4.0.4 ile derleme numarası değişmemiş 4.0.4 farklı bir versiyon değil stabilize edilmiş versiyon
wifi konusunda şunu söyleyeyim ağ bulma ve ağa bağlanma hızı gözle görülür şekilde artmış kasma donma yok menü geçişlerinde sıkıntı yok kamera daha yüksek boyutta resim çekiyor video çekerken kasma donma yok bence pc companion da bir sıkıntı var hatalı yükleme mi yapıyor ne başka forumlarda da var update centre ile güncelleme yapıp memnun olan
Bende bu yuzden uptade centerla yapmak istiyorum güncellemeyi . Aga şöyle bir sıkıntı var bak uptade centerla güncellerken android 4 hakkına daha fazla bilgi edinin dedi tıkladım . sadece xperia neo v , ray , arc s nin resimi vardı . yani bu 4.0.3 sürümüydü ama pc companıonda ise derleme numarası olarak ....431 tam hatırlamadıgım için böyle yazıyorum bu var . yani android 4.0.4 . benim acayip kafam karıştı şimdi :/
- - - Eklendi - - -
aga derleme numarası değişti internetten de araştırabilirsin istersen sadece kernel aynı kaldı değişmedi .
- - - Eklendi - - -
Herşeyi sıfırlayıp yaptım guncellemeyi hala kasıyor bu ne biçim birşey tekrardan sıfırladım herşeyi yazılımı yeniden yukledim yine aynı kasmalara devam . telefon mukemmel diyenlerle aynı cihazı kullandıgıma inanmıyorum .