__xXx__
Üye
xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi
öncelikle herkese merhaba
güncellemeyi ilk yüklendiğimde bariz kasmalar oluyor telefonu kapatıp açınca kasma konusunda bi fark olmuyor teli pc companion bağlayarak onar derseniz pek bir kasma kalmıyor ancak ufak tefek takilmalar göze çarpmıyor değil yani pek stabil çalıştığı söylenemez arayuz fena değil idarelik bi arayuz kullanılmış
eğer direk güncelleme yapıp telefonu acarsaniz yüklü uygulamaların silinmedigini görürsünüz ancak onarım yapınca hepsi siliniyor ve toplam 420 mb hafızanın 325 mb kullanıma açılıyor
telefonda açık uygulama yokken 95 mb kullanılan ve 325 mb boş hafıza kalıyor
müzik çalar açıkken ekran kilidi açılmadan şarkı değiştirme ve durdurma özelliği eklenmiş
galeri eskisine göre çok hızlı çalışıyor
ana ekranda cpu kullanımı görülebiliyor
home tuşuna basılı tutunca açık uygulamaların listesi çıkıyor bunlar üstlerine basılınca listeden kaldırma seçeneği çıkıyor kaldırılınca bir daha görünmüyor
sesle mesaj yazma özelliği eklenmiş ama geliştirilmesi lazım
facelock a rastlamadım
navigasyonu denemeye fırsatım olmadı
yazdığımı bu yorum mesajlarda 9sms yeri tutuyor mesaj olayı biraz değişmiş gibi
pil kullanımında artış var daha çabuk bitiyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınızı elimden geldiğince yanitlayacağım
ekran görüntüsü alma olayını ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda basarak yapabilirsiniz [/]
güncellemeyi ilk yüklendiğimde bariz kasmalar oluyor telefonu kapatıp açınca kasma konusunda bi fark olmuyor teli pc companion bağlayarak onar derseniz pek bir kasma kalmıyor ancak ufak tefek takilmalar göze çarpmıyor değil yani pek stabil çalıştığı söylenemez arayuz fena değil idarelik bi arayuz kullanılmış
eğer direk güncelleme yapıp telefonu acarsaniz yüklü uygulamaların silinmedigini görürsünüz ancak onarım yapınca hepsi siliniyor ve toplam 420 mb hafızanın 325 mb kullanıma açılıyor
telefonda açık uygulama yokken 95 mb kullanılan ve 325 mb boş hafıza kalıyor
müzik çalar açıkken ekran kilidi açılmadan şarkı değiştirme ve durdurma özelliği eklenmiş
galeri eskisine göre çok hızlı çalışıyor
ana ekranda cpu kullanımı görülebiliyor
home tuşuna basılı tutunca açık uygulamaların listesi çıkıyor bunlar üstlerine basılınca listeden kaldırma seçeneği çıkıyor kaldırılınca bir daha görünmüyor
sesle mesaj yazma özelliği eklenmiş ama geliştirilmesi lazım
facelock a rastlamadım
navigasyonu denemeye fırsatım olmadı
yazdığımı bu yorum mesajlarda 9sms yeri tutuyor mesaj olayı biraz değişmiş gibi
pil kullanımında artış var daha çabuk bitiyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınızı elimden geldiğince yanitlayacağım
ekran görüntüsü alma olayını ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda basarak yapabilirsiniz [/]