xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Steoks

Steoks

Üye
xperia neo v kullancısıyım android 4.0 güncellemesinden sonra telefonumda kasma gibi sorunlar ortaya çıktı. Bu yüzden geçiş yapmayan arkadaşlara tavsiyem beklemeleri ;)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
telefonu garantiye gönderdim unroot yapıp :D

darbeci_001

darbeci_001

Üye
ne olacal bızım bu halımız :D acayıp kasıyo yawww :D su 4,04 gelssede kurtulsak:D

Iresco

Üye
ne olacal bızım bu halımız :D acayıp kasıyo yawww :D su 4,04 gelssede kurtulsak:D
Admin telefonu hızlandırmak için ne yapabiliriz.onarmak,fabrika ayarlarina dönmek , hafıza kartını biçimlendirmek hepsini yaptım yaklaşık 4 kez.bunlar sorunu kökünden çözmüyor sadece azaltıyor. Bunlardan başka onerebilicegin yöntem,program vs herhangi bişey var mi?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Admin telefonu hızlandırmak için ne yapabiliriz.onarmak,fabrika ayarlarina dönmek , hafıza kartını biçimlendirmek hepsini yaptım yaklaşık 4 kez.bunlar sorunu kökünden çözmüyor sadece azaltıyor. Bunlardan başka onerebilicegin yöntem,program vs herhangi bişey var mi?
şu anda beklemekten başka çare yok gibi

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
aynen .... öyle bekleyin. ben garantiye gönderdim ne yapacaklar telefona merak ediorm :) .. batarya sorunu vardı .. değiştirmezlerse tekrar gönderecem o bataryayı değiştirene kadar .

Iresco

Üye

şu anda beklemekten başka çare yok gibi
Aslında olay şu . telefon çok kötü değil . bende fruit ninjada kasıyor sadece . birde astro file managerde skıntı yaratıyor . benim gözlemlediklerim bunlar . Sıkıntı şurda ıcs çevremiz tarafından olsun internetteki forum siteleri tarafından olsun baya övüldü . yok şöyle olucak yok böyle olucak . Buda bizde bir beklenti yarattı fakat ıcs beklentilerin altında kalınca buda bizi hayal kırklıgına ugrattı işte.
Not:Arkadaslar sizde farkına vardınz mı bilmiyorum ama telefonu onarmakla fabrika ayarlarına donmek arasında hiçbir fark yok . ikisindede en sonda 'Yazılım Güncelleştirildi' yazısı cıkıyor küçük mavi ekranda .

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo

belgarad

Üye
Yapabiliyorsanız hafıza kartınızı class 10 bir hafıza kartı ile değiştirin. Belli oranda bir hızlanma olacaktır. Bununla beraber telefonda kullanmadığınız uygulamaları kaldırın. Malesef ics 4 için yazılmamış uygulamalar daha fazla kasmaya sebeb oluyor.

Bununla beraber geliştirici ayarlarından arkada çalışan hizmet sayısını 3 veya 4 olarak ayarlayın.

Mutlaka bir task manager denen uygulamalardan kullanın, ara sıra arkada çalışan uygulamarı sonlandırmanız faydalı olacaktır.

Telefonunuzu 8-9 saatte bir kapatıp yeniden açın.

Benim telefonumda şuan da boş ram miktarı 156 mb olarak görülüyor. Kasma sıkıntısı neredeyse hiç kalmadı bununla beraberde kararsızlık gibi sorunlarla karşılaşmadım. Oldukça düzgün çalışıyor ics 4, yalnız belirtmem gereken ben telefonda hiç oyun oynamam ondan oyun konusunda birşey söylemiyorum.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar benim telefonum Xperia Ray. Daha önceden sorunsuz oynadığım Nova 2 vardı. silmiştim. Geçen 4.0a yükselttim. Oyunu da tekrar yükledim, oyundan atıyor. Shadowgun ve avatarda aynı şekilde oyundan atıyor. En fazla 1,5dk kalıyorumdur oyunda direk "uygulama sonlandırıldı" diyor. Ama genel olarak hiç öyle bir kasma fln yok, diğer oyunlarda da real racing olsun backstab olsun fruit ninja olsun kasmıyor. Acaba oyunlar mı sorunludur? Ya da oyunlar 4.0 ile uyumlu olmayabilirler mi?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
oyunlar sorunlu deil android 4.0 uyumsuzluk var... zamanla düzelir.

Iresco

Üye
apo kardeş telefonun servisten gelince bize bilgi verirmisin . nasıl oldu . telefona herhangi bi zarar verdiler mi . kaç günde geldi vs vs . senin bilgine ihtiyacım var . bende hiç memnun deilim ıcs den ona göre servise göndericem . birde sen ankaraya mı gonderdin yoksa istanbula mı gonderdin?

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
apo kardeş telefonun servisten gelince bize bilgi verirmisin . nasıl oldu . telefona herhangi bi zarar verdiler mi . kaç günde geldi vs vs . senin bilgine ihtiyacım var . bende hiç memnun deilim ıcs den ona göre servise göndericem . birde sen ankaraya mı gonderdin yoksa istanbula mı gonderdin?

ankaraya yda istanbula gönderlmesi onun elinde olan bişi değil kardeşim en yakın teknik servis neresi ise oraya gönderilir cihaz

• Beğen

Iresco

Üye
Beyler 2.3.4 e geri döndüm sadece 5dk da :)) Xperia çagrı merkezini aradım. İstanbuldaki teknik servislerin numarasını aldım . Sizde yazımın sonunda vericeğim numarayı arayarak sizin ilinizdeki teknik servisleri öğrenebilirsiniz. neyse gelelim asıl konuya . İstanbulda byrampasa ve ümraniye olmak üzere 2 tane servis vardı . Bayrampasadaki asya telekomu aradım ve dedim ki '' 2.3.4 e geri donmek istiyorum nasıl yapabilirim? '' kadın bana ''telefonu buraya getir yapalım'' dedi. Bunu duydugumda buyuk bir şok yasadım . dedim nasıl olur felan . neyse gittim konustum adam aldı telefonu içeriye girdi . 5dk sonra elinde 2.3.4 olmus telefonmla geri geldi . meğerse bu kadar basitmiş .
473 77 77(xperia çagrı merkezi) ilinizde bulunan tknik servisleri öğrenin. Canınız hangisini istiyorsa ona gidip telefonunuzu 2.3.4 e geri dönderin . işte herşey bu kadar basit :)) 2.3.4 gibisi YOK BE !!!!!!

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
millet sony ericsson update centre diye bir program var onunla güncelleme yapınca daha stabil çalışıyor deneyin bence

Iresco

Üye
Artık ole bi sorunum yok aga 2.3.4 e gectim . Hem kafam rahat hemde telefonum rahat :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
peki bu xperia çağrı merkezini alan kodu var mı yoksa direk o numarayı mı arıcaz

Iresco

Üye
peki bu xperia çağrı merkezini alan kodu var mı yoksa direk o numarayı mı arıcaz
Ben istanbuldayım direk numarayı çevirdim . zaten bu numarayı sony ericssonun sitesinden aldım . hiç bir alan kodu olmadan yazıodu . alan kodu girin diye de birşey yazmıyordu.

---------- Eklendi @ 14:38:27 ---------- Yazıldı @ 14:31:17 ----------

Arda kardeş benden sana bir kıyak . senin için izmirde servisin nerde olduğunu öğrendim :)
Gazi Bulvarı No 90/B Çankaya/İzmir şimdiden hayırlı olsun :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Ben istanbuldayım direk numarayı çevirdim . zaten bu numarayı sony ericssonun sitesinden aldım . hiç bir alan kodu olmadan yazıodu . alan kodu girin diye de birşey yazmıyordu.

---------- Eklendi @ 14:38:27 ---------- Yazıldı @ 14:31:17 ----------

Arda kardeş benden sana bir kıyak . senin için izmirde servisin nerde olduğunu öğrendim :)
Gazi Bulvarı No 90/B Çankaya/İzmir şimdiden hayırlı olsun :)

teşekkür ederim kardeş allah razı olsun

Iresco

Üye
Arda , çoğu insanın ıcs den memnun deil . ben nasıl 2.3.4 e donulcegini yazdımda yoruma burdan çok etkili olmuyor . 2.3.4 e donme ile ilgili bir konu açarsak çoğu insana yardım etmiş oluruz . benim pek bilgim olmadıgı için bu konu açöa işlerinde senden rica ediyorum.

---------- Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:07 ----------

teşekkür ederim kardeş allah razı olsun
Cümlemizden.

Üst Alt