ismet.100
Üye
-
Konu Sahibi
-
öneri için saol da bu ikisinden birisini alıcamGeneral mobile discovery al.gec bu dediklerini
kardeş çok saol cevap için aslında lumia hoşuma gitmişti renkli falan ama nokia nerdeyse gözümü boyuyomşMadem illa bu ikisinden biri diyorsun ve oyun>internet>vs vs şeklinde sıralamışsın zaten cevap soruda mevcutXperia Sola alacaksın.
Arayüzü beğenmediysen ve rom filan atmaktan çekinmiyorum demişsin istediğin kadar özelleştirirsin... Çok güzel olur arayüzün, emin ol. =)
Ücretli oyunları bedava yüklemek için rom atmana da gerek yok. Stock romda da atarsın çok kolay bir iş =)
Bilmiyorum ben telefonun görünüşüne de çok takıyorum o yüzden. tasarımını pek sevmedim zaten lumia 520 düşünmemin bi sebebi de buydu ama sola da bi o kadar güzelGalaxy w alma.bu arada discovery'ye neden hayir dedin?
kardeş çok saol cevap için aslında lumia hoşuma gitmişti renkli falan ama nokia nerdeyse gözümü boyuyomş
peki galaxy w alsam fiyatı yakın hangisi daha iyidir krds cevap için de
Bilmiyorum ben telefonun görünüşüne de çok takıyorum o yüzden. tasarımını pek sevmedim zaten lumia 520 düşünmemin bi sebebi de buydu ama sola da bi o kadar güzel
tasarım da biryere kadar
Tabiki de Sola daha iyi galaxy wden =)
- - - Eklendi - - -
Aynen lumiaların tasarımı güzel ama market olmayınca olmuyor var birşeyler ama bir googleplay değil =)
Xperialar'ın tasarımı güzel dediğin gibi =)
Hacı yalnız, general mobile discovery denmiş ya ilk yorumda şimdi baktım o telefona. Soladan daha iyi üstelik 600lira?
Vaktinde (bundan 2-3yıl önce) babam bir tel. almıştı general mobile, çift sim kartı var diye, bildiğin tuşlu küçük ekranlı telefonlardan akıllı filan değil. Biraz dandikti bozulmuştu. General mobile kötü demiyorum, markayı pek bilmiyorum, başımızdan geçeni anlattım ki akıllı da değildi. Uzun lafın kısası nasıl bir üründür, kullananlar sorun yaşamış mı googleda bir araştır bence. Özellikleri daha iyi çünkü... Tasarımı da hoşmuş.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca IPS ekranı ve çözünürlüğü de yüksek, ve daha büyük.
- - - Eklendi - - -
4çekirdekli powervr544mp fln diyorlar... 600lira nasıl telefon arkadaş bu
yok kardeş pek marka tutkunu değilimdir zaten öyle olsam nokia yada samsung alırdım ama general mobile de istemem açıkcası sola aklıma yattı ama bi yanım hala lumia 520 diyoHacı yalnız, general mobile discovery denmiş ya ilk yorumda şimdi baktım o telefona. Soladan daha iyi üstelik 600lira?
Vaktinde (bundan 2-3yıl önce) babam bir tel. almıştı general mobile, çift sim kartı var diye, bildiğin tuşlu küçük ekranlı telefonlardan akıllı filan değil. Biraz dandikti bozulmuştu. General mobile kötü demiyorum, markayı pek bilmiyorum, başımızdan geçeni anlattım ki akıllı da değildi. Uzun lafın kısası nasıl bir üründür, kullananlar sorun yaşamış mı googleda bir araştır bence. Özellikleri daha iyi çünkü... Tasarımı da hoşmuş.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca IPS ekranı ve çözünürlüğü de yüksek, ve daha büyük.
- - - Eklendi - - -
4çekirdekli powervr544mp fln diyorlar... 600lira nasıl telefon arkadaş bu
arkadaşlar discovery hiç adını bile dutmamıştım sonra bi baktım 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram ips ekran sadece 600 tl beleşgalaxy w bile 600 tl hadi bunuda açıklayın ateyizler
arkadaşlar discovery hiç adını bile dutmamıştım sonra bi baktım 4 çekirdekli işlemci 1 gb ram ips ekran sadece 600 tl beleşgalaxy w bile 600 tl hadi bunuda açıklayın ateyizler
Alay edilecek bi durum yok zaten telefonu bende almak istiyorum.suan 5800 var bende 2.5 senedir kullanıyorum yani bu telefon da bi 2 sene idare eder mi onu arastırıyorum malum öğrenciyizherkes anlamıyorum çin malı diye alay ediyorlar yalnız benim bildiğim tüm telefonlar zaten çinde üretiliyorşu an herkesin övdüğü iphone bile benim bildiğim çinde üretiliyor neden derseniz bir işçiyi orda sadece bir kaç dolara çalıştırabiliyorsunuz
ilgilendiğin içinbence alınır zaten öğrenciymişsiniz eminim her türlü ihtiyacınızı karşılar kullanmadım fakat sizi 2 sene götürür diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?