xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
apo kardeş telefonun servisten gelince bize bilgi verirmisin . nasıl oldu . telefona herhangi bi zarar verdiler mi . kaç günde geldi vs vs . senin bilgine ihtiyacım var . bende hiç memnun deilim ıcs den ona göre servise göndericem . birde sen ankaraya mı gonderdin yoksa istanbula mı gonderdin?

tmm gelince bilgi veririm ama . daha yok ortalıklarda 10 gün oldu 2 kere aradm halen serviste dediler. ben aldığım yere verdim onlar gönderdi. büyük bir firma.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Arda , çoğu insanın ıcs den memnun deil . ben nasıl 2.3.4 e donulcegini yazdımda yoruma burdan çok etkili olmuyor . 2.3.4 e donme ile ilgili bir konu açarsak çoğu insana yardım etmiş oluruz . benim pek bilgim olmadıgı için bu konu açöa işlerinde senden rica ediyorum.

---------- Eklendi @ 19:22:21 ---------- Yazıldı @ 19:19:07 ----------

Cümlemizden.

kardeşim aşşağıdaki linkteki sayfanın en üstünde yeni konu aç kısmına tıkla o kadar veya istersen konuyu ben de açabilirim ama senin keşfettiğin bi olay olduğu için senin açman daha doğru olur
www.maxicep.com/sony-ericsson/

Iresco

Üye
Xperia neo v ıcs 4.0.4 geliyor :)

Not:herkes güncellemeyi uptade center la yapsın companıonla daha verimli olsun.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler

melocannn

melocannn

Üye
daha çıkmadımı arkadaşlar bilgisi olan yok mu

Iresco

Üye

4.0.4 çıktı ama benden başka memnun olan yok kardeşim
S.a ben geldim :) Aga güncellemeyi telefondan yapmıstım herşey mukemmeldi fakat menu geçişleri bariz bir şekilde kasıyordu o yuzden 2.3.4 e geri döndüm . şimdi tekrar android 4.0.4 yüklemek istiyorum . Yorumlarına bakıyorumda sen memnunsun güncellemeyi nasıl yaptıgını anlatırmısın :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
S.a ben geldim :) Aga güncellemeyi telefondan yapmıstım herşey mukemmeldi fakat menu geçişleri bariz bir şekilde kasıyordu o yuzden 2.3.4 e geri döndüm . şimdi tekrar android 4.0.4 yüklemek istiyorum . Yorumlarına bakıyorumda sen memnunsun güncellemeyi nasıl yaptıgını anlatırmısın :)
vallaha hacı direk update service i indirdim onu kurdum onla yaptım nasıl yapılacağını zaten o anlatıyor ama söyleyeyim benden başka beğenen yok benim hoşuma gitti

Iresco

Üye

vallaha hacı direk update service i indirdim onu kurdum onla yaptım nasıl yapılacağını zaten o anlatıyor ama söyleyeyim benden başka beğenen yok benim hoşuma gitti
ben sd kartı biçimlendiricem ardından teli fabrika ayarlarına alıcam . uptade serviceden güncelleme yaparken teli fabrk ayarlarına al öyle güncelleme seçenegini seçip güncellecegim . eğer bunları yapmama ragmen kasma donma vs bişey olursa ben bişey demiyorum :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
ben sd kartı biçimlendiricem ardından teli fabrika ayarlarına alıcam . uptade serviceden güncelleme yaparken teli fabrk ayarlarına al öyle güncelleme seçenegini seçip güncellecegim . eğer bunları yapmama ragmen kasma donma vs bişey olursa ben bişey demiyorum :)

ben dediklerini yapmadım ama yine de donma kasma yok bende

Iresco

Üye

ben dediklerini yapmadım ama yine de donma kasma yok bende

Aga video çekerken kasma sorunu var mı ?
Birde wifide problem var diyolar sen wifi ile ilgili bir problem yaşadın mı?

- - - Eklendi - - -

Telefonumu Android 4.0.4 sürümüne güncellemeye karar verdim . Sd cartı sıfırladım fabrika ayarlarına aldım uptade service den güncellemeyi yapmaya başladım o an birşey dikkatimi çekti . İndirdigi dosyanın boyutu 212 mb di yani . 4.0.3 sürümünün boyutuydu . bende hemen iptal ettim fakat pc companıonda derleme numarası olarak android 4.0.4 ün numarası gozukuyor . Sence bunun sebebi ne aga ?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Telefonumu Android 4.0.4 sürümüne güncellemeye karar verdim . Sd cartı sıfırladım fabrika ayarlarına aldım uptade service den güncellemeyi yapmaya başladım o an birşey dikkatimi çekti . İndirdigi dosyanın boyutu 212 mb di yani . 4.0.3 sürümünün boyutuydu . bende hemen iptal ettim fakat pc companıonda derleme numarası olarak android 4.0.4 ün numarası gozukuyor . Sence bunun sebebi ne aga ?

4.0.4 ile derleme numarası değişmemiş 4.0.4 farklı bir versiyon değil stabilize edilmiş versiyon
wifi konusunda şunu söyleyeyim ağ bulma ve ağa bağlanma hızı gözle görülür şekilde artmış kasma donma yok menü geçişlerinde sıkıntı yok kamera daha yüksek boyutta resim çekiyor video çekerken kasma donma yok bence pc companion da bir sıkıntı var hatalı yükleme mi yapıyor ne başka forumlarda da var update centre ile güncelleme yapıp memnun olan

Iresco

Üye

4.0.4 ile derleme numarası değişmemiş 4.0.4 farklı bir versiyon değil stabilize edilmiş versiyon
wifi konusunda şunu söyleyeyim ağ bulma ve ağa bağlanma hızı gözle görülür şekilde artmış kasma donma yok menü geçişlerinde sıkıntı yok kamera daha yüksek boyutta resim çekiyor video çekerken kasma donma yok bence pc companion da bir sıkıntı var hatalı yükleme mi yapıyor ne başka forumlarda da var update centre ile güncelleme yapıp memnun olan

Bende bu yuzden uptade centerla yapmak istiyorum güncellemeyi . Aga şöyle bir sıkıntı var bak uptade centerla güncellerken android 4 hakkına daha fazla bilgi edinin dedi tıkladım . sadece xperia neo v , ray , arc s nin resimi vardı . yani bu 4.0.3 sürümüydü ama pc companıonda ise derleme numarası olarak ....431 tam hatırlamadıgım için böyle yazıyorum bu var . yani android 4.0.4 . benim acayip kafam karıştı şimdi :/

- - - Eklendi - - -

aga derleme numarası değişti internetten de araştırabilirsin istersen sadece kernel aynı kaldı değişmedi .

- - - Eklendi - - -

Herşeyi sıfırlayıp yaptım guncellemeyi hala kasıyor bu ne biçim birşey tekrardan sıfırladım herşeyi yazılımı yeniden yukledim yine aynı kasmalara devam . telefon mukemmel diyenlerle aynı cihazı kullandıgıma inanmıyorum .

melocannn

melocannn

Üye
en iyisi az daha beklemek diyorum ve konuyu takibe devam :D

suffer455

Üye
facelock var
yeni 4.0.4 güncellemsiyle kasılmalar biraz azalmış
yeni galeri eklenmiş
kamerada çekim sırasında zoom yapabiliyorsunuz
yeni galleriyle yakınlaştırma daha net
yeni güncellemeyle açılma biraz hızlanmış
avg free yüklerseniz kasılmalarda biraz daha azalma kaydedebilirsiniz
şarjı fazla oyun oynamz ve mobil veriyi kapattığınızda 2 gün gidiyo

melocannn

melocannn

Üye
başka bi forumda okudum gayet iyi diyorlar arkadaşalar ne yapayım güncelleyim ya

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
vallaha millet diyorum ya ben çok begendim benim hiçbir sıkıntım yok ama sizde neden öyle oldu bilemiyorum

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Her cihazda aynı etkiyi vermiyor değişik bir sürüm. Açıkcası biraz daha geliştirilmeli bunlar sırf deneme sürümü tarzında heralde. biraz daha ciddiye alırsa bbu ics işini Sony iyi birşey çıkar gibime geliyor ama birçok xperia telefon için şuanda ics gereksiz en azından 4.0.5 veya düzeltme gelecekse 4.0.6 çıkana kadar.

melocannn

melocannn

Üye
bi kaç forum okudum 4.0.4'te baya düzelme var diyorlar canım cıkıyor ama eskiye dönmek sorun diye yukseltmeye korkuyorum

Üst Alt