xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Iresco

Üye
Benim çözemediğim olay şu . Nasıl oluyor da herkeste farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor . Kullandıgımz cihaz aynı cihaz ama 4.0.4 ün etkileri o kadar farklı ki . Yukardaki yorumdada yazdım . telefonu restore edip güncellemeyi yaptım o halde bile telefon aşırı kastı . Arda arkadaşımız ise , direk uptade serviceden herhangi bir sıfırlama işlemi yapmadan guncellemeyi yapmış ve memnun . Guncelleme burada hatalı işte . wifi sorunu , internet sorunu bunlar gelicek patclarla duzeltilebilecek şeyler ama herkeste farklı etki yapması benim bu sinirime dokunuyor işte !!

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Benim çözemediğim olay şu . Nasıl oluyor da herkeste farklı sorunlar ortaya çıkabiliyor . Kullandıgımz cihaz aynı cihaz ama 4.0.4 ün etkileri o kadar farklı ki . Yukardaki yorumdada yazdım . telefonu restore edip güncellemeyi yaptım o halde bile telefon aşırı kastı . Arda arkadaşımız ise , direk uptade serviceden herhangi bir sıfırlama işlemi yapmadan guncellemeyi yapmış ve memnun . Guncelleme burada hatalı işte . wifi sorunu , internet sorunu bunlar gelicek patclarla duzeltilebilecek şeyler ama herkeste farklı etki yapması benim bu sinirime dokunuyor işte !!

acaba telefonların üretim yerleri ya da sürüm numaralarından kaynaklanan sonuçlar mı bunlar mesela ben bi ara n70 kullanıyordum benim ki alman maliydi çok sık donuyordu başka bir arkadaşımin ki finlandiya maliydi o sıkıntısızdı

Iresco

Üye
Dedigin gibi olabilir başka bir açıklaması yok çünkü .

kaan7878

kaan7878

Üye
benim bir sorum olacak bi güncelleme ile şebeke üzerinden görüntülü konuşma olayı eklenmiş mi ?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
hayır eklenmemiş bende sabırsızlıkla bekliyorum ama gelmedi s2 cihazımda bozuldu ben görüntülü konuşmayıı çok kullanan biriyim ama maalesef daha gelmedi

- - - Eklendi - - -

Arda temmuzun. 16 sinda ankaradayim . Guncellemeyi sana yaptiracagim .d

ah be kardeşim ben ankarada değilim:(

kaan7878

kaan7878

Üye
teşkkü ederim bilgi için

cht_ank

Üye
Hocam bende xperia neo var. güncellemek için pc companion'a bağlıyorum güncelleme var diyo bilgisayara yüklüyo sonra telefona aktaracağı kısımda telefonu hazırla kısmına geçiyo yapıyorm orda yazılanları usb kablosunu takarken geri tuşuna basılı tutun diyo ama yapıyorm ama hiç bi işlem gerçekleşmiyo sonrasında ne yapmam gerekiyo nasıl yaptınız bi aydınlatsanız ?

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben pc companion ile değil update centre ile yaptım onu indirin cihazı bağlayın o size adım adım ne yapacağınızı gösteriyor yapamazsanız ondanda o zaman tekrar yardımcı olmaya çalışayım

cht_ank

Üye
Kardeşim şimdi bi dk :) telefonu yine bilgisayara bağlayıp update center üzerinden mi güncelleme yapcaz nasıl olck

melocannn

melocannn

Üye
arkadaşlar bu 4.04 güncellemesiyle nasıl oldu telefonlar yoksa hala pişmanmısınız ics'ye geçmekle

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu 4.04 güncellemesiyle nasıl oldu telefonlar yoksa hala pişmanmısınız ics'ye geçmekle

hala pişman olanların sayısı çok özellikle pro kullanıcıları ama ben neo v de memnunum ama neo v de de memnun olmayan çok bence biraz bekleyin

SonyXperia

SonyXperia

Üye
acaba sony düzeltmek için yeni bir güncelleme planlıyor mudur bilgisi olan var mı veya böyle bir bilgi alan?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
ben hiç önermiyorum kaç tane sony ericson telefon varsa hepsinde kasmalar oldu geriye 2.3 e geçmek istiyorlardı bence hiç güncellemeyin.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
sony 2.3 ü geliştirse daha mantıklı olur bence

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
2.3.x e bu saatten sonra geliştirme gelmez ama sony cihazları için 4.0.5 sürümünün test aşamasında olduğunu duyurdu

Üst Alt