arkadaslar uzun suredır bu cıhazı kullanıyorum bakın kesın dıyorum pıyasada bunu ustune bı tek cıhaz yok(n96 yla tek fark tvsı var n96nın oda 3gyle calısıyo ve n96 daha yavas ısletım sııstemıne sahıp) yanı en azında benım telefonunu ustune yok. ve n95 8gb ın en iyi versiyonu 20.016 dır.
versıyon 30 da gelen maps uygulamasının yerını garmın alıyor suanda c.içi paylasımı yuz kısıden bırı kullanıyordur heralde ve n gage kendını full versıyonunu yukleyebılıyorsunuz .ayrıca v30 cok yavas aramadan sonra 3 sanıyleık donma yapıyor.hack olay daha da zorlasmıs ama yapılabılıyor yıne de.
ve son olarak sıze bende yuklu olan bazı seyler hakkında bılgı vereyım yuklenmıyor falan dıye umudunuzu kırmayın
1- n95 8gb versiyon 20.016 hacklendi.sertifika sorunum yok. telefon hızlı temalar müthiş.
2-n gage modulu full ve pıyasadakı tum n gage oyunları var(the one,crashnıtro, bloom blox,fifa 2008ve 09,metal gear solid,resident evil,midnightpool,asphalt 2-3-4,space impact,brother in arms,tetris,bounce,dırk dragger, daha bır suru hepsı full yuklendı)
3-office ve media programlarının gereklı olanlarının tamamı var.(tavsiyem powermovie, core player officesuite5 , office 6,adobe)core player kurulduysa format sorununuz kalmadı demektir.
4- internet yönünden operayı indirip kurun rapidshare paylasımı yapabılır dosya cekebılırısınız.ama on onemlısı skyfıre mutlaka olmalı ınternette gezınmek adına herseyı bu proram yapabılıyor (ızlesene,youtube.yasaktube. ve hersey bıldıgınız ınternet explorer teset edıldı)
5-n95 8gb ın bombası accelometer yanı hareket sensoru bıldıgınız gıbı arkadaslar ve bunun porgramları da enfes calsııyor shake me 3 ,notmoke veya rokenscroll,flipsilent, shake sms,
6- gps algılayaıcı cok ıyı garmını yukledım uzun suredır denıyorum hersey var ılk baglantı 7 dakıka suruyor sonra hemen hemen baglanıyorsunuz garmını tek gecıyorum
7- ses kalıtesı n73 un abartmıyorum tam 2 katı olcumlerımızın sonucu bu. orjınal kulaklık da gayet ıyı kalıtelı.
ve son olarak quake 1-2-3 oyunları toplam 3 gb ve mukemmel bazı bılgısayar dosyalarını kopyaladım telefona o kadar ıyı bır telefon yanıbu n95 8gb. ayrıca buyuk boyutlu oyunlar her zaman tercıhınız olsun oyunun boytuu en az 5 mb olmalı kalıtelı oyun ıstıyorsanız ve asla jar yuklemeyın zararlı degıl telefona ama ıse yaramaz