selam arkadaşlar,bende derdimi açıklamak istedim,bir n95 8 gb cı olarakya benim telefonda 40 50 tane tema oldu yıgın hafızada.ama hiçbiri yok uygulama yöneticisinde.onun için tek çare yıgın hafızayı biçimlendirmek kalıyo.biçimlendirmeden başka yolla yapabilen varmı tek tek silebilen yani,şimdiden teşekkürler cevap atan olursa
![]()
bn denedim oluyotelefona yazılımını yükseltiğin zaman senden önce yedeklemeni istiyo yedekleyim yeni yazılımı yüklediğin zaman görünmüyo uyguma yöneticisinde görünmesi için tekrar yüklemek gerekiyo o zamn görünüyo... bide şu sürgü problemi var aslında ona bi çare var galiba eğer youtube a girerseniz n95 8gb slider yada n95 8gb slider problem yazarsanız orda biri size nası yapılacağını gösteriyo.. ama siz sakın yapmayınbende ki n 95 8 gb ingilizce verison yurtdışından geldi ve temaları uygulama yöneticisinden silebiliyorum hepsi görülüyor ve rahatlıkla silinebiliyor..

Valla dostum az daha aaçık yazsaydın keşke!karmakarışık olmuş.Kapak konusunda bence yapılacak bişey yok
malesef böyle kullanacağız.N95 8GB mükemmeldir kapağa razıyız.
Beyler N95 için Sunumları Nasıl Açıcaz??
bikaç slayt dosyası varda bende

usta bn size söyledim ama dinlemionuz kii youtube ta bir videoya rasladım orda yapıyolar isterseniz linke atarım ala n95 8gb slider problem yazınca karşınıza çıkan ilk video orda nasıl tamir yapılacağı çok açık ama bn bugün verdim yaptırmaya teliKeşke fotoğrafta koysaydın.Daha iyi anlardık.Cesaret edemiyoz ki yaw.! 1250 liralık telefon yani!