İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

burakcan42

Üye
Arkadaşlar bir sorun var glance background tan resmi seçiyorum ama telefonu kitleyince gelmiyor resim gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

saat aralığını seçerek gosterebilirsin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün ayın 24ü bakalım yayınlanacak mı beklenen güncelleme :)

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

skynet

Üye
Video güncellemesi de buna dahil olacak mı ? Sırf bu yüzden sıfırlamak istemiyorum telefonu :alsana:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Olacaktır bir ihtimal..daha gün yeni başladı orada saat gece 3-4 civarı :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
SLH.55

SLH.55

Üye
daha önce soruldu mu bilmiyorum.Dün gece yatarken kulaklığı taktım müzik dinliyorum arkadaş çağrı attı kapattı.Sonrasında müzik sesi kulaklık'tan az gelmeye başladı,çıkar tak yaptım vs. şeyleri denedim bir şey olmadı ,telefonu yeniden başlattığımda düzeliyor tek.Bu sorunu yaşıyan var mı ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
daha önce soruldu mu bilmiyorum.Dün gece yatarken kulaklığı taktım müzik dinliyorum arkadaş çağrı attı kapattı.Sonrasında müzik sesi kulaklık'tan az gelmeye başladı,çıkar tak yaptım vs. şeyleri denedim bir şey olmadı ,telefonu yeniden başlattığımda düzeliyor tek.Bu sorunu yaşıyan var mı ?

Pekçok kişide bu sorun var. Yazılımsal bir durum. Kulaklığı takınca çağrı mesaj zil sesleri sessiz de olsun..şimdilik tek çozumu bu.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mesajla ekranındayken de yeni bi mesaj gelirse Mesajların bildirim sesleri kapalı olsa daha bildirim sesi çıkıyor. Bu da can sıkıcı, toplum içinde mesajlaşırken sesli bildirim almak pek iyi olmuyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bende şu sorunu yaşadım şarj %100 du telefonumu kapadım sonra açtım şarj yok simgesi çıktı açılmadı. Tekrar kapattım açınca şarj yok demedi açıldı telefon fakat şarj %92 ye düşmüştü

beats

beats

Üye
Bende şu sorunu yaşadım şarj %100 du telefonumu kapadım sonra açtım şarj yok simgesi çıktı açılmadı. Tekrar kapattım açınca şarj yok demedi açıldı telefon fakat şarj %92 ye düşmüştü

Evet açılışlarda sorunlar oluyor, hatta bende yeniden başlatma işleminde telefon kapandı tekrar açılmadı kendim açmıştım.

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Arkadaşlar bu uygulama bildirimleri neden gelmiyor biri bir aydınlatabilir mi beni.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Amerika'da saat 13:20 ve hala güncellemeden ses seda yok..22sinde güncelleyeceğiz dedikleri Müzik uygulaması da yok ortada :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Yalan oldu galiba :D

ErenMSC

Üye
Şu 24 Güncellemesi gelsin de yükleyelim 8.1i

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
orada daha gün bitmedi her an gelebilir :)bende an itibari ile çoğu tile çalışmayı durdurmuş bulunmakta, facebook ve hava durumu güncellenmiyor,line mesajları düşmüyor. sizde durum nedir?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
orada daha gün bitmedi her an gelebilir :)bende an itibari ile çoğu tile çalışmayı durdurmuş bulunmakta, facebook ve hava durumu güncellenmiyor,line mesajları düşmüyor. sizde durum nedir?

Niye öyle oldu ki ?

pissed26

pissed26

Üye
arka planda çalışmasına izin veriyormusun kardeşim

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arka planda çalışmasına izin veriyormusun kardeşim

İzinler açık da sistemde sıkıntı var herhalde çoğu bildirim gelmiyor. Kah geliyor kah gidiyor kararsız yani

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Arkadaşlar foursquare gelişmesi içib ne yapabiliriz ? Bide ben Facebook sayfamda paylaşım yapamıyorum

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar foursquare gelişmesi içib ne yapabiliriz ? Bide ben Facebook sayfamda paylaşım yapamıyorum
Foursquare problemli 4th%Mayor kullan kardeşim tek eksiği arkadaş ekleyemiyorsun ana uygulamadan daha kullanışlı

Üst Alt