MaxiOkey Turnuvası! 2. Tur Başladı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiOkey Turnuvası! 2. Tur Başladı!!!
Elemeler sonucu bir üst tura çıkan gruplara dahil 12 kişi aşağıdaki gibidir arkadaşlar.

1)
2)
3)

Herkes son derece aktif.
4 gün yeterli diye düşünüyorum.
Pazar gecesi herkes maçını yapmış olsun lütfen.

Tüm katılımcılara
bol şans :)

(Not: Maç yapılmazsa grup elenir.)

• Beğen
Tepkiler: serkanım_, !SiLénCé~, ebuzen ve 4 diğerleri

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Herkese Başarılar Arkadaşlar.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
kesin 1.yim

xkadir61

xkadir61

Üye
vatana millete hayırlı olsun:)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
hele şükür inşallah maçımızı yaparız daha maç yapmadan buralara geldik :) Herkese Bol Şans...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Rakiplerin hiç şansı yok, bana her akşam uyar zaman problem değil. :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Üzgünüm Salih ve Kadir sizi üzeceğiz biraz.. :ehe

greenmile

greenmile

Üye
pisipisine elendik bakıp bakıp hiç çekiyorum:D şaka bi yana herkese boL şans..:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bile elendim be :ehe

turkordu

turkordu

Üye
Hadi hayırlısı...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
Ya hiç adaletli bir eleme olmamış bizim grubun içinde tüm ayarlanan saatlerin hepsinde online olmuştum bnm bir suçum yok ki:(Biraz fazla bencillik olcak ama hakikaten olmadı yani ama neyse arkadaşlara kolay gelsin diyorum inşallah adam akıllı yaparlar maçlarını :(

cool_eagle

Üye
ya pazar erken değilmi??

--------------- Ekleme ---------------

4 gün az bence yaa :S:S ben sadece pazar boşum inşallah diğer arkadaşlarda pazar boştur...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğim gibi 4 kişinin masa başına toplanması çok çok zor ama turnuvanın da devam etmesi gerekiyor. Kaç kişi bekliyor bir grup maç yapmadığında biliyor musunuz?..
Okey nasıl yarı şans oyunuysa elemeler de yarı şansa bağlı.
Ben bunu en başta söylemiştim size.
İstikrar için fedakarlık şart.

İnsanlar zaten genelde haftasonu çevrimiçi oluyorlar cool_eagle. Ayrıca turnuva sürelerini bundan sonra daha kısa tutmam gerekiyor. İsterseniz yerinize kurayla başka birisini alalım turnuvaya? Zira artık süratle devam edeceğiz ve maçlar daha sık olacak!

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Böyle daha iyi oldu..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Herkese Bol Şans keşke bana da doğru dürüst zamanında gelen rakipler,eşler gelseydi de en azından oyunun zevkini alsaydık ...
Neyse Başarılar herkese ..

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşlar bana cumartesi 3 dendi ama ben cumartesileri ve hafta içleri ancak 18:00 dan sonra müsaitim. yada pazar öğlen vakti olabilir.

cool_eagle

Üye
Neyse bakalım. Ins pazar günü müsait olur diğer arkadaşlar

ysr86

ysr86

Üye
Dostum buraya geldiğin saaatler hep bize uyuyor madem geldin maçları yapsaydık. Şİmdi pazar sabahı veya öğleni ya diğerlerine uygun olmazsa?
Madem öyle bırakında başka birisi seçilsin maçımızı yapalım artık bıkkınlık geldi şu maçı yapamamaktan

Takipçi Satın Al

Üst Alt