5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

TPLay

TPLay

Üye
@n!wa+*R™;2101156' Alıntı:
Dostum orada tam 3 alternatif var..Hatta gittim birde beta 1 deki fontu tekrara final versiyondaki özellikleri ile birleştirip bir rom hazırladım..Linkide orada:oke:

Hatta en altta orjinal font linkini dahi verdim

--------------- Ekleme ---------------

Hayır,olmaz..

Olmaz derken ,hack yerinde kalır hack e birşe olmaz manasına mı yoksa hack gider yapma olmaz manasına mı :D .kusura bakma anlayamadım :(

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
modifiye ile n97 deki gibi widgetleri yapabilirmisin?
O olayı araştırıyorum ya ama bir şey bulamadım yani aha n97 nin ev ekranını koymayı düşünüyorumda şu an deneme aşamasında..

Olmaz derken ,hack yerinde kalır hack e birşe olmaz manasına mı yoksa hack gider yapma olmaz manasına mı :D .kusura bakma anlayamadım :(
Hayır,format sonrası hack kalıyor..Yani tekrar flash atcan:box

mathman20

Üye
Nokia editör programını kullanmayı beceremedim.

TPLay

TPLay

Üye
@n!wa+*R™;2101308' Alıntı:
O olayı araştırıyorum ya ama bir şey bulamadım yani aha n97 nin ev ekranını koymayı düşünüyorumda şu an deneme aşamasında..

Hayır,format sonrası hack kalıyor..Yani tekrar flash atcan:box

Sıkılmadan cevaplıyorsun.Çok saol.Yalnız ben orjinal fonta geri dönmek istiyorum.Üstteki kırmızı yazılı dosya orjinal fontlu olan mı yoksa alttaki yeşil yazılı olan mı.Ona göre tekrar flashlyacağım telefonu.Tekrar dan çok teşekkür ederim.

viranufuk

viranufuk

Üye
ben bi şey soruam bu modifiyelere küp menü ekleyebilirmiyiz veya modifiye yapmadan küp menü ypabilirmiyiz

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Sıkılmadan cevaplıyorsun.Çok saol.Yalnız ben orjinal fonta geri dönmek istiyorum.Üstteki kırmızı yazılı dosya orjinal fontlu olan mı yoksa alttaki yeşil yazılı olan mı.Ona göre tekrar flashlyacağım telefonu.Tekrar dan çok teşekkür ederim.
bak orjinal font en altta yazdıım 5800 orjinal font linki die onu indir:oke:

bluenighT_497

Üye
S.a Kolay Gelsin...

Kardesim bunu kurunca tekrar kaldırılabiliniyomu ayrıca burda degisik bi tema war mesela degistirmek istedin bi problem cıkarmı ?? yazı fontunu istedigimiz gibi ayarlayabilirmiyiz ?? cevaplarsan cook makbule gecer..

SELAMETLE....

TPLay

TPLay

Üye
@n!wa+*R™;2101423' Alıntı:
bak orjinal font en altta yazdıım 5800 orjinal font linki die onu indir:oke:

Nokia orjinal font ile yeni rom düzenledim.Telefonumda denedim çalışıyo.Aşağıdaki linkten indirilebilir.İlk sayfaya eklersen sevinirim.

Bu arada ; Kineting Scrolling çok fazla hareketlenmiş.Alt sıradaki uygulamalarda sorun yok ama,İlk sıradaki uygulamalarda bu yüzden zorlukla (zıplıyor) seçim yapılıyor.Bence Kineting Scrolling'de hareket ayarlamasına gitmek gerekiyor.

S.a Kolay Gelsin...

Kardesim bunu kurunca tekrar kaldırılabiliniyomu ayrıca burda degisik bi tema war mesela degistirmek istedin bi problem cıkarmı ?? yazı fontunu istedigimiz gibi ayarlayabilirmiyiz ?? cevaplarsan cook makbule gecer..

SELAMETLE....

Elbette kaldırabilirsin.Ama v.4.005 i geri yüklemen lazım.tema yüklemelerde bir sorun olmaz.
Yazı fontu için Nokia Editörü indirip yeni Rom düzenlemen gerekiyor.

S4M!

Üye
ben bunu nasıl yüklicem ki :)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
@n!wa+*r™;2101423' Alıntı:

bu arda arkadasım cok tesekkurler herseyı yenıden yaptım farklı bıseyler kurdum busefer oldu hersey ful sıstem ;)

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Arkadaş bunu yüklemdim tamam süper saolasın ama ben ana ekran döndürmeyi sevmedim bunu nasıl kaldırabiliriz ???

tugrul_27

tugrul_27

Üye
room pacther otomatik çalışıyo mu yani teli kapatıp açınca otomatik aktif oluyomu yoksa bizmi aktifleştiricez

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Arkadaş sana tavsiyem eğer daha çalışacaksan şu linkteki teme efektini modife edersen daha güzel olur....

Bosnalı86

Üye
tek kelimeyle mükemmel bi çalışma dostum:aha:,hack dosyası we senin bu final dosyasını birlikle flash attım,telefon harika oldu,eline emeğine sağlık :oke:

hitachi

hitachi

Üye
Ben yaptım oldu.Ama sabah telefon açılmakta zorluk çekti.Birde bişey fark ettim ovi mağaza ikonu çalışmıyor.Telefonu usb kablosu ile bağlayınca rompatcher kayboldu.Akşam yine denicem evde.

Bosnalı86

Üye
sabahtan beri pc ye bağlayıp söküyorum,rompatcher yerinde duruyor,hack bu sefer sağlam yani. Ovi mağaza olayına gelince,uygulamayı bulup yüklersen sorun ortadan kalkacaktır:oke:

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş sana tavsiyem eğer daha çalışacaksan şu linkteki teme efektini modife edersen daha güzel olur....

Bunu biliyorum biraz sorunly ve deavmlı bir efekt olmadığı için koymayıda düşünmedim:oke:

tek kelimeyle mükemmel bi çalışma dostum:aha:,hack dosyası we senin bu final dosyasını birlikle flash attım,telefon harika oldu,eline emeğine sağlık :oke:
Çok teşekürler..Keyfini çıkar;)

Ben yaptım oldu.Ama sabah telefon açılmakta zorluk çekti.Birde bişey fark ettim ovi mağaza ikonu çalışmıyor.Telefonu usb kablosu ile bağlayınca rompatcher kayboldu.Akşam yine denicem evde.
Bak ana sayfaya bakarsan görürsün ikonun neden çalışmadıpına..;)

Ben onu kaldırdımki z den daha sonra c ye kurmak için ovi store beta 1 veye beta 2 konularıma bakarsan görürsün :oke:

room pacther otomatik çalışıyo mu yani teli kapatıp açınca otomatik aktif oluyomu yoksa bizmi aktifleştiricez
Rom'a gir O iki hack patchni ektif et ve tekrar yükle rom patcherı ama c ye resetle artık oto başlıyacak..:oke:

mkarakas058

mkarakas058

Üye
yaa hocam bu ana ekran döndürmeyi nasıl kaldırabilirim??????

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
font işini hallettim saolasın da bu ev ekranları varya 6 icon ve navi temaları bunları uyguladığımda sağ ve sol tuş diye kısayollar çıkıyor bu temalarda arama yapma tuşu yok onu nasıl ekleye biliriz bunu diğer konulardada yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bunu nasıl çözeriz kısayol olarak telefon tuş kısayolu yok telefonda hani olsa kendimizde eklerdik ama kısayollarında yok bu sorunu çözebilirmiyiz acaba.... ;) teşekürler

Bosnalı86

Üye
font işini hallettim saolasın da bu ev ekranları varya 6 icon ve navi temaları bunları uyguladığımda sağ ve sol tuş diye kısayollar çıkıyor bu temalarda arama yapma tuşu yok onu nasıl ekleye biliriz bunu diğer konulardada yazıyorum ama kimse cevap vermiyor bunu nasıl çözeriz kısayol olarak telefon tuş kısayolu yok telefonda hani olsa kendimizde eklerdik ama kısayollarında yok bu sorunu çözebilirmiyiz acaba.... ;) teşekürler

malesef dostum,o temalarda telefon kısayolu yok:megafon:,rehber çubuğu en güzeli aslında,rehber çubuğunu kapat,kısayolları aç,gayet hoş duruyo,hem ana ekran da yan döndüğünde görüntüü bozulmuyo,şimdilik bence en orjinali rehber çubuğu :yuru

Üst Alt