xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
gerçek mi bu dediğin valla şaka veya yalan değildir inşaallah .s

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
SonyXperia

SonyXperia

Üye
ya birde sony ve ericsson ayrılmış bizim telefonlarla artık ilgilenmesin sony ha ne dersiniz öyle bi tongaya düşmeyiz değil mi

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
ya birde sony ve ericsson ayrılmış bizim telefonlarla artık ilgilenmesin sony ha ne dersiniz öyle bi tongaya düşmeyiz değil mi

Öyle birşey olamaz zaten su an ericsson sony e telefon konusunda destek vermeye devam ediyor zaten sony markasının ismi geçtiği için ve piyasada sonyericsson markası altında çok fazla ürünü olduğu için ilgilenmek zorunda

SonyXperia

SonyXperia

Üye
araştırdım sanırım ericssonun tüm hisselerini sony almış yani ayrılık yok :) yalnız bu durumdan sonra bizim ericsson yazıları çok eski duracak ha :D

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım sanırım ericssonun tüm hisselerini sony almış yani ayrılık yok :) yalnız bu durumdan sonra bizim ericsson yazıları çok eski duracak ha :D

:) haklısın ama artık yapacak birşey yok

SonyXperia

SonyXperia

Üye
yavhu birde sony artık sony ericsson olanlara üvey evlat muamelesi yapmasın valla üzülürüm ya mesela neo ericsson diye güncellemeler yaptırmazsa falan tövbe haşa korktum ulen .s

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
ya bence zaten neo neo v arc arc s ray pro gibi telefonlar alabilecekleri en son güncellemeyi 4.x.x ile tamamlayacaklar bu telefonların da modası yavaş yavaş geçiyor

melocannn

melocannn

Üye
ya bence zaten neo neo v arc arc s ray pro gibi telefonlar alabilecekleri en son güncellemeyi 4.x.x ile tamamlayacaklar bu telefonların da modası yavaş yavaş geçiyor

bencede en syabil olanı bulup öylece kalacak yeni güncellemeler yeni telefonlara olacak nokia n79'umda öyle olmuştu en stabil olanı buldular ve güncellemeyi bıraktılar

ahokan

Üye
arkadaşlar bende pro kullanıcısıyım acayip kasıyor telefon bazen duvara atıp kırasım geliyor o derece şu yeni güncelleme çıkarsalar bişe yapsalar artık çekilmiyor valla.. bide bikaç gündür donup kapanıyo restart atıyor bazen batarya çıkarmadan çalışmıyor kafayı yedi inşallah elimde patlamaz s3 gibi.. ha birde hepsiburadadan aldım acaba garantisi nerede bunun versem bişey değişir mi bilgi verebilecek olan var mı

melocannn

melocannn

Üye
şimdi güncelleniyor bakalım inşallah sorun çıkartmaz ya hepsi buradan'dan aldığınız ürün direk sony tarafından garantili yani faturayla sony servisine gidin bakmaları gerek ben öle hatırlıyorum

- - - Eklendi - - -

müthiş bişey arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim gb'tan daha seri çok güzel ya

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ulan gözü çıksın sony calisiyo be

enes-1907

enes-1907

Üye
ulan gözü çıksın sony calisiyo be
bana biraz boşa kürek çekiyo gibi geldi.2.3.5 gibi bişi çıkarıpta azıcık görsellik bide hız artışı ekleseydi daha iyiydi..nedir bu sandwich sevdası ...ama inş. 4.05 test aşamasında inş hayal kırıklığı yaşatmaz ...

melocannn

melocannn

Üye
bana biraz boşa kürek çekiyo gibi geldi.2.3.5 gibi bişi çıkarıpta azıcık görsellik bide hız artışı ekleseydi daha iyiydi..nedir bu sandwich sevdası ...ama inş. 4.05 test aşamasında inş hayal kırıklığı yaşatmaz ...

sizde neden oyle oldu bilmiyorum ama bende gayet süper hatta 2.3.5ten hızlı diyebilirim

enes-1907

enes-1907

Üye
sizde neden oyle oldu bilmiyorum ama bende gayet süper hatta 2.3.5ten hızlı diyebilirim
bnde de gayet herşey süperdi sade video çekerken takılıyodu bnde istemediğimden videonun takılmasını 2.3.4 e geri döndüm

Iresco

Üye
arkadaslar ben android 4 den umudumu kestimde size bir sorum olacak . Arkadasim htc sensation xl aldi ve icinden cikan dr dre kulakligi bana hediye etti ama o guzelim kulaklik xperia serisinin bir cok telefonunda calismiyor . Herhangi bir programla bu sorunu duzeltebilirmyiz??

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben android 4 den umudumu kestimde size bir sorum olacak . Arkadasim htc sensation xl aldi ve icinden cikan dr dre kulakligi bana hediye etti ama o guzelim kulaklik xperia serisinin bir cok telefonunda calismiyor . Herhangi bir programla bu sorunu duzeltebilirmyiz??

yazılımsal bir sorunsa bi araştırma yapın google amcadan belki bişiler bulursunuz

Iresco

Üye
Arkadaşlar 2011 xperia modellerine 4.1 jelly bean gelmeyecegi kesinleşti . İşimiz xda foruma kaldı .

fuko08

fuko08

Üye
bende suan 4.1.B.0.587 yüklü neo v kullanıyorum ics .431 e göre çok daha iyi ama yinede gingerbread 2.3.4 arkada nekadar uygulama acarsan aç menü donmuyordu. bunda boşta bile rahatsız edici seviyede donuyor

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
bende yüklemeyi düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

daha önce yükledim pişman olmuştum ama sıkıldım bundan

Üst Alt