CryDaqqeR
Üye
Rakiplerin hiç şansı yok, bana her akşam uyar zaman problem değil.![]()
çok iddalı 
Rakiplerin hiç şansı yok, bana her akşam uyar zaman problem değil.![]()
çok iddalı 

ne yapim arkadaşım ben çalışan biriyim. öyle he dediğinde internetin başında olamamya. bu akşam saat kaça kadar istersen müsaitim.Cumartesi saat 18:00 itibariyle 50dk bekledik...
Dostum buraya geldiğin saaatler hep bize uyuyor madem geldin maçları yapsaydık. Şİmdi pazar sabahı veya öğleni ya diğerlerine uygun olmazsa?
Madem öyle bırakında başka birisi seçilsin maçımızı yapalım artık bıkkınlık geldi şu maçı yapamamaktan
arkadaşlar bana cumartesi 3 dendi ama ben cumartesileri ve hafta içleri ancak 18:00 dan sonra müsaitim. yada pazar öğlen vakti olabilir.
ne yapim arkadaşım ben çalışan biriyim. öyle he dediğinde internetin başında olamamya. bu akşam saat kaça kadar istersen müsaitim.

Tatsızlığı gördüm.
Hoş değildi gerçekten de.
Eşli konusundaki sıkıntılar tekli olsaydı da yaşanırdı arkadaşlar, ondan emin olun.
Tatsızlığın yaşandığı masadan ve özellikle bayan arkadaşımız pisicikk'ten bizzat özür diliyorum
Turnuva sonuçları gerek sizlerin maçlarını yapamamış olmasından dolayı, gerekse benim İzmir-Bursa turnemden dolayı haftaya pazar gecesi açıklanacaktır.
O zamana kadar da maçınızı yaparsınız herhalde![]()

keşke olmasadı ama oldu bikere artık çnemiyok arkadaşında kendine göre sıkıntısı vardır. bu olyaın eşli olup olmamasıyla alakası yok Praetor un da dediği gbi. yinede son dakikaya kadar güzel maçtı. diğer arkadaşlara başarılar.

pisicikk bu arada sende baya güzel oynuyosun az daha yeniliyoduk![]()