>>>>> n95 8gb fun club <<<<<

Sponsorlu Bağlantılar

trust-cloud

trust-cloud

Üye
ressam 58 dediğini yaptım versıonn 30 oldu ama turkçe olmadı bide *#0000# yaptıgımda sonunda sadece n95 yazıyo nasıl turkçe yapabılırım yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok sağol

burakoksuzoglu

burakoksuzoglu

Üye
ben versiyonu 30 yaptım pcsuite ile ek olarak sadece ana menüde çevri,m içi paylaşım yazısı geldi bekleme modunun wlanın altına n-gage oyunlarım gitti arabayarışı falan yerine innternet gerektiren bir n-gage geldi bişi anlamadım ama genede yükseltmekte fayda var

funkmastertr

Üye
Kolay Gelsin Babacan Öncelikle Ya ben Nokia Maps 2.0 yüklüorum tıklıorum açmıor kaç kere denedim olmadı.Ve yükleyici açıorum yüklenmedi dior delirtcek bu beni :D arada salaklıkları var !

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
ressam 58 dediğini yaptım versıonn 30 oldu ama turkçe olmadı bide *#0000# yaptıgımda sonunda sadece n95 yazıyo nasıl turkçe yapabılırım yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden çok sağol
Sayın arkadaşım N95 8GB Türkçe Dil Kodu 0550370 kodudur.Eğer bu kodu memesis proğramına yaptıysan bi sorun yaşamazsın.Sanıyorum sen bu kodu girmeden yapmışsın.Yinede üzülme telefon gerçekten canavar oluyor.

--------------- Ekleme ---------------

Eğer telefonunuz orjinalse hiç problem çıkmıyor arkadaşlar.Eğer İngilzce olduysada tekrar symbian destek bölümünde üst konu açılmış orada anlatılıyor.Bende ilk defa yaptım benimkinde bir problem olmadı.Yinede zararım dokunduysa çok özür dilerim sizden.İşlem sırasını doğru yapmak gerekiyor.

sefer1980

sefer1980

Üye
ya arkadaşlar birşey sorabilirmyim .. bende N95 8gb kullanıyorum fakat bi sorun yasıyorum 2-3 gundur telefon sebekesi kendi kendine birden gidiyor , telefonum fransadan geldi bende no *** gibi atom muı ne diolar bi sim lock kartı koydum onunla kullanıyorum .. bundan dolayı olabilirmi bi bilginiz varmı ? dier bi sorum ise n-gage uzantılı n-gace oyunları dısında baska bi uzantılı oyunları yukleyebilirmıyız buna n-gage oyunları ıcın dedim java oyunları ıcın deil.. ;)

trust-cloud

trust-cloud

Üye
bence version yuklemsı yapmayın ben yaptım he hızlıanıyo diolar ole gelıyo ama telı ılk aldıgınız zmanı dusunun ozmanda hızlıydı ama snr yavaşlıyo değişen bıse olmuyo yenı versinda pek bişe gelmıyo benım haritalar çalısmıyo mesala ve nette aratın goruceksınız yenı versonda bi çogunun çalısmıyo ama gine karar sizin zevk sizin ben uyardım

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar versiyon versiyondur.Hızlı yavaş olması da önemli değil! Önemli olan özelliklerinim artmış olması.Ayrıca kimseyi zorlamıyoruz yükle diye.Sadece lazım olan bilgileri yazdık oraya.Yapan yapar yapmayan yapmaz.Eğer size kötü geldiyse eski versiyonu yüklersin olur biter.

teknoben

Üye
Allaha şükür şu an kızak hariç hiçbir sorunum yok gerekli programlarıda maxicepten temin ediyorum zaten

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu kızak herkesin mi oynuyor ya.Benimkide tıkırdıyor.Delirecem valla!! Böyle bir cihaz yap gel kızağını dandik yap oldumu şimdi???İnanın tek sorunum var oda bu kızağın sesleri.

kurtmaker

kurtmaker

Üye
arkadaşlar tema silme sorununuz icin yapıcak şey cok basit format atmaya felan gerek yok telinizi pcye depolama olarak bağlayın yıgın hafıza yani E: ye girin private klasörünü acın gözükmezse gizli dosyaları göster yapın ve sonra bu klasör icinden 10207114 numaralı klasöre girin temalar orda silebilirsiniz isterseniz klasörü silin ;)

ayrıca telefonunuz acıldıgında yükleniyorr yazıyorsaa format atmanıza yine gerek yok aynı işlem yine ama klasör farklı e:\private\ klasörü altında 10202dce adında bi klasör var ya bu klasörü yada icindeki sis dosyalarını tamamen kaldırın sorun düzelicektir bu hata bazı uygulama uzantıları yüzünden oluyor korkulucak bişey degil :) kolay gelsin size...:oke:

Ayrıca tema kaldırma işlemini basitçe şurdan dayapabilirsiniz;
MENÜ-> Uygulamalar --> Uygulama Yöneticisi.....
Yüklenen temanın isminin üzerine gelip, "seçenek--> kaldır" yaparsanız tema yüklemesi kaldırılmış olur.
Şimdiye kadar deneme yapıp yüklediğim temaları buradan uninstall ettim. :naughty:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda kardeş bazıları uygulama yöneticisinde olmuyor işte.Sorun burda zaten.Dediğin yöntemi herkes bilmekte.Ne temalar bölümünden C tuşuyla siliniyor nede uygulama yöneticisinde adı görünüyor.

calippsoo

calippsoo

Üye
ya arkadaslar ben de konustuktan sonra kızagı kapatınca tel kapanmıyo uyuz oluyorum ya

jatvalca

jatvalca

Üye
kızak meselesi benimde canımı sıkıyo birde başka bi r sorun haritada navigasyonu çalıştıramadım internete bağlanmak isityo bi keresinde bağlandım 50 kontöre yakın gitti ya

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Acaba V.30 versiyondan daha sonra bi versiyon çokacakmı arkadaşlar? Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....

emrekhan

Üye
slm arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım yazmıssınız EL FENERI PROGRAMI NEDIR 2. si Nasıl update yapcam telefonumu

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
duydunuz mu arkadaşlar V.31.0.17 yeni versiyon çıkmış.....

kartal123

kartal123

Üye
arkadaslar uzun suredır bu cıhazı kullanıyorum bakın kesın dıyorum pıyasada bunu ustune bı tek cıhaz yok(n96 yla tek fark tvsı var n96nın oda 3gyle calısıyo ve n96 daha yavas ısletım sııstemıne sahıp) yanı en azında benım telefonunu ustune yok. ve n95 8gb ın en iyi versiyonu 20.016 dır.
versıyon 30 da gelen maps uygulamasının yerını garmın alıyor suanda c.içi paylasımı yuz kısıden bırı kullanıyordur heralde ve n gage kendını full versıyonunu yukleyebılıyorsunuz .ayrıca v30 cok yavas aramadan sonra 3 sanıyleık donma yapıyor.hack olay daha da zorlasmıs ama yapılabılıyor yıne de.
ve son olarak sıze bende yuklu olan bazı seyler hakkında bılgı vereyım yuklenmıyor falan dıye umudunuzu kırmayın
1- n95 8gb versiyon 20.016 hacklendi.sertifika sorunum yok. telefon hızlı temalar müthiş.
2-n gage modulu full ve pıyasadakı tum n gage oyunları var(the one,crashnıtro, bloom blox,fifa 2008ve 09,metal gear solid,resident evil,midnightpool,asphalt 2-3-4,space impact,brother in arms,tetris,bounce,dırk dragger, daha bır suru hepsı full yuklendı)
3-office ve media programlarının gereklı olanlarının tamamı var.(tavsiyem powermovie, core player officesuite5 , office 6,adobe)core player kurulduysa format sorununuz kalmadı demektir.
4- internet yönünden operayı indirip kurun rapidshare paylasımı yapabılır dosya cekebılırısınız.ama on onemlısı skyfıre mutlaka olmalı ınternette gezınmek adına herseyı bu proram yapabılıyor (ızlesene,youtube.yasaktube. ve hersey bıldıgınız ınternet explorer teset edıldı)
5-n95 8gb ın bombası accelometer yanı hareket sensoru bıldıgınız gıbı arkadaslar ve bunun porgramları da enfes calsııyor shake me 3 ,notmoke veya rokenscroll,flipsilent, shake sms,
6- gps algılayaıcı cok ıyı garmını yukledım uzun suredır denıyorum hersey var ılk baglantı 7 dakıka suruyor sonra hemen hemen baglanıyorsunuz garmını tek gecıyorum
7- ses kalıtesı n73 un abartmıyorum tam 2 katı olcumlerımızın sonucu bu. orjınal kulaklık da gayet ıyı kalıtelı.
ve son olarak quake 1-2-3 oyunları toplam 3 gb ve mukemmel bazı bılgısayar dosyalarını kopyaladım telefona o kadar ıyı bır telefon yanıbu n95 8gb. ayrıca buyuk boyutlu oyunlar her zaman tercıhınız olsun oyunun boytuu en az 5 mb olmalı kalıtelı oyun ıstıyorsanız ve asla jar yuklemeyın zararlı degıl telefona ama ıse yaramaz

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu yeni versiyon bizim N95 8Gb için değil heralde!!! bilen varmı?? acaba v31.0.17
düz N95 için midir??

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyonu ( 31.0.017 ) yüklyenler varmı? N95 8GB yükleyen arkadaşlar varsa yazsın lütfen!!!

iphoneturkey11

Üye
sakın30.018 e geçmeyin ben geçtim app trk yüklemiyo office premier leri yüklemiyo

Üst Alt