xperia neo v android 4.0 ıce cream sandwich güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Iresco

Üye
hayır hata vermedi normal yükleme yaptım ama hafıza kartını çıkardım. Öyle onarma falan yaptım. Düzeldi şimdilik . Ama eksiklik çok gözümde
Tavsiyem hafıza. Kartını bicimlendirp fabrika
Arayarlarina geri don. Ben yaptım tel çok iyi.çok hafif oyunlarda problem var.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
Şimdilik bir sorun yok zaten ;) tek sorunlar güncelleme şart.

HardRhymeRBJK

HardRhymeRBJK

Üye
Bende güncelleyip güncellememe konusunda kararsızdım. Sanırım biraz daha beklesem daha iyi olacak. 2,3,4 ile yola devam :)

ilker8888

Üye
slm arkadaşlar. Bende yaptım güncellemeyi ama bazı uygulamaları açmıyor.. Silip tekrar yüklediğim zaman düzelmiyor.. Pc den onar yapmam gerek sanırım.. Birde geri tuşu deforme oldu ne yapabilirim??

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
geri tuşu deforme olduysa garantiye gönderip belli bir ücret karşılığı değiştirebilirsiniz onarma konusunaa gelince de hafıza kartını fabrika verilerine sil deyip öyle onarım yapın daha sağlıklı olacaktır

oleytoo

oleytoo

Üye
beyler bu ics li teli nasıl root edicez

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
hocam konudan bagımsız olucak ama pil ömrünü uzatmak için önerebiliceğin programlar var mı ?

xperia neo v nin kendi güç tasarruf modu var onu kullanıyorum %20 ye ayarladm %20 ye geldiği zaman ayarlıyorsun wireless bluetooth ekran ışığını kıısma falan otomatik kendisi yapıyor. onun dışındada program önerim yok çünkü hepsi aynı işi yapıyor.

---------- Eklendi @ 20:30:18 ---------- Yazıldı @ 20:29:45 ----------

beyler bu ics li teli nasıl root edicez

bende arıyorum bulursam haber veririm :)

---------- Eklendi @ 20:31:46 ---------- Yazıldı @ 20:30:18 ----------

Bende güncelleyip güncellememe konusunda kararsızdım. Sanırım biraz daha beklesem daha iyi olacak. 2,3,4 ile yola devam :)

en güzeli :) antutu bechmark test ile 2.3.4 de ... 3000 puan alıodum .. ics 4.0.3 de 2900 yaptı en fazla çıkan test sonucu.

Iresco

Üye
xperia neo v nin kendi güç tasarruf modu var onu kullanıyorum %20 ye ayarladm %20 ye geldiği zaman ayarlıyorsun wireless bluetooth ekran ışığını kıısma falan otomatik kendisi yapıyor. onun dışındada program önerim yok çünkü hepsi aynı işi yapıyor.

---------- Eklendi @ 20:30:18 ---------- Yazıldı @ 20:29:45 ----------
Ark.la

bende arıyorum bulursam haber veririm :)

---------- Eklendi @ 20:31:46 ---------- Yazıldı @ 20:30:18 ----------

en güzeli :) antutu bechmark test ile 2.3.4 de ... 3000 puan alıodum .. ics 4.0.3 de 2900 yaptı en fazla çıkan test sonucu.[/
Size tavsiyem a.task killer yükleyin l.yükleyince google playdaki ayarları yapın . Farkı görün.bende yeni keşfettim

oleytoo

oleytoo

Üye
beyler root etmeyi başardım!!!
Telefonun driverları bilgisayarda yüklü olucak ve usb hata ayıklama modunda olacak
daha sonra verdiğim linkten dosyayı indirip arşivden çıkarıyoz.Runme adlı dosyayı çalıştırdığımızda root işlemi başlayacaktır.
telefon 2 kez reboot olacak ve
sonra programda herhangi bir tuşa basın ibaresi çıkacak, bir tuşa basın ve kapansın.bu kadar...
ilk yaptığımda 1 kez reboot oldu sonra işlem durdu.usb yi çıkarıp taktım ve tekrar çalıştırdım dosyayı oldu.

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
beyler root etmeyi başardım!!!
Telefonun driverları bilgisayarda yüklü olucak ve usb hata ayıklama modunda olacak
daha sonra verdiğim linkten dosyayı indirip arşivden çıkarıyoz.Runme adlı dosyayı çalıştırdığımızda root işlemi başlayacaktır.
telefon 2 kez reboot olacak ve
sonra programda herhangi bir tuşa basın ibaresi çıkacak, bir tuşa basın ve kapansın.bu kadar...
ilk yaptığımda 1 kez reboot oldu sonra işlem durdu.usb yi çıkarıp taktım ve tekrar çalıştırdım dosyayı oldu.

telefonunun sürümü ne acaba kardeşim ? orjinal room mu

nikenike06

Üye
Neo v de ekran görüntüsü nasıl alacagım yardım edermisiniz eskisi gibi degil :S

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
melocannn

melocannn

Üye
ne kadar iyi gibi gözüksede onarımlar gelsin ondan sonra yükleyim şimdilik 2.3.4'le devam

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ücretsiz sorun suz dönüş olsa eski sürüme dönerim

barann79

Üye
Birşey soracam telefonu sadece root edersek sony tarafından gelecek orjinal güncellemeleri telefon otomatik görürmü yine?
Benim tel xperia neo 2.3.4 sürümü root etmeyi düşünüyorum. root edersem bu ay içinde gelecek olan 4.0 ICS güncellemesini otomatik başlatabilirmiyim

darbeci_001

darbeci_001

Üye
pehhh hawks oyununu eskı surumde cok guzel oynuyordum sımdı cok hata verıyo oyun yarıda kesılıyo hata verıyo e dolayısyla benden sağlam küfür yiyor :@@@@

Üst Alt