Bilgisayarında yüklü değilse RM-356_EMEA_40.0.005_v12.0_5800.exe dosyasını kurman gerekiyor.Ondan sonra alttaki mesajımda dediklerimi yaparsın.Telefonuma yeni versiyonu yükledim zaten..
v40.005 orjinal firmware kurulu mu bilgisayarında? Kurulu değilse önce onu kur.navifirmle indirdiğin dosyaları ve modifiye edilmiş RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02 dosyasını "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasöründekilerle değiştir.

@n!wa+*R™;2104301' Alıntı:O çok başka bir şey..Ben o kadar denedim fakat halledemedim..
O yüzden sanırsam o n97 de oluyor..
Asıl olayı oymuş aslında.
Bu arada sana çok çok teşekkürler dostum.oturup kafa patlattığın bıkmadan sorularımızı cevapladığın için.
Harita vs leri c: ye değilde e: ye kursa süper olacaktı amaBi yolu varsa bizede açıklarmısın öyle yapalım.
--------------- Ekleme ---------------
Aynen dostlarım,o N97'ye has bi özellik,![]()
Yardımların için sanada teşekkürler dostum.![]()
1.Tema derken neyi kastediyorsun?tema resimdeki gibi değil ayrıca tüm diller de mevcutbeta sürümü daha çok hoşuma gitmişti. Yinede ellerine sağlık dostum. eski çalışmana geri dönüyorum .

Teşekkürler dostum..bu yeni güncelleme çok iyi olmuş. yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Bu güncellemeyi nokia ya göndermek lazım herkez faydalansın bu hizmetlerden =)

evet orjinal xm RED e navi kurdum.şimdide bLUE kurdum neyi yüklerseniz onun özelliklerini kapsıyosen normal 5800 xm ya navımı kurdun arkadasım deneke ıstıyorumda

Dostum çok sağol..Onu yaptım yani harita olayını fakat olmamıştı..@n!wa+*R™;2104301' Alıntı:O çok başka bir şey..Ben o kadar denedim fakat halledemedim..
O yüzden sanırsam o n97 de oluyor..
Asıl olayı oymuş aslında.
Bu arada sana çok çok teşekkürler dostum.oturup kafa patlattığın bıkmadan sorularımızı cevapladığın için.
Harita vs leri c: ye değilde e: ye kursa süper olacaktı amaBi yolu varsa bizede açıklarmısın öyle yapalım.
Yardımların için sanada teşekkürler dostum.![]()
Fakat merak etme yeni sürümler hazırlayacağım
Navi ile normal xpressmusic firmwarelerinin hiç bir ekstra özelleği yok emin ol!evet orjinal xm RED e navi kurdum.şimdide bLUE kurdum neyi yüklerseniz onun özelliklerini kapsıyo![]()
![]()
@n!wa+*R™;2105079' Alıntı:
Dostum çok sağol..Onu yaptım yani harita olayını fakat olmamıştı..Fakat merak etme yeni sürümler hazırlayacağım
Eyvallah kardeşim.Güzel çalışmalarının devamını bekliyoruzAma şu n97 efektini ekleyebilirsen süper bişey olur.Videodaki temada muazzam.Onu nerden buluruz acep
![]()
Kinetic scroliing yavaşlatmamız mümkün değilmi bu haliyle telefonu kullanmak neredeyse imkansız ..

@n!wa+*R™;2098375' Alıntı:Önemli değil ama ben onu beğenmedim dersen 20021192.txt bu dosyayı C/private:10202be9 klasörüne at ve değiştirilsin mi sorusuna evet deeski haline dönsün
![]()

Şu fontu standart yapsan yada alternatif olrak standardı eklesen çok güzel olucak senin seçtigin fontlar güzel deegil bence.
Nokia orjinal font ile yeni rom düzenledim.Telefonumda denedim çalışıyo.Aşağıdaki linkten indirilebilir.İlk sayfaya eklenirse sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende kaç defa orjinal fontun ana sayfada linkinin bulunduğunu..Kaç defa yazdım gözden kaçıyor bir daha yazayım.Orjinal fontlu Rom düzenledim kendi telefonuma attım.çalışıyor.Güvenerek indirebilirsiniz.Denenmiştir.

Orjinal font ana sayfada bulunuyor linki ile beraber...Şu fontu standart yapsan yada alternatif olrak standardı eklesen çok güzel olucak senin seçtigin fontlar güzel deegil bence.

3-6 sayfaları arasında bi yerde sorunun cewabı wardı dostum,bi bak istersen,orda bunun için ne yaman gerektiği açıklanmıştı,ben uyguladım normale döndü
Buldum dostum,buyur![]()

Dostum indir sadece teman mavi olacak..(bendeki de red)rice etsem bunu red verisyonunuda yapabilirmisiniz
öncelikle teşekkürler kurdum telefona çok güzel ama bir konuda birşey soracaktım msj yazarken sayı çıkması için o tuşa basılı tutunca harf kalıyor ayrıca sayıyı ekliyor neden acaba yardımcı olursan sevinirim.