>>>>> n95 8gb fun club <<<<<

Sponsorlu Bağlantılar

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
>>>>> n95 8gb fun club <<<<<
Arkadaşlar N95 8GB kullanan bir arkadaşınız olarak bu sayfada sorunlarımızı çözümlerimizi her türlü yeniliği paylaşalım ! Hadi bakalım bekliyorum yorumlarınızı.....
1- Benim ilk canımı sıkan şey şu kapağın az da olsa tıkırdayıp oynaması sizdede varmı böyle şeyler?

• Beğen
Tepkiler: metintiu

psikolaz

psikolaz

Üye
canını sıkmasın herkeste var aynı sorun

teknoben

Üye
Aynen bendede var aynı sorun sinir oluyorum ne yapmam gerekiyor?

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Valla şimdilik pek çaresi yok heralde
Açtırıp yanlardaki kızaklara bant falan yapıştırıyorlar buda benim işime gelmiyor doğrusu.Yoktan yere cihazı neden açtıralım kapak yüzünden değil mi? Ama yinede can sıkıcı.

NobLe

NobLe

Üye
ewet birde el feneri programında kırmızı ışık yanması beni delirtiyor onu ayarlamaya çalışıyorum bir başarırsam çok kral olcak:ehe

zallas

Üye
benim canımı sıkan şey de telefonumun update yapmaması :S her yolu denedim ama v30.0.018 e geçmiyor :S :(

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Demekki o cihaz için en uygununu kendisi seçiyor.Zorlamanın alemi yok bence.Benim versiyonda 20.0.16 bu 30 lu veriyona yok diyor.Ne zaman kendi güncelleme var der.O zaman yükleriz olur biter değilmi?Ama diğer yanlardan gerçekten çok güzel bir cihaz.Hee fotoğrafları yokmu? Dehşet!!

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
böyle bi başlık actıgın icin tebrik ederim arkadaslar bende yardımcı olurum sorunlarınızı yazın buraya ;)

volcapan

Üye
sağolun

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
araya küçük bir kağıt falan sıkıştırsanız :D

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Evet N95 8GB çılar bekiyoruz sizleri buraya.Paylaşın ne biliyorsanız!!!!

--------------- Ekleme ---------------

Bu 15.... filanlı versiyon N95 in versiyonumu arkadaşlar.N95 8Gb değil yani değil mi?

lord_alpi

Üye
selam arkadaşlar,bende derdimi açıklamak istedim,bir n95 8 gb cı olarak:) ya benim telefonda 40 50 tane tema oldu yıgın hafızada.ama hiçbiri yok uygulama yöneticisinde.onun için tek çare yıgın hafızayı biçimlendirmek kalıyo.biçimlendirmeden başka yolla yapabilen varmı tek tek silebilen yani,şimdiden teşekkürler cevap atan olursa:oke:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
İnan ki bizde aynı dertteyiz ama malesef şu ana kadar karşılaşmadım böyle bir çözümle.Arkadaşa katılıyorum bunun başka yolu yokmu arkadaşlar??

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir siteden şans eseri bizim N95 8GB ları V30 yapmayı öğrendim.Yaptım cihaz acayip hızlandı.zaten hızlıydı şimdi uçak oldu yani!!!
N95 8GB Türkçe Dil Kodu 0550370

Bu programı pc nize kurun!
Nemesis[/i][/b]

sağ üstte mercek işareti var oraya tıklıyoruz!

Phone İnfo ya tıklıyoruz! Scan yapıyoruz!
Telefonun İMEİ numarası çıkıyor!

Daha sonra Flash a tıklıyoruz ve tekrar scan yapıyoruz!
Burada telefonun code numarasını verecek!

Buraya kadar olan bölüm telefonu okutma bölümüydü!
Şimdi tekrar Phone info ya tıklıyoruz!
Product code olan bölüme telefonunuzu hangi dil ve versiyona çevirmek istiyorsak onun numarasını girip ENABLE kutucuğunu işaretliyoruz ve WRİTE ye basıyoruz!

Buradan sonra tekrar FLASH bölümünü açıp SCAN yaptıgımızda telefonun eski kodunun değiştiğini göreceğiz!

eren6523

eren6523

Üye
şimdilik bir sıkıntı yok (:

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu versiyon süper!!!Bide şu temaları silmeyi becerebilseydik.Bazı temalar ne uygulama yöneticisinde var nede başka bi yerde.Yüklüyorsun kalıyor.Diğer arkadaşların söylediği 102 cdc gibi bir klasör var ordada tüm temaların adı theme pack.skn. yazıyor veya buna benzer.Yani böyle güzel bir alet yapıp bu meseleyi neden çözmemişler hayret.

FATİH_58

FATİH_58

Üye
sağ ol

jatvalca

jatvalca

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum nokia sürgülü telefonlarda biraz geride kalıyo samsung mesela daha iyi bu konuda adamlar resmen ray lı sistem yapıyolar

ozi44

Üye
ben su bın pda olan oyunları yuklemeyı cozemedım bırde quake 3 dıe oyun var emulatator yardımıla yapın dıor ama emulator ne??

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaşlar tema silme sorununuz icin yapıcak şey cok basit format atmaya felan gerek yok telinizi pcye depolama olarak bağlayın yıgın hafıza yani E: ye girin private klasörünü acın gözükmezse gizli dosyaları göster yapın ve sonra bu klasör icinden 10207114 numaralı klasöre girin temalar orda silebilirsiniz isterseniz klasörü silin ;)

ayrıca telefonunuz acıldıgında yükleniyorr yazıyorsaa format atmanıza yine gerek yok aynı işlem yine ama klasör farklı e:\private\ klasörü altında 10202dce adında bi klasör var ya bu klasörü yada icindeki sis dosyalarını tamamen kaldırın sorun düzelicektir bu hata bazı uygulama uzantıları yüzünden oluyor korkulucak bişey degil :) kolay gelsin size...:oke:

Üst Alt