5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya ben dediğin gibi yaptım yazdıkların gibi değişlik hiç olmadı

--------------- Ekleme ---------------

yaw milleti ne kandırıosun yazdıkklarının hiçbirisi olmuyor anca telefon hackleniyor oda var forumda hiçbir değişmedi
Bak laflarına dikkat etmeni tavsiye edebilirim aksi takdirde bu söylediklerinin sadece senin yapamayaşın sonucu olduğunu anlayacaksındır..Ben 2 beta ve birde final verisyon konusu açtım sence kandırma mümkün olabilir mi?:off:

Bende De bi değişikLik OLmadı. eski firmware dosyasıyLa senın verdıqını deiştrdim flasladım ama hiç bişe deişmedi ?
Şu an bir işim var gelince :boxhallederiz..;)

Bende De bi değişikLik OLmadı. eski firmware dosyasıyLa senın verdıqını deiştrdim flasladım ama hiç bişe deişmedi ?

ReaqL

ReaqL

Üye
Dostum senın verDigin firmware dosyasıyLa onceki firmware Dosyası aynı sanırım bi Bakar mısıN ona..

mathman20

Üye
Benden birkaç eleştiri :
Beta1 deki font daha güzeldi.Bu yeni font çok ince görünüyor.Bazen görmesi bile zor oluyor.İlk açılışta pin kodu grerken bazı tuşlar çıkmıyor.
Beta1 deki tema animasyonu daha güzeldi.
Klasörleri düzenlemişsin ama sanki daha karmaşık hale gelmiş gibi göründü gözüme.

Kinetik scrool özelliğinin hızının artması güzel olmuş.Normal menüdeyken yan çevirince ekranın da dönmesi de güzel olmuş.

Israrla navigasyon ve 6 ikonlu temayı kullanmana anlam veremedim.Telefonu eline alan biri o temaları kullanıyorsak telefonda numara çeviremeyecektir.Daha hoş olabilecek temalar eklenebilecekken neden özellikle bu iki temanın üzerine gidiliyor ?

Yine de emeklerine sağlık.Ben final sürümünü beğenmedim ve değiştirdim.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
@n!wa+*R™;2097387' Alıntı:
Bak laflarına dikkat etmeni tavsiye edebilirim aksi takdirde bu söylediklerinin sadece senin yapamayaşın sonucu olduğunu anlayacaksındır..Ben 2 beta ve birde final verisyon konusu açtım sence kandırma mümkün olabilir mi?:off:

bişey mi dedik şimdi biz yapınca hiçbir değişiklik olmuyor. yapanlar var ama yazdıklarının hiçbiri olmuyor konu silinmeli

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Benden birkaç eleştiri :
Beta1 deki font daha güzeldi.Bu yeni font çok ince görünüyor.Bazen görmesi bile zor oluyor.İlk açılışta pin kodu grerken bazı tuşlar çıkmıyor.
Beta1 deki tema animasyonu daha güzeldi.
Klasörleri düzenlemişsin ama sanki daha karmaşık hale gelmiş gibi göründü gözüme.

Kinetik scrool özelliğinin hızının artması güzel olmuş.Normal menüdeyken yan çevirince ekranın da dönmesi de güzel olmuş.

Israrla navigasyon ve 6 ikonlu temayı kullanmana anlam veremedim.Telefonu eline alan biri o temaları kullanıyorsak telefonda numara çeviremeyecektir.Daha hoş olabilecek temalar eklenebilecekken neden özellikle bu iki temanın üzerine gidiliyor ?

Yine de emeklerine sağlık.Ben final sürümünü beğenmedim ve değiştirdim.
Valla sonuçta kişisel bir final sürüm ;)

Sen o fontu da tekrar değiştirebilirsin tema efektinide hemde flash dahi atmadan:oke:

Telde numara çevirmek için yeşil tuşa basması yeterli olacaktır merak etme..:pro:

Ev ekranı teması o kadar kolay değil ve şu an bütün nette sadece bu ev ekranı temaları var ve bende onu ekledim istemiyorsan kullanmassın ha hafıza işgal ediyor dersen eğer merak buyurma topu topu 1 mb dır en fazla..;)

Pin kodu girirken bazı tuşlar zaten onları da bu kadar zaman ezberlemişsindir..Ha yok dersen değiştirirsin olur biter:oke:
Bende sana böyle bir açıklama yapayım dedim. :) Teşekkürler!

bişey mi dedik şimdi biz yapınca hiçbir değişiklik olmuyor. yapanlar var ama yazdıklarının hiçbiri olmuyor konu silinmeli
Bak dostum senin için tekrar gözden geçirip upload ettim sen bunu yükle tamamdır..:oke:

Bu arada öyle direk harala gürele direk konu silinmeli gibi girişimlerde bulanmak yerine biraz sabırlı olursan benim size veremeyeceğim açıklama yok ;) yeterki sorununu beyan et! :)

Dostum senın verDigin firmware dosyasıyLa onceki firmware Dosyası aynı sanırım bi Bakar mısıN ona..
Tekrar upload işlemi yapılmıştır kardeşim şimdi flash at ve keyfini çıkar..:oke:

didimi

didimi

Üye
kardes yukledim eskinin aynısı

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
kardes yukledim eskinin aynısı
Bak bundan önce yeniden inceledim ve upload ettim şimdide sen aynısı dedin bak tekrar işimi sağlama aldım gittim proğram ile o dosyayı birebir açıp tek tek inceledim dosyalrı ve aynen düşündüğüm gibi
modifiye ettiğim dosya idi.:oke:
(ARTIK BU KADAR LAFA VE BU KADAR UĞRAŞA YENİDEN UĞRAŞA RAĞMEN AYNI YADA OLMAMIŞ GİBİ LAFLAR SÖYELEYEN İNANIN GERÇEKTEN AYIP EDERLER..:hmmm)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
arkadasın anlattığı hack leme konusundaki dosyayıdamıda değiştirecez seninkiyle beraber yoksa sade seninkinimi?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
önceki dosya 356 kb sımdı baktım 26 mb ondan sonra bana kızıyorsun?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
önceki dosya 356 kb sımdı baktım 26 mb ondan sonra bana kızıyorsun?
Dostum upload sitelerinde mesala dosya 1 mb altında işse o 0 mb olarak gözükür..:oke:

Öyle düşün birde tekrar :oke:güncelledim bak hadi dene! :)

fatih82

fatih82

Üye
binbaşım saol

fatih82

fatih82

Üye
borbey harcanmış emeğe saygıduy

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
şimdi deniyorum olcakmı bakalım

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ana ekran numara girilcek yer yok oldu şimdi

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Binbaşım bide şu n97 yede bir el atsan bide bizi sevindirsen

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çift tıklanan yerlere basınca açılmıyor kinetik yukarı asağı gidio yani o kötü olmuş 3 4 kere basmak gerekiyor

Üst Alt