ben rakiplerimden biri olan candostumisuzu ile zaman olarak anlaştık diğerleride onay vermişti fakat diğerlerinden ses yok şimdi biz hep diğerlerini mi bekliyceğiz yawww?
bu durumda rock4ever ile bana ne olcak ? iki takımda elenecekmi şimdi ?zaman olarak Cumartesi günü saat 1-1.30 civarı herkes hazır olacaktı. rock4ever var bende varım ama nokiadanşaşma ile delrico yoklar. biz ne zamana anlaştık saat olmuş 3,30 daha eşlerimizden haber yok. yarın son gün ama bnm yarın işim war.![]()
bu durumda rock4ever ile bana ne olcak ? iki takımda elenecekmi şimdi ?
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Bildiğiniz gibi ön eleme süresi 3 Mayıs Pazar saat 12'de bitiyor. Şu ana kadar da kimseden bir maç yapıldığına dair bir bilgi gelmedi. Takip eden ve bunu konuya yazdığı mesajlarla belirten birkaç üye dışında ben bir takipçilik göremiyorum.
Tekrarlıyorum: Yarışma kurallarına göre takip etmeyenler ve eşleri elenecektir.
Ama eğer her gruptan bir üye takip ediyorsa da bunu bilmem gerek.
Bu durumda karşı gruplarda da olsalar bu takipçi iki üye bir üst tura çıkmaya hak kazanacaktır.
Örnek: A ile B - C ile D maç yapacak.
A takip ediyor ama eşi ortada yok.
C takip ediyor ama eşi ortada yok.
A ve C bir üst tura çıkabilirler.
Lütfen turnuvayı ne kadar takip ettiğinizi gösterin. Ön elemenin amacı bu.
Keyifli yarışmalar.
Hiçbir şeyin patlak verdiği yok Kadir! Her şey kontrol altında. Her turnuvada takipsiz bırakan üyeler olur! Biraz sabırlı oluverin!!!beni arayan olursa buralardayim, zaten salihte hazir oldugunu belirtti.
sonuc olarak, bu turnuvada satranc turnuvasi gibi patlak verdi......
Kadir abi bizim masaya küllük koymayı unutmasınlar![]()
![]()
![]()