Bu uygulama ile kapak ekleniyor ama sanırım mağazadan kaldırılmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bi deneyeyim bakalım teşekkürlerBu uygulama ile kapak ekleniyor ama sanırım mağazadan kaldırılmış

Bu uygulama ile kapak ekleniyor ama sanırım mağazadan kaldırılmış
oluyormu o şekilde deneyelim bakalım ve görelim tşkleryeni güncelleme ile birlikte albümlerden şarkılara geçtiğinde veya diğer kısımlara geçiş yaptığında efekt değişmiş hoş olmuş ama 2 seneye yakın güncelle güncelle bitiremediler adam akıllı birşey daha çıkmadı karşımızaPcden albüm kapağı eklemek için o müzik klasörün içine istediğiniz resmi folder ismi ile atın
ne gibi sorunlar oluyor benim hız konusunda sıkıntım yok hiç şuan sadece şarkılarla ilgili oluyor oda aslında benle ilgili şarkıları tam bilgileri doldurulmuş halde indirmediğim için sorun çıkıyor o düzeltilmiyecek onu bekliyorsanızŞu Xbox music Bi düzelse ya
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Açılış hızı tam Bi rezalet bencene gibi sorunlar oluyor benim hız konusunda sıkıntım yok hiç şuan sadece şarkılarla ilgili oluyor oda aslında benle ilgili şarkıları tam bilgileri doldurulmuş halde indirmediğim için sorun çıkıyor o düzeltilmiyecek onu bekliyorsanız
ben bi canlılık farkedemedimMüzik uygulaması aldığı son güncelleme ile canlı karo desteğine sahip oldu.