Duyuru Windows Phone 8.1 Xbox Video,Oyun ve Müzik Uygulamaları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu uygulama hala ne işe yaradığını görmedim. Siz gördünüz mü. Açıyorum programı bir şey çıkmıyor bomboş sayfa.
bölgeyi abd yapınca farklı seçenekler çıkıyor film fragmanları tv kanalları falan tr de ise gözükmez

byibo

byibo

Üye
arkadaşım programı pc ye kurdum şarkıyı dediğin gibi programa attım ama bir şey yapılmıyor ki fotoğraf falan eklenmiyor anlatırsan sevabına :) ??
1.programı açtığınız zaman şarkıların bulunduğu dosya yolunu gösteriyoruz
2.programda sağ tarafta şarkılar liste halinde gözükür
3.düzenlemek istediğimiz şarkının üstüne 1 kere tıklıyoruz
4.programın sol tarafında
şarkı adı :......
şarkıcı ismi:....
albüm ismi:.....
türü :... yıl:... şarkı sırası:...
5.programın sol tarafında aşağıda albüm kapağı var oraya sağ tıklayıp kapak ekle diyoruz istediğimiz bir resmi ekle deyip ctrl+s tuşuna basıyoruz yaptğımız işlem kaydetmiş oluyoruz sonra telefona yada sd kart'ta music klasörüne atıyoruz :tebessüm:

hakan5816

hakan5816

Üye
eyvallah kardeş

• Beğen
Tepkiler: byibo
efeler12

efeler12

Üye
1.programı açtığınız zaman şarkıların bulunduğu dosya yolunu gösteriyoruz
2.programda sağ tarafta şarkılar liste halinde gözükür
3.düzenlemek istediğimiz şarkının üstüne 1 kere tıklıyoruz
4.programın sol tarafında
şarkı adı :......
şarkıcı ismi:....
albüm ismi:.....
türü :... yıl:... şarkı sırası:...
5.programın sol tarafında aşağıda albüm kapağı var oraya sağ tıklayıp kapak ekle diyoruz istediğimiz bir resmi ekle deyip ctrl+s tuşuna basıyoruz yaptğımız işlem kaydetmiş oluyoruz sonra telefona yada sd kart'ta music klasörüne atıyoruz :tebessüm:
Arkadaşlar tag işine bulaşmayın bence zor iştir benim liste kalabalık ama ben baya uğraşmıştım düzenlemek için artık sadece raglı şarkı buluyorum eğer uğraşmak istiyorsanız en temizi winaptır çünkü tagleri netten alıyor grooveshark mıydı değişik Bi siteden o daha güzel ordan yapın

byibo

byibo

Üye
Arkadaşlar tag işine bulaşmayın bence zor iştir benim liste kalabalık ama ben baya uğraşmıştım düzenlemek için artık sadece raglı şarkı buluyorum eğer uğraşmak istiyorsanız en temizi winaptır çünkü tagleri netten alıyor grooveshark mıydı değişik Bi siteden o daha güzel ordan yapın
sağol arkadaşım ama ben bayadır bu programı kullanıyorum memnunum

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar artık bıktım şu wpnin müzik sorunlarından bi umu 8.1 de duzeltir dedik daha berbart ve beter etmişler şimdide dinlediğim şarkı şöyle oluyor

Normalde dinlediğim şarkı ustte gorduğunuz gibi "Saian - Mübeccel" ama altta "Saian ft Karaçalı - Kutsal" olarak gösteriyor ne saçma iştir bu bunun bi çozumu yok mu ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Arkadaşlar pardon yanlış ss atmışım ses tuşuna basınca çıkan şey olacaktı kusura bakmayın yanlış fotoğraf atmışım bidaha çekeceğim ssArkadaşlar soft reset atınca sorun duzelmiştir kusura bakmayın konu için sorun çozulmuştur konu kilit :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ayrıca altta yazan sonraki şarkı

dakamon

dakamon

Üye
Bende de bu uygulamada ciddi problemler var. Bazen kafayı yiyor ardından program çzümü kendini kapatmakta buluyor. Daha çok güncelleme lazım adam olması için.

skynet

Üye
mix radio nun müzik uygulamasını ana ekrana pinleyin rahat edin

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar artık bıktım şu wpnin müzik sorunlarından bi umu 8.1 de duzeltir dedik daha berbart ve beter etmişler şimdide dinlediğim şarkı şöyle oluyor

Normalde dinlediğim şarkı ustte gorduğunuz gibi "Saian - Mübeccel" ama altta "Saian ft Karaçalı - Kutsal" olarak gösteriyor ne saçma iştir bu bunun bi çozumu yok mu ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Arkadaşlar pardon yanlış ss atmışım ses tuşuna basınca çıkan şey olacaktı kusura bakmayın yanlış fotoğraf atmışım bidaha çekeceğim ssArkadaşlar soft reset atınca sorun duzelmiştir kusura bakmayın konu için sorun çozulmuştur konu kilit :)
murat arkadaşımızında dediği gibi alttaki sonraki müziği gösteriyor o an çalınan müzikler üstte gösterilir buda niye bu kısımda ortadaki büyük live tile benzer şeyi yukarı aşağı yaptığınızda müzikler değişti için sonraki müzik gösteriliyor bence güzel bir şey

saynesim

saynesim

Üye
hepsine Güzel güncelleme gelsin

Üst Alt