Nokia N95 & N95 8GB FuN CLuB xD xD (önemli bilgiler - şarz süresini uzatma ve dahası)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djefsane

djefsane

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95 & N95 8GB FuN CLuB xD xD (önemli bilgiler - şarz süresini uzatma ve dahası)
Giriş :

Bir arkadaşımız nokia n96 fan club açmış bende nokia n95 fun club açayım dedim telefon hakkındaki bilmediklerimiz ve dahası bu sayfada

Önemli Bilgiler

1-N95 Şarz süresi nasıl uzatılabilir ?

C-N95 diye adlandırdıgımız smartphone cep telefonumuz aslında tek dual band sim kartı olmasına ragmen daha ii çekim kalitesi almak istendigi için dual band da çalışır Bunu gsm a alıp n95 şarz süresini 2 3 gün daha uzatıyoruz .
menü>araçlar>ayarlar>telefon>şebeke>şebeke modu Çift hat olan Seçecegi GSM yapınız...

2-N95 Hangi Görüntü modunu kullanır bunun zararları nedir ?

C-N95 Diye adlandırdıgımız cep telefonumuz Bitmap görüntü modunu kuıllanır bu işin en kötü yanı picodrive emulatorunun n95 e uyum göstermemesi aslında bunun basit yolları varmış ama araştırmaktayım bulur bulmaz ekleyecegim

3-Rotate Me Programsız kullanabiliriz

C-N95 Diye adlandırdıgımız cep telefonumuz v31 den sonra Otomatik olarak yüklenen bir plugin sayesinde rotate me yani telefonu nasıl tutarsak ekranın o hale gelmesini saglayabiliriz.
menü>araçlar>ayarlar>Genel>Kişiselleştirme>Ekran>Otomatik Döndürme > Açık olarak ayarlayın

NOT : BU SAYFADA N95 İÇİN SORULAN SORULAR YANITLANACAK N95 İÇİN OLMAZSA OLMAZLAR TARTIŞILACAK VE PAYLAŞILACAK VE EN ÖNEMLİSİ N95 ALMAK İSTEYEN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EDİLECEK.

4-Temiz N95 Nasıl anlaşılır.

C-Biliyorsunuz ki n95 sıfırını bulmak neredeyse imkansız bir hal aldı bu nedenlede bir çok arkadaşımız telefonun 2nci elini alıyor ve temizini bulmakta güvensizlik yaşıyorlar.

2nci EL N95 Alırken nelere dikkat edilmelidir.

*N95 Lerin hafıza kartı soketlerinde kapak bölümünün çift tutacagı olur ve çakma kapaklarda tek tutacagı olur (lastik banttan söz ediyorum) Eger telefonun kapagı degiştiyse telefon buyuk ihtimalle yere düşmüştür ve kapak kırılacak derece de hasar gördügü için kapak degiştirilmiştir. çünkü n95 lerin kapakları vidalı sistemle degişir ve orjinal kapak harici takınca telefon zarar görür kapagı degişmiş telefonları asla ve asla almayın. Kapagının degiştiginide dedigim bant sisteminden kontrol ediniz.

*N95 lerin kamera kapagı çabuk bozulur cinsdendir. kamera kapagını aşagı dogru kaydırınca cogu 2nci elde kapaklardan sadece 1isi açılır digeri acılmaz bunu umursamayın 5 tl ye tamir ettirebilirsiniz orjinalligi bozulmadan

*Piyasada bir çok çakma (sahte) n95 var. Orjinal oldugunu anlamak için mutlak ve mutlak bataryanın altındaki finlandy yazısını kontrol ediniz.

*Ürün kodunun degiştirilmemiş olmasından emin olunuz cihazı aldıgınız yerdeki bilgisayardan ufak bir rica ile cihazın ürün kodunun orjinalligini kontrol ediniz. Daha sonra pişman olmayınız.

VE ÇOK YAKINDA

N95 V35.0.002 Nasıl hacklenir. Bunuda kendi anlatımımla forum sayfamıza kazandırıcam bir çok arkadaşımız map drives taktigiyle ve hellox2 yöntemiyle hackleyemiyor ya hellox takılıyor yada secman kurunca installation of hatası alıyor. Bunuda hazırlamakta oldugum konuda anlatıp hacklenemeyen n95 bırakmıyacaz. SAYGILAR

Konunun tamamı djefsane ' ye aittir. ALINTI ÇALINTI Degildir.. Alıntı yapanlar için emege saygı.

Maxicep.com

• Beğen
Tepkiler: qm21, by.e, papix5 ve 4 diğerleri

rutkay1506

Üye
dün ovi ye girdiğim n95 im buqün ovi ye girerken telefon desteklenmiyor hatası veriyor neden olabilir :hmmmyardımlarınız için teşekkürler. . .

Brain.

Brain.

Üye
guzel anlatim tesekkurler 8GB ye de deginsen daha guzel olurdu

diikey_1907

diikey_1907

Üye
slm kardeşim bende n95 8gb var telefonda menüye girdiğimde diğer arkadaşların hepsinin şarj , ve gsm göstergesi ve menü yazısı küçük fakat benim ise menüye girdiğinde şarj göstergesi falan büyük onlarda ekran daha büyük görünüyo fakat bede daha küçük yardımcı olursan sevinirim dikkate alacağını düşünüyorum şimdiden çok sağol kardeşim

rkap

rkap

Üye
klavyenesağlık

uyanıker

Üye
n95 cıhazımda bir hafta önce kırmızı tuş çalışmamaya başladı ve 4 saatte bir fuul bataryayı bitiriyor.bir bilgisi yorumu olan varmı ustalardan ricam..:oke:

azizerkan07

Üye
n95 şarjı 5 saatte bitiriyor yardım ??

hakan293

Üye
merhabalar dostum n95e en son ne kadar lık hafıza kartı takabiliriz..?

azizerkan07

Üye
16 gb ya kadar takabilirsin.

karist

Üye
tesekkurler devamini bekliyoruz

gcakay

Üye
atmayın ya ne 16 gb doğru dürüst bilgi paylaşımı yapın beyler
4 GB'a kadar microSD hafıza kartlarını destekleyen hafıza kartı yuvası vardır inanmayan aşağıdaki linke tıklasın bende n95 i 2 senedir kullanıyorum

papix5

Üye
n95 8gbv 31.0.015 üstü yazılım varmı varsa yardımcı olursanız sevinirim saygılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ben n95imde 8GB kullanıyorum ve 16 taktığımdada hiç bi sorun yaşamadım V35.0.002 son versiyonu..

--------------- Ekleme ---------------

n95 8gb rm 320 de son surum 35.0.001 di en son.. Navifirm diye bir program var oradan tum telefonların tüm sürümleri ve en son surumleri görebilirsin.

hasim217

hasim217

Üye

Arkadaşlar Verdiğim linkteki Video Doğrumudur...

the_jolly

the_jolly

Üye
her türlü batarya ve şarj problemi için 1 orjinal batarya kullanmalı 2 güncel versiyon atmalı tele kesin çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt