İlk maaşımla yeni bir telefon alacağım, özellikleri ben yazayım, siz tavsiye edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
c7 güzel nfc li dir öneririm şimdi herkes illaki android te android der .he zaten andoid ... neyse hangisini alırsan yeterki içine sinsin onda sonra telefondan nefret edebilirsin hangisi hosuna gidiyosa onu al kardeşim

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
valla c7de de otofokus yok ya, bugün otofokuslu wave 2'yi görünce, ondan hep vazgeçtim

pRime.

pRime.

Üye
Dostum c7 almayacaksan ikinci tercihin wave2 olsun. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hocam c6 01 al ben memlunum 8 mp kamerası var hızı wlan hızı falan gayet güzel

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bugün bir TİM'e gittim orda wave 2'yi denedim. tabi kısa zaman kullanabildim. öncelikle kamera çok çok güzel. menüler de iyi de geri tuşu yok galiba. bir de mesaj yazmak sıkıntılı olacak galiba. qwert klavye sorun değil de, harfleri tutturamıyorum. bir de fiyatı manyaktı 899 tl idi. sizce normal mi? bana daha 3 gün önce 760 demişti bir cep tel'ci ve sizce alışabilir miyim dokunmatiğe
tabi ki çok kolay alışırsın. Fiyata gelince TIMde pahalı bence :)

bsliali

Üye
samsung eski samsung değil artık işi oldukça ilerletti ve güvenilir bir firma haline geldi bence wave 2 alabilirsin hepsiburadada 739 tl fiyatı var şu an...

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
peki wave 2de nokiadaki gibi güvenlik kodu koyabiliyor muyuz, başkalarının teli kullanmasını engellemek için. tuş kilidi gibi yani

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürlerpeki arkadaşlar wave 1 şu an satılıyor mu ve onun wave 2'den farkı ne?
1. Sorunun cevabını bilmiyorum. 2. Soru için buraya bak.: www.maxicep.com/karsilastirmalar/wawe-wawe2-489586.html

umut681

umut681

Üye
wave 2 çok sağlam metal kasa ve gorilla glass çizilmez ekranı var ayrıca ekranı çok güzel ve fiyatı ucuz şu an bence o fiyata alınabilecek en kaliteli telefon şahsen sağlamlığına aşık oldum ben telefonu alalı 15 gün oldu ben 15 defa düşürdüm belki telefonda kılcal çizik bile yok üstelik kılıfsız kullanıyorum.ayrıca wave 1 in üretimi durduruldu çok zor bulursunuz.wave 2 ile farkı sadece ekranlarıdır biri amoled ekran diğeri süper clear lcd a ve de wave 2 daha büyük ekrana sahip.ekran kaliteleri arasında pek bi farkta yok zaten.donanım olarak aynılar.

bsliali

Üye
facede samsung mobile grubunda wave3 resimleri yayınlandı sanırım çıkacak :) bu modelde eskiyor artık vay be

pRime.

pRime.

Üye
o zaman bana da 16 eylülde bu telefonu almak düşüyor :good: ayrıca arkadaşlar arayan kişinin resmini görebilir miyiz, mesela rehebere fotosunu koysak
Görürsün, :oke: wave 1 ile çok farkı yok. Samsung wave 1'lerin amoled ekranlarındaki sorun yüzünden üretimini durdurdu, sorunsuz olan Wave 2'yi çıkardı. Hayırlı olsun.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 çok sağlam metal kasa ve gorilla glass çizilmez ekranı var ayrıca ekranı çok güzel ve fiyatı ucuz şu an bence o fiyata alınabilecek en kaliteli telefon şahsen sağlamlığına aşık oldum ben telefonu alalı 15 gün oldu ben 15 defa düşürdüm belki telefonda kılcal çizik bile yok üstelik kılıfsız kullanıyorum.ayrıca wave 1 in üretimi durduruldu çok zor bulursunuz.wave 2 ile farkı sadece ekranlarıdır biri amoled ekran diğeri süper clear lcd a ve de wave 2 daha büyük ekrana sahip.ekran kaliteleri arasında pek bi farkta yok zaten.donanım olarak aynılar.

inş. bakalım alacağım ben de ilk maaşımla. şu n70'imdeki açılış sorunlu hatasını çözdürürsem ve 6630'umu da takasa verecem. onlar bi 100 tl yapar zaten. yani bana 650 gibi olur tel herhalde

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Defy ve X5
Servisi buluruz biz sorun etme

umut681

umut681

Üye
facede samsung mobile grubunda wave3 resimleri yayınlandı sanırım çıkacak :) bu modelde eskiyor artık vay be

wave 2 ile hiç bir farkı yok hatta tasarımın içine etmişler.kamera tuşu yok.hoparlörü arkaya almışlar.kamera zaten aynı.ona 4.0 inç gibi büyük bir ekran koymuşlar ekranıda amoled yapmışlar.geri kalan herşey aynı.işlemciye bide overclock yapılmış.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teknosa bu tele 899 diyor:

hepsiburada ise 740: neden bu kadar fARK var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt