Haber Windows Phone 8.1 Yenilikleri ( Tahminen )

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Yenilikleri ( Tahminen )
Çince bir sitede gördüm Tahmini 8.1 yenilikleri yarım yamalak çevirdim paylaşmak istedim

Bildirim Merkezi

Cortana kişisel asistan

Uygulama ve çagrı zil seslerini ayrı ayarlama

Vpn destegi

"Xbox Music" ve "Xbox Video" ayrılmış

Wi-fi,şebeke,uçak modu hızlı erişimi

SD karta uygulama yükleme

Yeni Sistem kamera arayüzü düğmeleri

Hızlı bir şekilde sms-çagrı kaydı- email temizlemek için bir kaydırma hareketi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bbakkus

bbakkus

bbakkus

Üye
hayırlısıyla gelseydi bi 8.1 wpnin yönü belli olurdu

dakamon

dakamon

Üye
X ile kapatmayı da sürükleme ile kapatma yapsalar bomba olacak. :) hızlı ayarlardan neden bahsedilmemiş ilginç en çok istenilenlerden biride bu.

yeminli06

yeminli06

Üye
Xbox Müzik ve Xbox Videoyu zaten ayırdılar diye hatırlıyorum şu şekilde;

bsavr

bsavr

Üye
Saerj Yüzdesi gelicekmi

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
X ile kapatmayı da sürükleme ile kapatma yapsalar bomba olacak. :) hızlı ayarlardan neden bahsedilmemiş ilginç en çok istenilenlerden biride bu.
aldığım kaynağı inceledim buda tahminen varmış
Saerj Yüzdesi gelicekmi
belli değil bunlar bile kesin değil tahmin sadece
Xbox Müzik ve Xbox Videoyu zaten ayırdılar diye hatırlıyorum şu şekilde;

evet ama tahmine göre sistemde müzik+videolar var o kalkacak bu tarz ayrılacak

dakamon

dakamon

Üye
Ayrıca bu verilenler çok eksik. Daha geleceği idda edilen çok şey var.

• Beğen
Tepkiler: Hagios
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler.
En azından şu bilgiler, önemli beklentilerin karşılanacağını gösteriyor.
Bağımsız zil sesi ayarları da gelirse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

capkino06

Üye
mesela arama ekranına girdiğimizde tuşlardan aramak istediğimiz kişinin ismini yazınca çıkma özelliğide gelebilir (bellede vardı hani) hızlı arama deniyor galiba oda gelir bence :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
csH

csH

Üye
sd karta uygulama yükleme gelirse 64luk hafıza kartı kalmaz piyasada :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
sd karta uygulama yükleme gelirse 64luk hafıza kartı kalmaz piyasada :D
kaç tane sd kartlı tel varkı çoğunda kart desteği yok ve 32 gb şimdilik normal ama gta gibi 2-3 gb yada 1-2 sene içerisinde daha yüksek kapasitesi olan oyunlar çıktığında ne yapacağız üst seviye cihazlara neden sd koymazlar sinir olurum olay virüs kapma ise 820, 520 vs neden koydun ....

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ya sd karta uy.g yuklensın tabıde dığer arkdaşlar için sırf oyuzden 925 yerıne 920 aldım bu nolcak yaw

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler.
En azından şu bilgiler, önemli beklentilerin karşılanacağını gösteriyor.
Bağımsız zil sesi ayarları da gelirse iyi olur.

Rica Ederim

kaç tane sd kartlı tel varkı çoğunda kart desteği yok ve 32 gb şimdilik normal ama gta gibi 2-3 gb yada 1-2 sene içerisinde daha yüksek kapasitesi olan oyunlar çıktığında ne yapacağız üst seviye cihazlara neden sd koymazlar sinir olurum olay virüs kapma ise 820, 520 vs neden koydun ....

Haklısın abi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
şu görev yöneticisine de bir çeki düzen verilmesi lazım. alta indirilen uygulamaların hiç birşey olmamış gibi çalışmaya devam etmesi lazım. alta indirilen uygulamayı tekrar açınca yeniden başlatma veya yeniden yükleme gibi saçma şeyler yapmaması lazım. ayrıca bir ekran daha gelmesi lazım. şu geri tuşuna uzun basma muhabbetinden vazgeçilmesi lazım. nolur yani sol tarafa bir ekran daha koysalar da ekranı kaydırınca çalışan uygulamaları görsek? hem o nedir öyle geri tuşuna uzun basıyorsun alttaki uygulamalar çıkacak güya ama koca ekranda sadece bir tanesi görünüyor. diğerlerini görmek için ekran üzerinde sağa sola kaydırma yapıyoruz. o ekranda en az dört tane uygulamayı çalışırken görebilmemiz lazım. meego'da öyle değilmiydi? geri tuşu ayarlar çubuğuna erişmek için kullanılsın. geri tuşuna basınca alttan yukarı doğru yarım bir pencere açılsın ve oradan hızlı ayarlar yapılabilsin. uygulamaları kapatmak veya uygulama içinde geri gitmek için geri tuşu kullanılmasın. uygulamaların kendi içinde geri tuşları olsun. home tuşuna basınca çalışan uygulamayı alta alsın ama çalışmaya devam etsin. home tuşu hiç bir uygulamayı kapatmasın. sadece o an ekrandaki çalışan uygulamayı alta alıp ana ekrana dönüşü sağlasın. uygulamayı kapatmak istediğimizde ya görev yöneticisinden X ile kapatalım ya da uygulamanın kendi çıkış butonu ile kapatalım.

capkino06

Üye
şu görev yöneticisine de bir çeki düzen verilmesi lazım. alta indirilen uygulamaların hiç birşey olmamış gibi çalışmaya devam etmesi lazım. alta indirilen uygulamayı tekrar açınca yeniden başlatma veya yeniden yükleme gibi saçma şeyler yapmaması lazım. ayrıca bir ekran daha gelmesi lazım. şu geri tuşuna uzun basma muhabbetinden vazgeçilmesi lazım. nolur yani sol tarafa bir ekran daha koysalar da ekranı kaydırınca çalışan uygulamaları görsek? hem o nedir öyle geri tuşuna uzun basıyorsun alttaki uygulamalar çıkacak güya ama koca ekranda sadece bir tanesi görünüyor. diğerlerini görmek için ekran üzerinde sağa sola kaydırma yapıyoruz. o ekranda en az dört tane uygulamayı çalışırken görebilmemiz lazım. meego'da öyle değilmiydi? geri tuşu ayarlar çubuğuna erişmek için kullanılsın. geri tuşuna basınca alttan yukarı doğru yarım bir pencere açılsın ve oradan hızlı ayarlar yapılabilsin. uygulamaları kapatmak veya uygulama içinde geri gitmek için geri tuşu kullanılmasın. uygulamaların kendi içinde geri tuşları olsun. home tuşuna basınca çalışan uygulamayı alta alsın ama çalışmaya devam etsin. home tuşu hiç bir uygulamayı kapatmasın. sadece o an ekrandaki çalışan uygulamayı alta alıp ana ekrana dönüşü sağlasın. uygulamayı kapatmak istediğimizde ya görev yöneticisinden X ile kapatalım ya da uygulamanın kendi çıkış butonu ile kapatalım.
bence geri tuşuna basınca hızlı ayarların açılması hiç mantıklı değil. ayrıca uygulama menüsündeykende ekranı iki kez sola çekmek zorunda kalınacak uzun basmak daha mantıklı.

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bence geri tuşuna basınca hızlı ayarların açılması hiç mantıklı değil. ayrıca uygulama menüsündeykende ekranı iki kez sola çekmek zorunda kalınacak uzun basmak daha mantıklı.

hayır iki kez sola çekilmeyecek ekran. şuan iki ekran var.

1- ana ekran >> 2 -uygulama listesi ekranı.

benim söylediğimde ise üç ekran olacak.

1- çalışan uygulamalar ekranı << 2-ana ekran >> 3- uygulama listesi ekranı

yani ekranı şuan sola çekiyoruz uygulama listesi geliyor, aynı şekilde sağa çekince de çalışan uygulamalar ekranı gelecek. ordan çalışan uygulamalar görülecek ve kapatılabilecek.

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
aynen
hayır iki kez sola çekilmeyecek ekran. şuan iki ekran var.

1- ana ekran >> 2 -uygulama listesi ekranı.

benim söylediğimde ise üç ekran olacak.

1- çalışan uygulamalar ekranı << 2-ana ekran >> 3- uygulama listesi ekranı

yani ekranı şuan sola çekiyoruz uygulama listesi geliyor, aynı şekilde sağa çekince de çalışan uygulamalar ekranı gelecek. ordan çalışan uygulamalar görülecek ve kapatılabilecek.
ama oyunda çekip kapatamayızki

dakamon

dakamon

Üye
Saçma bence ne güzel geri tuşuna uzun basma bu işi görüyor o ekranı belki hızlı ayarlar getirilebilir bence.

yunusiyunus

Üye
uygulamalar açıkken sağa kaydırma da yapamıyoruz ki bence maydinin söylediği güzel zaten ben 8.1 de bekliyorum böyle bir özellik ama bence bildirim çubuğu şeklinde olur şuan "Listen" müzik çaları yapmış çok ta hoşuma gitti

• Beğen