xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi
öncelikle herkese merhaba
güncellemeyi ilk yüklendiğimde bariz kasmalar oluyor telefonu kapatıp açınca kasma konusunda bi fark olmuyor teli pc companion bağlayarak onar derseniz pek bir kasma kalmıyor ancak ufak tefek takilmalar göze çarpmıyor değil yani pek stabil çalıştığı söylenemez arayuz fena değil idarelik bi arayuz kullanılmış
eğer direk güncelleme yapıp telefonu acarsaniz yüklü uygulamaların silinmedigini görürsünüz ancak onarım yapınca hepsi siliniyor ve toplam 420 mb hafızanın 325 mb kullanıma açılıyor
telefonda açık uygulama yokken 95 mb kullanılan ve 325 mb boş hafıza kalıyor
müzik çalar açıkken ekran kilidi açılmadan şarkı değiştirme ve durdurma özelliği eklenmiş
galeri eskisine göre çok hızlı çalışıyor
ana ekranda cpu kullanımı görülebiliyor
home tuşuna basılı tutunca açık uygulamaların listesi çıkıyor bunlar üstlerine basılınca listeden kaldırma seçeneği çıkıyor kaldırılınca bir daha görünmüyor
sesle mesaj yazma özelliği eklenmiş ama geliştirilmesi lazım
facelock a rastlamadım
navigasyonu denemeye fırsatım olmadı
yazdığımı bu yorum mesajlarda 9sms yeri tutuyor mesaj olayı biraz değişmiş gibi
pil kullanımında artış var daha çabuk bitiyor
şimdilik aklıma gelenler bunlar sorularınızı elimden geldiğince yanitlayacağım
ekran görüntüsü alma olayını ses kısma ve kapatma tuşuna aynı anda basarak yapabilirsiniz [/]

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Kapat tuşuna basılı tutunca ekran görüntüsü yakalama kaldırılmiş gibi telefonu kapatabiliyor uçak moduna alıyor ve ses seçeneklerini ayarlamasını yapıyorsunuz

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Takılma varsa hic hos olmadı bu. ram ve sarj durumu nasıl daha net bilgilendirirmisin.

TheSandwich

Üye
mesela 4.0 yaptim geri alma gibi bir yetkim var mi?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
şu anda opera ve mesajlasma açık 116 mb kullanılan ram görünüyor yeni açıldığında telefon 95 mb görünüyordu şarj konusunda kullanım olarak tahminen %10luk artış var evet şu an stabil çalışmıyor ufak ufak takilmalar kasmalar oluyor
geri dönüş olabiliyor ama pc companion ile değil. wotanserver firmware ile falanmis geri dönmenin var olduğunu duydum ama yöntemini bilmiyorum veya orjinal romu yedekleyip yeniden yükleme gibi bi olay varsa öyle de yapılabilir

fenerhkn

Üye
ics güncellemesini yükledim herşey güzel ama wi-fi ile modeme bağlanamıyorum. 10 kere denedim 2sinde bağlantı ve o 2 bağlanısıda 2-3 dakika sürdü. şuan bağlanmaya çalışıyorum ip adresi alınıyor, bağlanıyor diyip tekrar ip adresi alınıyor, bağlanıyor diyo ve böyle devam ediyo. sonucunda bağlanmıyo. çözümü?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
vallahi bilemicem bende bağlanıyor pc companion a bağlayıp onar deyin

fenerhkn

Üye
yaptım ama aynı. modemle alakalı oldugunu sanmıyorum. eski sürümdeyken bağlanması en fazla 10 saniye sürüyodu

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Desene şuan itibarı ile eski sürüm daha kullanışlı.şarj kullanımında artış var derken daha fazla mı dayanıyor şarj daha çabuk mu bitiyor hocam.Isınma durumları falan nasıl

fenerhkn

Üye
bence eski sürüm daha iyiydi. görüntü açısından yeni sürüm süper fakat onun dışında eski sürüm herşeyde daha iyiydi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
evet görünüm olarak daha iyi sarji uzun dayanmıyor daha çabuk bitiyor an itibarı ile ben şahsen önermem iyileştirme gelirde düzeltilirse o zaman belki sony iyi iş çıkarmamış bence

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
yüz tanıma modu var mı peki dostum

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
vallahi biraz kurcaladim ama bulamadım sesle mesaj yazma özelliği gelmiş bunun için internete bağlı kalınması lazım ve geliştirilmesi gerekiyor ayrıca görme engelli insanlar için talkback diye bir özellik eklenmiş

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fabrika verilerine sıfırla deyip hafıza kartinida biçimlendirirseniz kasma kalmıyor yeni keşfettim

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
facelock yani yüz tanıma özelliğinide buldum la ekran kilidi cesitlerindeymis:ehe

darbeci_001

darbeci_001

Üye
yeni sürüm süper olmuş. evet ilk yüklemede taılma oluyor kapatıp acıncada oluyor fakat en fazla 2 dakıka sürdü bende. şuanda hiç takılma yok herşey süper:==))

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bende de bundan iki önceki yorumda dediğim olayı yapinca düzeldi şu an stabil

adem522

Üye
Evet var ayarlarda güvenlik e bak ama oda düzgün çalişmıyor

palandoken2004

Üye
Onarım neresinde bu programın ben bir türlü onarımı bulamadım. Yardımcı olacak arkadaş varmı

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Onarım neresinde bu programın ben bir türlü onarımı bulamadım. Yardımcı olacak arkadaş varmı

cihazı guncellediyseniz cihazınız güncel gibisinden mavi renkli bir yazı çıkacak oraya tiklayinca sol alt taraf olması lazım onar seçeneği var oradan onarabilirsiniz

Üst Alt