N95 8gb sürekli donma ve tuş sorunu acill yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb sürekli donma ve tuş sorunu acill yardım !
SORUN 1
İyi günler maxicep ailesi. Benim N95 8gb telefonum var. eylülde vodafone bayisinden aldım. İlk aldığımda müthiş hızlı ve teknik olan telefonum 1 hafta önce kaspersky ı yükleyince dondu 4 saate yakın açılmadı. Sonra bi kaç kez bataryayı çıkarıp taktım. En sonunda hard format attım. Prolar gitti ama uyg.yöneticisinde nerdeyse hepsi var telefon hafızası boşaldı.3 gün öncede yeni prolar yükledim. (3tane opera,spb tv,x-plore) Tel durup dururken yine dondu. Hiçbi şekilde kapatamadım yada oynatamadım. Bende yine bataryayı söktüm yine açılmadı. Hard format attım. açıldı ama eski prolar (opera-spb tv-x-plore- ve yanında freekick football-crash nitro car) sonra tel iyice donmaya 2-3 saat açılmamaya başladı. Sonra kapatıp açtım, Uygulamalarda olmayan 2 pro daha geldi! (önceden yüklemiştim bayağı önce) Sonra tel artık hareket bile etmiyordu. Şuan soft format denedim ve prolar gitti! tel şuan resmen bir solucan yada bir sülük gibi. Bir tuşa basıyorum donuyor ve açılmıyor! Kapatılmıyor! Arkadaşlar ne yapabilirim. Yardımcı olun lütfen! Elimden geleni yaparım. Teşekkürler.

SORUN 2
2 gün öncede ses kısma tuşunun basmadığını anladım. Bu konuda ne yapabilirim. Tuşu değiştirme gibi bir imkanımız varmı? Az bir çekince tuş çıkıyor yani her an düşebilir. Bu konuda ne önerirsiniz?

LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLSUN ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM.
 


Havvali

Havvali

Üye
yığın hafızayı da bicimlendir
hafıza\seçenekler\yığın hafızayı biçimlendir de yeter tabi bi usb kablosu ile hafıza kartındaki verileri bilgisayarına kopya (değerli resimlerin , müziklerin vs)
diğer sorun için telefoncuya bi uğra
 
  • Beğen
Tepkiler: Tamern95

ahmet3410

Üye
Merhaba,
Hafıza katını biçimlendir.Sonra nokia suite programıyla telefonun yazılımını tekrar yükle sorunu geçer.Güncelleştirme bölümünde yazılımın numarası çıkar tekrar yüklensinmi diye sorunca evet de devam et .
 
  • Beğen
Tepkiler: Tamern95
Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu akşam deneyeceğim.
 
Tamern95

Tamern95

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun Allah razı olsun sizden muhteşem çalışıyor. Çok teşekkür ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt