyi de geri tuşu yok galiba. bir de mesaj yazmak sıkıntılı olacak galiba. qwert klavye sorun değil de, harfleri tutturamıyorum. bir de fiyatı manyaktı 899 tl idi. sizce normal mi? bana daha 3 gün önce 760 demişti bir cep tel'ci ve sizce alışabilir miyim dokunmatiğe

Yapılıyor dostum.peki wave 2de nokiadaki gibi güvenlik kodu koyabiliyor muyuz, başkalarının teli kullanmasını engellemek için. tuş kilidi gibi yani
ben bu soruya cevap vermiştimpeki wave 2de nokiadaki gibi güvenlik kodu koyabiliyor muyuz, başkalarının teli kullanmasını engellemek için. tuş kilidi gibi yani
yapabilirsinYapılıyor dostum.
ayrıca arkadaşlar arayan kişinin resmini görebilir miyiz, mesela rehebere fotosunu koysakhayırlı olsun.o zaman bana da 16 eylülde bu telefonu almak düşüyor![]()

hayırlı olsun.![]()
1. Sorunun cevabını bilmiyorum. 2. Soru için buraya bak.: www.maxicep.com/karsilastirmalar/wawe-wawe2-489586.htmlteşekkürlerpeki arkadaşlar wave 1 şu an satılıyor mu ve onun wave 2'den farkı ne?
Görürsün,o zaman bana da 16 eylülde bu telefonu almak düşüyorayrıca arkadaşlar arayan kişinin resmini görebilir miyiz, mesela rehebere fotosunu koysak
wave 1 ile çok farkı yok. Samsung wave 1'lerin amoled ekranlarındaki sorun yüzünden üretimini durdurdu, sorunsuz olan Wave 2'yi çıkardı. Hayırlı olsun.wave 2 çok sağlam metal kasa ve gorilla glass çizilmez ekranı var ayrıca ekranı çok güzel ve fiyatı ucuz şu an bence o fiyata alınabilecek en kaliteli telefon şahsen sağlamlığına aşık oldum ben telefonu alalı 15 gün oldu ben 15 defa düşürdüm belki telefonda kılcal çizik bile yok üstelik kılıfsız kullanıyorum.ayrıca wave 1 in üretimi durduruldu çok zor bulursunuz.wave 2 ile farkı sadece ekranlarıdır biri amoled ekran diğeri süper clear lcd a ve de wave 2 daha büyük ekrana sahip.ekran kaliteleri arasında pek bi farkta yok zaten.donanım olarak aynılar.
facede samsung mobile grubunda wave3 resimleri yayınlandı sanırım çıkacakbu modelde eskiyor artık vay be