5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
çift tıklanan yerlere basınca açılmıyor kinetik yukarı asağı gidio yani o kötü olmuş 3 4 kere basmak gerekiyor
Bak ben kinetik kaydırmayı hızlandrdım dedim değil mi işte onu şöyle yaprık yani mantık şu kinetik kaydırma mesafesini kısaltarak kaydırmayı hızlandırdık.. ;)

Bak bunun en güzel yanını Rehber,Müzikler gibi yerlede görüp işine yarayacaktır emin ol:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
saol genede iyi olmuş eline sağlık

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sanki beta 1 modifiyesi daha iyiydi

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n 97 nin ev ekranını uğraşsan yapabilirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

kardeş beta 1 yükledim şimdi ama bisey yükleme kalkınca yükleyici zaten kullanılıyor diyor yeniden başlattım gene olmadı

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Onu inan bende onu o kadar çok beğeniyorumki hele widget olayı beni bitiriyor..

Ama bakalım yha uğraşmak lazım araştırdım ama bi bilgi yok sadece g-desk gşbş 2. parti prolar ile buda bişeye yaramaz:allalla:

kardeş beta 1 yükledim şimdi ama bisey yükleme kalkınca yükleyici zaten kullanılıyor diyor yeniden başlattım gene olmadı
Kapat aç

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
beta 1 yükledim şimdi onu beyendim ama bişey yüklemeye kalkınca yükleyi zaten kullanılıyor diyor yeniden başlattım gene olmadı onu nasıl yapıcaz

kapattım açtım gene olmadı

olmuyor onu nasıl yapıcaz

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
beta 1 yükledim şimdi onu beyendim ama bişey yüklemeye kalkınca yükleyi zaten kullanılıyor diyor yeniden başlattım gene olmadı onu nasıl yapıcaz

kapattım açtım gene olmadı

olmuyor onu nasıl yapıcaz
Bataryayı hafıza kartını çıkar uygula hatta dur doru onu der çünkü hafıza kartında önceden yüklediklerinn kayıtlrı var mecbur beklicen..:bilmm

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
@n!wa+*R™;2098461' Alıntı:
Bataryayı hafıza kartını çıkar uygula hatta dur doru onu der çünkü hafıza kartında önceden yüklediklerinn kayıtlrı var mecbur beklicen..:bilmm
nasıl yapıcaz ki onu

hafıza kartına format atsak olurmu

rompatcher da acılmıyor

viranufuk

viranufuk

Üye
ellerine emeklerine sağlık indiriyorumm denicemmm

cexen

Üye
bazı kısımlar ing kalıyor 2 ve 0 tuşlarında rakam yazmıyor. ben pek sevmedim ama seven mutlaka olur emeginize sağlık

osnakli

osnakli

Üye
anlamayan arkdaşlar özellikle fazla bilgisi olmayan bu dosyayı kullanmasın.arkdaşın vermiş olgu emeğe saygısızlıktır.
güzel bi çalışma olmuşa benziyor denemedim denemiycem.çünkü 40.güncellmeden sonra cihazım kusursuz hale geldi.hacklemden bütün programları indirip kurdum.
isteyen ve 5800dan anlayanlar indirip kurabilir...acemiler hiç bulşamsın işin içinden çıkamzlar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıcaz ki onu

hafıza kartına format atsak olurmu

rompatcher da acılmıyor
Şöyle yap HAfıza kartına tak pc ye sys-private-resource klasörlerini sil

bazı kısımlar ing kalıyor 2 ve 0 tuşlarında rakam yazmıyor. ben pek sevmedim ama seven mutlaka olur emeginize sağlık
O ing. kalıypr deidn olay klasör kısmı düzenle de yeniden adlandır tr yaz!

Rakam çıkmıyor o zman başka font yükleyebilirsin...

ellerine emeklerine sağlık indiriyorumm denicemmm
Eyw:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
@n!wa+*R™;2098511' Alıntı:
Şöyle yap HAfıza kartına tak pc ye sys-private-resource klasörlerini sil

O ing. kalıypr deidn olay klasör kısmı düzenle de yeniden adlandır tr yaz!

Rakam çıkmıyor o zman başka font yükleyebilirsin...

Eyw:oke:
hafıza kartına format atınca oldu

her telefonu açışta patcleri aktif etmek gerekiyor bunlar nasıl otomatik olur kendiliğinden?

bittigitti46

Üye
Eline sağlık kardeşim.. ufak tefek şeyler illaki olacak ama hiç birşey bile olmasa emeğin yeter.

Önce emeğe saygı...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına format atınca oldu

her telefonu açışta patcleri aktif etmek gerekiyor bunlar nasıl otomatik olur kendiliğinden?
Installer servr ve open 4all patchini aktif yap ve rom patcherı yeniden yükle ama tel hafızasına olur

Eline sağlık kardeşim.. ufak tefek şeyler illaki olacak ama hiç birşey bile olmasa emeğin yeter.

Önce emeğe saygı...
Söyleyebilirsin o ufak tefek şeyelri bire şunuda belirtim bu bir kişisel sürüm ve font ile efeckler sonrasdan flash atmadanda değiştirilebilir öerak etme:oke:

cebrailcinpolat

Üye
tesekkurler .cok emek vermişsin.saol herkesi düşündüğün için

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

mrtreis06

Üye
slm arkadaşım ben telefonumun sadece Ana ekran'nında menüdeki gibi oto dönmesi ni istiyorum
sadece bunu nasıl yapabilirim???????????

Üst Alt