xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
dün itibarı ile 4e güncelleme yaptım forum sitesine bir türlü giremedim bir türlü şifre sorunu verdi bugün düzelttim. Android 4'e güncelleme yaptığıma pişman oldum. şarj çabuk bitiyor web tarayıcı si sorun lu . En çok sinir olduğum şey çağrı kaydı yok menü animasyonlar. Kapatma yok klavye sorunlu .zil sesi. Değiştirme yerinde müzikleri göstermiyor. 3gli görüşme geleceği söyleniyordu o yok. Rehber oto numara bulma yüzünden kasiyor kapatacak yeri yok telefonu 2kere sıfırladim yine herşey aynı 1gün açık kaldı uygulamalar yanıt vermiyor demeye başladı kapa aç yaptım düzeldi. Yani çok hata var video çekerken donuyor eski sistem güzeldi.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
söylediklerinin birçoğu bende olmuyor ama güncellemede bir hata olduğu belli bir kaç haftaya belki düzeltme gelir

---------- Eklendi @ 17:48:24 ---------- Yazıldı @ 17:45:24 ----------

bu arada çağrı kaydı gözüne carpmamis olabilir numara çevirme kısmında üst tarafta

hustle

Üye
Arkadaşlar telefonun sürümünü kotrol ettim sürümüm 2.3.4 güncelleştirmeleri kontrol ettim fakat güncelleme bulamadım. 4.0 a nasıl yükseltebilirim??? Teşekkürler

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
telefonun pilinin altında SI number yazar onu bu linkteki
listede var mı bi bakın varsa çıkmış olması lazım yoksa
bekliceksiniz.

hustle

Üye
verdiğiniz linkten kontrol ettim 23.04.2012 tarihinde yayınlandı yazıyor.Fakat güncelleme yok :S

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz linkten kontrol ettim 23.04.2012 tarihinde yayınlandı yazıyor.Fakat güncelleme yok :S

o zaman pc companion u silip yeniden yükleyin yine güncelleme yoksa birde sony update service den deneyin

hustle

Üye
çok teşekkür ederim dediğiniz şeyleri yaptım ve telefonumu güncelledim.Tekrardan çok teşekkürler... :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduysam ne mutlu hayırlı olsun

Iresco

Üye
yardımcı olduysam ne mutlu hayırlı olsun
hocam hafıza kartını biçimlendirdim şuan ıcs sorunsuz çalışıyor . oyunlarda girerken cok hafif kasma var fakat oyunlarda problem yok . herşey için çok saol .

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hocam hafıza kartını biçimlendirdim şuan ıcs sorunsuz çalışıyor . oyunlarda girerken cok hafif kasma var fakat oyunlarda problem yok . herşey için çok saol .

o ufak kasmalar da yeni güncelleme gelip yuklenince geçer

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
çağrı kaydı bende gözükmüyor. Sizde gözüküyor mu ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
söylediklerinin birçoğu bende olmuyor ama güncellemede bir hata olduğu belli bir kaç haftaya belki düzeltme gelir

---------- Eklendi @ 17:48:24 ---------- Yazıldı @ 17:45:24 ----------

bu arada çağrı kaydı gözüne carpmamis olabilir numara çevirme kısmında üst tarafta

Bende hiç birşey gözükmüyor o dediginin yerde ekran görüntüsü nu alma kapatmışlar yoksa çekip gösterecektim :-)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
ya arkadaşlar ufak tefek sorunlarınız olur çünkü bu daha beta sürümü 4,0,3 . beta zaten eksıklerının gıderılmesı ıcın sürülür nerde ne hata var nerde nasıl sorunlar var onlar görülür . o yüzden 4,0,4 gelince sorun kalmayacak merak etmeyin :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
birşey daha şarj çabuk bitiyor diyen arkadaşlara bugün sabah kalktığımda mesaj atayım dedim bir baktım uygulamalar yanıt vermiyor kapatılsın mı diye soruyor akşam %71 şarj ile bıraktım sabah %40 kalmış işletim sistemi sabaha kadar kendi ni yemiş :) . Yeni güncelleme gelsei iyi olacak yoksa telefon ters anima gelirse :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Bende hiç birşey gözükmüyor o dediginin yerde ekran görüntüsü nu alma kapatmışlar yoksa çekip gösterecektim :-)

bu arada ekran görüntüsü alma da kapatilmamis yanlış anlama senin için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kapatma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılınca alıyor görüntüyü

Iresco

Üye

bu arada ekran görüntüsü alma da kapatilmamis yanlış anlama senin için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kapatma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılınca alıyor görüntüyü
[/QUOTE
arkadaslar simdiye kadar uygulamadıgım yontemlerden bir kanıya vardım . android 4 güncellemesi yapılırken görmüşşsünüzdür.telefona 188 tane patch yukledi . ayrıca telefondaki verilerimiz , oyunlarımız vs . silinmedi . buda telefonun kasmasına neden oldu . telefonunun düzelmesini isteyen arkadaslara tavsiyem hafıza kartını biçimlendirip android 4 ü companıondan onar diyerek yeniden yüklesinler . farkı görecekler.

---------- Eklendi @ 14:56:07 ---------- Yazıldı @ 14:54:55 ----------

sunu soylemeyi unutmusum hafıza kartını biçimlendirip fabrika ayarlarına geri dönsünler . geri kalanı ustteki yazıda zaten.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
yok kardeşim almıyor ekran görüntüşunu senin telefonun Xperia neo v mi ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
onardım formatladım. :D işlem kaydı gözüktü kasma azaldı iyimiş :)

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim almıyor ekran görüntüşunu senin telefonun Xperia neo v mi ?

evet kardeşim neo v ve ben alabiliyorum bi sıkıntı vardır belki sende güncelleme yaparken herhangi bir hataya rastladin mı

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
hayır hata vermedi normal yükleme yaptım ama hafıza kartını çıkardım. Öyle onarma falan yaptım. Düzeldi şimdilik . Ama eksiklik çok gözümde

Üst Alt