xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

palandoken2004

Üye
Teşekkür ederim güncelledim.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
güncellemede telefonda ne gibi eksiler + lar gördünüz arkadaşlar bende akşam eve gidince güncelleyeceğim.

gnc01

Üye
Arkadaşlar ben şahsen telefondaki herşeyi sildim ve öle yukledım guncellemeyi ne takılma var ne birşey var cok süper.

Görsellık harika tek kelimele mükemmel

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
sabırsızlanmaya başladım :))

kaplantuncay

Üye
merhaba arkadaşlar daha yeni güncelleme yaptım. rehberim silindi nasıl getirebilirim acaba. lütfen yardım edin.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yapmadan evvel rehberinizi yedeklediniz mi yada sim kartta daha önceden varmiydi

kaplantuncay

Üye
sim kartta isimler vardı ama şimdi hiçbiri yok. güncellemeden önce de yedeklememiştim.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
eğer isimler silinmişse büyük ihtimalle simkartta değildi çünkü bende sim karttan aldım isimleri

by efsane

Üye
Beyler merhaba

Ben de xperia Neo V'yi güncelledim ama güncelledikten sonra oyunlarda kasmaya başladı. Önceden çok rahat oynadığım fifa 12 kasıyor, hiç oynanmıyor artık. Ne yapmamı öneriyorsunuz? Lütfen bir çözüm önerin. O kadar para verip aldık, oyun oynayamıyoruz. :(

• Beğen
Tepkiler: TRANSGRESSOR
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
pc companion a bağla onar de belki düzelir ama tüm oyunların silinecek yeniden yüklemen lazım bende gta3 fifa pes asphalt falan hiçbiri kasmiyor

by efsane

Üye
pc companion a bağla onar de belki düzelir ama tüm oyunların silinecek yeniden yüklemen lazım bende gta3 fifa pes asphalt falan hiçbiri kasmiyor

Deniyorum. Hafıza kartını da sildim. Umarım olur.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
inşallah cevabınız bekliyorum

by efsane

Üye
Şuanda fifa güncellemesini yapıyorum. Temple Run'da donma, kasma vs yok. Bakalım.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
inşallah oda düzelir

by efsane

Üye
Düzeldi. Gerçekten çok teşekkür ederim. Çok sağolun, sayenizde patlamadı 800 liram elimde.

kaplantuncay

Üye
teşekkürler. bir daha bakayım.

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hafıza kartını nasıl biçimlendirebilirim ?

hafıza kartını tek olarak pcye bağla bilgisayarimdan hafıza kartının üstüne gel sağ tıkla orada bicimlendir de en basit yöntem bu yada telefondan fabrika verilerine sıfırla de sd kartida seç o bicimlendirir

ts.61

ts.61

Üye
Nasipse yarın neo v alacağım güncelleme yapayım mı yaptığnız yorumlar başta korkuttu beni sonraki yorumlar her ne kadar rahatlatıcı olsada içime kurt düştü ne yapayım arkadaşlar¿¿

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
bence teli al ama güncelleme öyle kalsın yakında düzeltme güncellemesı gelir onu takip et o zaman guncellersin

Üst Alt