MaxiOkey Turnuvası! 2. Tur Başladı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Salihyet - xkadir61 vs. Mustafa Furkan - turkordu

Maçımızı saat 18:00 da oynayacağız. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Anlaştığımız saatte arkadaşlar gelemedi.. Sanırım müsait olamadılar.. ben ve turkordu hâlâ bekliyoruz.. 10 dakikaya kadar gelmezlerse çıkacağız.. Üzgünüm benim de zamanım kısıtlı..

turkordu

turkordu

Üye
Cumartesi saat 18:00 itibariyle 50dk bekledik...

xkadir61

xkadir61

Üye
Cumartesi saat 18:00 itibariyle 50dk bekledik...
ne yapim arkadaşım ben çalışan biriyim. öyle he dediğinde internetin başında olamamya. bu akşam saat kaça kadar istersen müsaitim.

cool_eagle

Üye
Dostum buraya geldiğin saaatler hep bize uyuyor madem geldin maçları yapsaydık. Şİmdi pazar sabahı veya öğleni ya diğerlerine uygun olmazsa?
Madem öyle bırakında başka birisi seçilsin maçımızı yapalım artık bıkkınlık geldi şu maçı yapamamaktan

ben buraya sürekli cepten giriyorum o yüzden her zaman online gibi gözüküyorum. Ayrıca ben tek değilim eşimde müsait olmalı dimi

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:hmmm
Turnuva süresi uzayacak gibi duruyor.
Herkes aktif olsa puanlı yapacağız ve daha zevkli olacak ama ne yapalım eleme usulüne devam.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bizim nedved yok ortada :S

ysr86

ysr86

Üye
inşallah 18.00 gibi maçımızı yapacağız rakip arkadaşlarda online galiba hadi bakalım :)

cool_eagle

Üye
ben geldim arkadaşlar odayı belirleyelim isterseniz

--------------- Ekleme ---------------

çaylaklar OYNAMAYANLAR odasındayız

pisicikk

pisicikk

Üye
rakiplerimizi tebrik ediyorum çok çekişmeli bir oyun oldu..
herkes saatinde geldi... son el berabereydik ama kısmet değilmiş :(
sadece son anda oluşan bir tatsızlık dışında herşey yolundaydı...
sebep neydi bilmiyorum ama keşke o tatsızlıkta olmasaydı!!!!!

ysr86

ysr86

Üye
2-2 girdik son ele ve kazandık gerçekten çekişmeliydi bi konuşma geçti ne olduğunu anlayamadım sanırım piscikk in bayan olduğunu bilmiyodu yada yanlışlıkla oraya yazdı. Gerçekten üzgünüm..
Ama maç güzeldi maşallah sağlam oynadılar :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
arkadaşlar bana cumartesi 3 dendi ama ben cumartesileri ve hafta içleri ancak 18:00 dan sonra müsaitim. yada pazar öğlen vakti olabilir.

ne yapim arkadaşım ben çalışan biriyim. öyle he dediğinde internetin başında olamamya. bu akşam saat kaça kadar istersen müsaitim.

Kesinlikle "bizi beklettiler", "çok bekledik" demişiz gibi anlamanı istemiyorum Kadir.. Mesajımda da belirttiğim gibi "sanırım müsait olamadılar." dedim.. Salih sana mesaj atmış sen de 18:00'da gelirim oynarız demişsin.. Salih çevrimiçi bekliyordu.. turkordu ve benim 19:00'a kadar vaktimiz vardı.. Senin gelmeni bekledik 19:00'a kadar.. Salih de çıkınca biz de çıktık.. Eşim pazar çok acil işi olduğunu ve pazar online olamayacağını söyledi.. Ben de mazeretimi Salih'e bildirdim..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bu turnuvanın baştan beri eşli olması hataydı bence ...
Bireysel bir turnuva olmalıydı eşin performansına her zaman güvenilmez
Bidaki turnuvalara inşallah
...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tatsızlığı gördüm.
Hoş değildi gerçekten de.
Eşli konusundaki sıkıntılar tekli olsaydı da yaşanırdı arkadaşlar, ondan emin olun.
Tatsızlığın yaşandığı masadan ve özellikle bayan arkadaşımız pisicikk'ten bizzat özür diliyorum

Turnuva sonuçları gerek sizlerin maçlarını yapamamış olmasından dolayı, gerekse benim İzmir-Bursa turnemden dolayı haftaya pazar gecesi açıklanacaktır.
O zamana kadar da maçınızı yaparsınız herhalde :)

pisicikk

pisicikk

Üye
Tatsızlığı gördüm.
Hoş değildi gerçekten de.
Eşli konusundaki sıkıntılar tekli olsaydı da yaşanırdı arkadaşlar, ondan emin olun.
Tatsızlığın yaşandığı masadan ve özellikle bayan arkadaşımız pisicikk'ten bizzat özür diliyorum

Turnuva sonuçları gerek sizlerin maçlarını yapamamış olmasından dolayı, gerekse benim İzmir-Bursa turnemden dolayı haftaya pazar gecesi açıklanacaktır.
O zamana kadar da maçınızı yaparsınız herhalde :)

Bunun böyle olmasını en az senin kadar ben de istemezdim...
Ama oldu :(
Arkadaşımız kendisince açıklamasını yaptı ama dönüpte bana gerek burdan gerekse Pm olarak en azından bir kusura bakma demedi... Demesin de zaten artık bir önemi yok benim için, sebebini burdan genele açıkladı, onun adına üzüldüm bile hatta.. Ama nasıl oluyorda kız arkadaşından ayrılmış ve bunun üzüntüsü yaşayan bir insan kız arkadaşının da aralarında bulunduğu kız genellemesi hakkında küfür edebiliyor o da çok şaşırtıcı ama bu durum için de o an ki yaşadığı üzüntüden kaynaklıdır dedim.. Neyse yaşandı bitti..
Ben yine de oyundan hemen sonra hepsini tebrik ettim çünkü oyun başka bu yaşanan tatsızlık başkaydı...

En son olarak da Praetor,
hiç ilgin olmamasına rağmen sen özür dilemişsin, hem senin dilemene gerek olmadığı halde dilediğin için hem de bu konuya göstermiş olduğun hassaslık için teşekkür ederim.

Turnuva da maçlarını yapmamış tüm arakadaşlara da başarılar dilerim...

cool_eagle

Üye
keşke olmasadı ama oldu bikere artık çnemiyok arkadaşında kendine göre sıkıntısı vardır. bu olyaın eşli olup olmamasıyla alakası yok Praetor un da dediği gbi. yinede son dakikaya kadar güzel maçtı. diğer arkadaşlara başarılar.

pisicikk

pisicikk

Üye
keşke olmasadı ama oldu bikere artık çnemiyok arkadaşında kendine göre sıkıntısı vardır. bu olyaın eşli olup olmamasıyla alakası yok Praetor un da dediği gbi. yinede son dakikaya kadar güzel maçtı. diğer arkadaşlara başarılar.

evt ortim bi önemi yok bencede...
herkese keyifli turnuvalar..
sonuçları merakla beklemekteyim :)

ysr86

ysr86

Üye
pisicikk bu arada sende baya güzel oynuyosun az daha yeniliyoduk :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eşli olmasının sıkıntısı, gelmeyen eşlerde yaşanıyor. Ben baştan bu yana oynamak istiyorum ama tek olarak, çünkü bunların olacağını az çok tahmin ediyordum. Nedved ile eş olmuşuz, ilk maçta nedvedi zor bela bulduk oynadık şuanda ortada yok.

Nedved oynamıyorsa benim suçum ne ben oynamak istiyorum. Eşimi kendim seçmedim ki ondan sorumlu olayım, adam belki dalgasına girdi? Sonuç olarak bu durumda haksız yere turnuvadan çıkan, elenen her neyse ben ve benim gibi olan arkadaşlar olacak.

Tek olmalıydı en başından bu yana...

Takipçi Satın Al

Üst Alt