Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Onu biliyorum ama Daha kaliteli yapmak istiyorum mp3 kitaplığımı ama yardım etmek istemiyorsanız yinede teşekkürler.Yokmu çozumu ya of

Rainesto

Rainesto

Üye
Gdr1 ile xbox Music değişmedi hala geç açılıyor

Biraz önce gönderildi.

siyahsancak

siyahsancak

Üye
bu xbox benim muziklerimi paramparça şeklinde gösteriyor neden arkadaş

siyahsancak

siyahsancak

Üye
Arkadaşlar benim muziklerim neden hep böyle karışık bi turlu düzeltemiyorum yardım edin lutfenn....

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yana geç şarkılar bulunur orada bunlar şarkıların albümleri bilgisayardan ayarlayabilirsin.

İman Gücü ile gönderildi.

alical33

alical33

Üye
Bu müzik çalara albüm kapağı eklenen uygulama neydi acaba bilen var mı?

skynet

Üye
Bu uygulama ile kapak ekleniyor ama sanırım mağazadan kaldırılmış

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu uygulama ile kapak ekleniyor ama sanırım mağazadan kaldırılmış

Teşekkürler kaldırılmamış :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Pcden albüm kapağı eklemek için o müzik klasörün içine istediğiniz resmi folder ismi ile atın

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve braayn
alical33

alical33

Üye
  • Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
son güncellemede müzikler baya akıcı çalışıyor bence normalde şarkılar kısmında pek yok ama ikinci iç kısımdaki listelere girdiğinizde biraz kasılıyordu artık yok

• Beğen
Tepkiler: emz
efeler12

efeler12

Üye
Bende hala sorunlu bilmiyorum belki çok şarkı olduğu için de olabilir

braayn

braayn

Üye
Pcden albüm kapağı eklemek için o müzik klasörün içine istediğiniz resmi folder ismi ile atın
oluyormu o şekilde deneyelim bakalım ve görelim tşkleryeni güncelleme ile birlikte albümlerden şarkılara geçtiğinde veya diğer kısımlara geçiş yaptığında efekt değişmiş hoş olmuş ama 2 seneye yakın güncelle güncelle bitiremediler adam akıllı birşey daha çıkmadı karşımıza

• Beğen
Tepkiler: emz
Rainesto

Rainesto

Üye
Şu Xbox music Bi düzelse ya

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu Xbox music Bi düzelse ya

ne gibi sorunlar oluyor benim hız konusunda sıkıntım yok hiç şuan sadece şarkılarla ilgili oluyor oda aslında benle ilgili şarkıları tam bilgileri doldurulmuş halde indirmediğim için sorun çıkıyor o düzeltilmiyecek onu bekliyorsanız

efeler12

efeler12

Üye
Benim symbianda da kasıyordu şimdi de takılmalar şarkı değiştirirken sonraki şarkının değil başka Bi şarkının çıkıp listenin değişmesi, şarkılara girince siyah ekran gene harflerle ilerlediğimde siyah ekran kaydırdığımda gene siyah ekran bazen geri donduğumde surduruluyor ekranında takılması, bazen albüm resimlerini gostermemesi gibi sorunlar var

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
ne gibi sorunlar oluyor benim hız konusunda sıkıntım yok hiç şuan sadece şarkılarla ilgili oluyor oda aslında benle ilgili şarkıları tam bilgileri doldurulmuş halde indirmediğim için sorun çıkıyor o düzeltilmiyecek onu bekliyorsanız
Açılış hızı tam Bi rezalet bence

Bay H

Bay H

Üye
Müzik uygulaması aldığı son güncelleme ile canlı karo desteğine sahip oldu.

Üst Alt