MaxiOkey Turnuvası! 2. Tur Başladı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dalgasına girenler elendi Ahmet, sistem gayet güzel işledi.
Eşli yapmamızın yararını da birbirini tanıyan üyelerle gerek burada gerek forumun çeşitli yerlerinde gördük zaten.

Baştan demedim mi eşli olacak diye, eşi gelmeyen elenecek diye.
Ben bu şartlardaki turnuvaya katılmak istemiyorum diyen oldu mu?
Hayır.
E o halde burada söylenmenin manası ne?
O senin tarzın bu benim tarzım.
Bir sonraki turnuvayı eşsiz olarak sen düzenleyebilirsin :)

pisicikk

pisicikk

Üye

Dalgasına girenler elendi Ahmet, sistem gayet güzel işledi.
Eşli yapmamızın yararını da birbirini tanıyan üyelerle gerek burada gerek forumun çeşitli yerlerinde gördük zaten.

Baştan demedim mi eşli olacak diye, eşi gelmeyen elenecek diye.
Ben bu şartlardaki turnuvaya katılmak istemiyorum diyen oldu mu?
Hayır.
E o halde burada söylenmenin manası ne?
O senin tarzın bu benim tarzım.
Bir sonraki turnuvayı eşsiz olarak sen düzenleyebilirsin :)

bence de eşli olması daha iyi oldu...
hem daha tat vericiydi hem de bir problem durumunda öncelikle eşe ulaşılabilmesi ya da karşılıklı yardımlaşmalar nedeniyle ;) bi okdr daha keyif doluydu :)
bir kez daha olsa yine eşli olmasını tercih ederdim şahsen... :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bana şunu izah edebilir misiniz peki, tanımadığım ve yarışmayla pek alakası olmayan bir eşle eşleştiriliyorum, kendisi yarışmayla ilgisiz ben ise ilgiliyim.

O yarışmaya giriyor çıkıyor, oynamıyor gelmiyor bunun cezasını ben çekiyorum.

Hukukcu dostum burada adaleti bana gösterebilir misin? Ben neden eleneceğim? 24 saat buradayım oyun oynarım, alakasız bir eşle eşleştirildiysem ben ne yapabilirim?

Ata baştan dedin eşi gelmeyen elenecek diye doğrudur, ama eşimi ben seçmedim ki onun cezasını ben çekeyim. Benim kendi getirdiğim arkadaş oynamasa amenna ceremesi benim olur, ama turnuvaya gireceğim diyorum 24 saat müsaitim oyun için adamın teki oynamıyor tanımam etmem cezası bana kalıyor.

Çok adaletsiz...

erfc20

erfc20

Üye
valla 4 kisiyi aynı anda bulmak imkansız gibi bisey bundan sonra satranc veya tavla yapın en iyisi 2 kisi :yuru

esmerkizz

esmerkizz

Üye
herkese bol şans arkadaşlar hakeden kazansın :) :)

pisicikk

pisicikk

Üye
Arkadaşlar Ata'nın da dediği gibi bu turnuvanın eşli olacağı en başından beri belliydi.
Turnuvada bulunmak isteyenler, şartları göz önünde bulundurarak katıldılar.
Elbette zorluklar oluyor turnavanın yapılacağı saatte fakat bir yerde o saati denkleştirmek bile güzel :)
Mesela benim son oyunumda son dakikalara kadar çok işim vardı ve yapabildiklerimi yaptım yetişmeyenleri erteledim.
Bir yerde çok istemek de önemli ama yaşanan aksiliklerden tunuvayı düzenleyen sorumlu tutulmamalı...
Bence tek sorumlu insanın kendisidir.
Bu tarz organizasyonlarda herzaman aksilikler yaşanmaktadır. Eşli değil de tekli oynansa dahi bir kişi gelmese yine oyununuzu oynayamayacak yine diğer tüm kişilerin oyununu tamamlamasını bekleyip yeni bir grupla oyun oynayacaksınız.
LÜTFEN YIKICI DEĞİL YAPICI OLALIM...

nihatgunes

nihatgunes

Üye
bir daha ne zaman düzenlenir??
bi daha kine bnde katılmak istiyorum da..

turkordu

turkordu

Üye
Bu turnuvada baştan hata yapıldı herkese hangi saatte online olabilecekleri sorulmalı ona göre eşleşmeler yapılmalıydı..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bana şunu izah edebilir misiniz peki, tanımadığım ve yarışmayla pek alakası olmayan bir eşle eşleştiriliyorum, kendisi yarışmayla ilgisiz ben ise ilgiliyim.

O yarışmaya giriyor çıkıyor, oynamıyor gelmiyor bunun cezasını ben çekiyorum.

Hukukcu dostum burada adaleti bana gösterebilir misin? Ben neden eleneceğim? 24 saat buradayım oyun oynarım, alakasız bir eşle eşleştirildiysem ben ne yapabilirim?

Ata baştan dedin eşi gelmeyen elenecek diye doğrudur, ama eşimi ben seçmedim ki onun cezasını ben çekeyim. Benim kendi getirdiğim arkadaş oynamasa amenna ceremesi benim olur, ama turnuvaya gireceğim diyorum 24 saat müsaitim oyun için adamın teki oynamıyor tanımam etmem cezası bana kalıyor.

Çok adaletsiz...

aynen bana da aynısı oldu 2 kez farklı gruplarla eşleştim yine online yok 1 mac yapamadan elenmek zorunda kaldım

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Eşlide çok sıkıntı olmasına rağmen.. Bence yine de iyi gitti.. En azından şanslıymışım ki turkordu gibi aktif bir üyeye denk geldim.. Ve de Ata'nın da dediği gibi hiç tanımadığım bir arkadaşı tanıdım.. Çok da güzel oldu.. Sağolasın ortak!.. :oke:

turkordu

turkordu

Üye
Teşekkürler Mustafa asıl ben sana teşekkür etmeliyim son maçta gerçekten iyiydin üst üste 2 el açarak kazanmamızı sağladın.Kazanmak veya kaybetmek önemli olan yarışmaktı.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum iyiki varsınız.:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar mahkeme mi burası? Ben adalet dağıtacağım iddiasıyla mı ortaya çıktım.

Ne dedim?
Kazanmanın yarı şansa bağlı olduğu bu oyunda eşi gelmeyenin şansı yaver gitmemiş demektir. Elenecek.
İstisnasız herkesin "katılmama şansı vardı! Ama herkes şartları kabul etti ve katıldı. Bu riski göze aldı.
Ekonomi sektörünün müdahili arkadaşım, riski göze alıp yola çıkan adam riskin zararlı sonucuyla karşılaşır da zarar ederse söylenme şansı var mıdır?

Arkadaşlar yarışmaya yönelik başkaca eleştiri olursa 2.MaxiCep Okey turnuvası nasıl olmalı isimli konuyu açıp oraya taşıyacağım mesajları haberiniz olsun :)

turkordu

turkordu

Üye
Arkadaşlar yarışmaya yönelik başkaca eleştiri olursa 2.MaxiCep Okey turnuvası nasıl olmalı isimli konuyu açıp oraya taşıyacağım mesajları haberiniz olsun :)

Bencede çok iyi olur..

sanalmc

sanalmc

Üye
:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

ersinceran

ersinceran

Üye
bol şans herkese

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye

Yap bence :box fikirlerimizi burda yazıp konuyu dağıtmayalım :pro:

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya yarışma ne oldu ben takip edemedim ne zaman eşleşmeler yapılacak...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
ya bune ya 2. turda da bu kadar beklenmez ki bizim 1. turda bekleseydiniz bu kadar yapmıstık maçlarımızı :@

!SiLénCé~

!SiLénCé~

Üye
İyi Olan Kazansın :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt