5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

TPLay

TPLay

Üye

Telefonun V40.005.firmware yüklü değilse önce bununla firmware güncellemen lazım.Güncellediysen sadece bilgisayarına kur.

estami

Üye
Telefonuma yeni versiyonu yükledim zaten..

TPLay

TPLay

Üye
Telefonuma yeni versiyonu yükledim zaten..
Bilgisayarında yüklü değilse RM-356_EMEA_40.0.005_v12.0_5800.exe dosyasını kurman gerekiyor.Ondan sonra alttaki mesajımda dediklerimi yaparsın.

v40.005 orjinal firmware kurulu mu bilgisayarında? Kurulu değilse önce onu kur.navifirmle indirdiğin dosyaları ve modifiye edilmiş RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V02 dosyasını "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 klasöründekilerle değiştir.

volkan_al

volkan_al

Üye
tema resimdeki gibi değil ayrıca tüm diller de mevcut :( beta sürümü daha çok hoşuma gitmişti. Yinede ellerine sağlık dostum. eski çalışmana geri dönüyorum .

cortex47

cortex47

Üye
hallettim kardeşim çok sağol emeğine sağlık. :)

fatih82

fatih82

Üye
binbaşım yeri değil ama n97 orjinal dosyalarını 5800 a flashlaya bilirmiyiz yani 5800 ın içini n97 olara değiştirebilirmiyiz eskiden bazı cihazlarda olabiliyordu ericsson t10 içine t18 gibi

hitachi

hitachi

Üye
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

@n!wa+*R™;2104301' Alıntı:
O çok başka bir şey..Ben o kadar denedim fakat halledemedim..:hmmm

O yüzden sanırsam o n97 de oluyor..:allalla:

Asıl olayı oymuş aslında.:d:

Bu arada sana çok çok teşekkürler dostum.oturup kafa patlattığın bıkmadan sorularımızı cevapladığın için.

Harita vs leri c: ye değilde e: ye kursa süper olacaktı ama :)Bi yolu varsa bizede açıklarmısın öyle yapalım.

Aynen dostlarım,o N97'ye has bi özellik,:oke:

Yardımların için sanada teşekkürler dostum.:oke:

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
bu yeni güncelleme çok iyi olmuş. yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Bu güncellemeyi nokia ya göndermek lazım herkez faydalansın bu hizmetlerden =)

sarkmaz

Üye
öncelikle teşekkürler kurdum telefona çok güzel ama bir konuda birşey soracaktım msj yazarken sayı çıkması için o tuşa basılı tutunca harf kalıyor ayrıca sayıyı ekliyor neden acaba yardımcı olursan sevinirim.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tema resimdeki gibi değil ayrıca tüm diller de mevcut :( beta sürümü daha çok hoşuma gitmişti. Yinede ellerine sağlık dostum. eski çalışmana geri dönüyorum .
1.Tema derken neyi kastediyorsun?

2.Diller diller silindi yazma diline bakarsan anlarsın...;) [telefon dilinde gözükür,ama aslında kayıt dosyası silinmiştir,80 lik hafızayı nasıl 86 yaptın sanıyorsun:oke:
Bak final dediysem o iki beta'dan daha iyidir emin ol..Bak ben şu an final firwaremi kullanıyorum:evet:

bu yeni güncelleme çok iyi olmuş. yapan arkadaşa teşekkür ediyorum.
Bu güncellemeyi nokia ya göndermek lazım herkez faydalansın bu hizmetlerden =)
Teşekkürler dostum..

Dediğin gibi bir göndersek hemen yeni sürüm olur..:ehe

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

@n!wa+*R™;2104301' Alıntı:
O çok başka bir şey..Ben o kadar denedim fakat halledemedim..:hmmm

O yüzden sanırsam o n97 de oluyor..:allalla:

Asıl olayı oymuş aslında.:d:

Bu arada sana çok çok teşekkürler dostum.oturup kafa patlattığın bıkmadan sorularımızı cevapladığın için.

Harita vs leri c: ye değilde e: ye kursa süper olacaktı ama :)Bi yolu varsa bizede açıklarmısın öyle yapalım.

Yardımların için sanada teşekkürler dostum.:oke:
Dostum çok sağol..Onu yaptım yani harita olayını fakat olmamıştı..:allalla:Fakat merak etme yeni sürümler hazırlayacağım:oke:

evet orjinal xm RED e navi kurdum.şimdide bLUE kurdum neyi yüklerseniz onun özelliklerini kapsıyo:islik
Navi ile normal xpressmusic firmwarelerinin hiç bir ekstra özelleği yok emin ol!:oke:

hitachi

hitachi

Üye
@n!wa+*R™;2105079' Alıntı:

Dostum çok sağol..Onu yaptım yani harita olayını fakat olmamıştı..:allalla:Fakat merak etme yeni sürümler hazırlayacağım:oke:

Eyvallah kardeşim.Güzel çalışmalarının devamını bekliyoruz:)Ama şu n97 efektini ekleyebilirsen süper bişey olur.Videodaki temada muazzam.Onu nerden buluruz acep :d:

gececi_78

Üye
Kinetic scroliing yavaşlatmamız mümkün değilmi bu haliyle telefonu kullanmak neredeyse imkansız ..

s.h.a.

Üye
rice etsem bunu red verisyonunuda yapabilirmisiniz

Bosnalı86

Üye
Kinetic scroliing yavaşlatmamız mümkün değilmi bu haliyle telefonu kullanmak neredeyse imkansız ..

3-6 sayfaları arasında bi yerde sorunun cewabı wardı dostum,bi bak istersen,orda bunun için ne yaman gerektiği açıklanmıştı,ben uyguladım normale döndü :oke:

@n!wa+*R™;2098375' Alıntı:
Önemli değil ama ben onu beğenmedim dersen 20021192.txt bu dosyayı C/private:10202be9 klasörüne at ve değiştirilsin mi sorusuna evet de:oke: eski haline dönsün:bye2:

Buldum dostum,buyur :oke:

lord_kanka

lord_kanka

Üye
Şu fontu standart yapsan yada alternatif olrak standardı eklesen çok güzel olucak senin seçtigin fontlar güzel deegil bence.

TPLay

TPLay

Üye
Şu fontu standart yapsan yada alternatif olrak standardı eklesen çok güzel olucak senin seçtigin fontlar güzel deegil bence.

Nokia orjinal font ile yeni rom düzenledim.Telefonumda denedim çalışıyo.Aşağıdaki linkten indirilebilir.İlk sayfaya eklenirse sevinirim.

Kaç defa yazdım gözden kaçıyor bir daha yazayım.Orjinal fontlu Rom düzenledim kendi telefonuma attım.çalışıyor.Güvenerek indirebilirsiniz.Denenmiştir.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Kaç defa yazdım gözden kaçıyor bir daha yazayım.Orjinal fontlu Rom düzenledim kendi telefonuma attım.çalışıyor.Güvenerek indirebilirsiniz.Denenmiştir.
Bende kaç defa orjinal fontun ana sayfada linkinin bulunduğunu..:hmmm

Orjinal font ana sayfada bulunuyor linki ile beraber...:hmmm

3-6 sayfaları arasında bi yerde sorunun cewabı wardı dostum,bi bak istersen,orda bunun için ne yaman gerektiği açıklanmıştı,ben uyguladım normale döndü :oke:

Buldum dostum,buyur :oke:
İşte keşke sorunlarını sayfalarda arasalar...:hmmm

Neyse biz yazıyoruz yinede bu arada yardımın için sağol dostum:sarıl:

rice etsem bunu red verisyonunuda yapabilirmisiniz
Dostum indir sadece teman mavi olacak..(bendeki de red)

sarkmaz

Üye
öncelikle teşekkürler kurdum telefona çok güzel ama bir konuda birşey soracaktım msj yazarken sayı çıkması için o tuşa basılı tutunca harf kalıyor ayrıca sayıyı ekliyor neden acaba yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşlar bir deneseniz sadece bende mi oluyor yokse genelmi, birde konudaki video da ev ekranında kaydırma ile değişiklik yapıyor yanlış görmediysem bende olmuyor o başka birşeymi acaba?

Üst Alt