gerçek mi bu dediğin valla şaka veya yalan değildir inşaallah .s
ya birde sony ve ericsson ayrılmış bizim telefonlarla artık ilgilenmesin sony ha ne dersiniz öyle bi tongaya düşmeyiz değil mi
araştırdım sanırım ericssonun tüm hisselerini sony almış yani ayrılık yokyalnız bu durumdan sonra bizim ericsson yazıları çok eski duracak ha
![]()
haklısın ama artık yapacak birşey yokya bence zaten neo neo v arc arc s ray pro gibi telefonlar alabilecekleri en son güncellemeyi 4.x.x ile tamamlayacaklar bu telefonların da modası yavaş yavaş geçiyor
bana biraz boşa kürek çekiyo gibi geldi.2.3.5 gibi bişi çıkarıpta azıcık görsellik bide hız artışı ekleseydi daha iyiydi..nedir bu sandwich sevdası ...ama inş. 4.05 test aşamasında inş hayal kırıklığı yaşatmaz ...ulan gözü çıksın sony calisiyo be
bana biraz boşa kürek çekiyo gibi geldi.2.3.5 gibi bişi çıkarıpta azıcık görsellik bide hız artışı ekleseydi daha iyiydi..nedir bu sandwich sevdası ...ama inş. 4.05 test aşamasında inş hayal kırıklığı yaşatmaz ...
bnde de gayet herşey süperdi sade video çekerken takılıyodu bnde istemediğimden videonun takılmasını 2.3.4 e geri döndümsizde neden oyle oldu bilmiyorum ama bende gayet süper hatta 2.3.5ten hızlı diyebilirim
arkadaslar ben android 4 den umudumu kestimde size bir sorum olacak . Arkadasim htc sensation xl aldi ve icinden cikan dr dre kulakligi bana hediye etti ama o guzelim kulaklik xperia serisinin bir cok telefonunda calismiyor . Herhangi bir programla bu sorunu duzeltebilirmyiz??