Praetor
Emekli Yönetici
MakiOkey Turnuvası! 1. Tur Başladı!!!
Maxi Okey turnuvasına tekrar hoşgeldiniz. 
Evet arkadaşlar Ön elemeler sonuçlandı.
Maç yapan kimse elenmeyecekti. Bu eleme aşamasını yalnızca turnuvada olmayı gerçekten isteyen üyelerin tespiti için yaptım. Zira geleceğim diye söz veren ve sözünü tutmayan, işinin arkasından koşmayan üyeleri bu güzel turnuvada görmek istemiyordum.
Buna göre ön eleme aşamasını başarıyla atlatan ve MaxiOkey turnuvasında yer almaya hak kazanan üyeler aşağıdaki gibidir:
Praetor DeadSiLeNCe ertasxx
Salihyet xkadir61 redragonn
Negative BaşıBozuk _-_-_-ahmet-_-_
Hellboy®
hsncabar1 erfc20
nedved lovestar by_hükümdar
van_hoijdonk
rOcK4ever! candostumisuzu
Exalans arven_005
CryDaqqeR Mustafa Furkan turkordu
crazy_gokhan ysr86
Aktif olacakları izlenimini verebilmiş, katılmak istediklerini belirten üç yeni üye de aramızda:
pisicikk ; cool_eagle ; use2000
Eşleşmeler yine sıraya göre ve aşağıdaki gibi:
1)
Herkese bol şans
(Herkes maçını yapabilsin diye bu kadar uzun veriyorum süreyi zira bazı arkadaşlar sadece haftasonu girebildiklerini söyledi, kimse mağdur olmasın).

Evet arkadaşlar Ön elemeler sonuçlandı.
Maç yapan kimse elenmeyecekti. Bu eleme aşamasını yalnızca turnuvada olmayı gerçekten isteyen üyelerin tespiti için yaptım. Zira geleceğim diye söz veren ve sözünü tutmayan, işinin arkasından koşmayan üyeleri bu güzel turnuvada görmek istemiyordum.
Buna göre ön eleme aşamasını başarıyla atlatan ve MaxiOkey turnuvasında yer almaya hak kazanan üyeler aşağıdaki gibidir:
Praetor DeadSiLeNCe ertasxx
Salihyet xkadir61 redragonn
Negative BaşıBozuk _-_-_-ahmet-_-_
Hellboy®
hsncabar1 erfc20
nedved lovestar by_hükümdar
van_hoijdonk
rOcK4ever! candostumisuzu
Exalans arven_005
CryDaqqeR Mustafa Furkan turkordu
crazy_gokhan ysr86
Aktif olacakları izlenimini verebilmiş, katılmak istediklerini belirten üç yeni üye de aramızda:
pisicikk ; cool_eagle ; use2000
Eşleşmeler yine sıraya göre ve aşağıdaki gibi:
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
1 Hafta süreniz var, artık kimsenin devamsızlık yapacağını zannetmiyorum. Yine abartılı bir devamsızlık yapılırsa bu tur da ön eleme turuna döner!..
Herkese bol şans

(Herkes maçını yapabilsin diye bu kadar uzun veriyorum süreyi zira bazı arkadaşlar sadece haftasonu girebildiklerini söyledi, kimse mağdur olmasın).
neyse rakiple irtibata geçiyorum hemen...
ne bağarıyorsun bacak kadar çoguğa yaw