İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar :)
Şahsen ben 620'de hiç bu bahsettiğin problemi yaşamadım :)
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama kulaklık takılı iken telefon çaldığında sadece sesin kulaklıktan gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa bu daha önceden de var mıydı :s

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şahsen ben 620'de hiç bu bahsettiğin problemi yaşamadım :)
Daha önce var mıydı bilmiyorum ama kulaklık takılı iken telefon çaldığında sadece sesin kulaklıktan gelmesi gerekmiyor mu ? Yoksa bu daha önceden de var mıydı :s
çağrı sesi hem telefondan hem kulaklıktan gelir. şu ana kadar kullandığım tüm telefonlarda böyleydi :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bazen kulaklıkla müzik dinlerken biri ararsa sağ kulaklıktan ses gelmez oluyor çıkarıp takıyorum yine düzelmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor bu sorundan yaşayan varmı arkadaşlar :)

Bende oluyor black te de vardı 8.1 de de yaşadım 1-2 kere.. Yazılımsal sorun olduğu aşikar..herkesin kulaklığı veya kulaklık girişi bozulmadığına göre aynı anda. Geri bildirim atın bu konu ile ilgili

Tofaş Doğan Bluetooth Stack ile gönderildi

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu indirdiğimiz resimler nereye kayıt ediliyor fotoğraflarda bir türlü bulamadımtamamdır hallettim

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende oluyor black te de vardı 8.1 de de yaşadım 1-2 kere.. Yazılımsal sorun olduğu aşikar..herkesin kulaklığı veya kulaklık girişi bozulmadığına göre aynı anda. Geri bildirim atın bu konu ile ilgili

Bende de oluyor telefonu aldığım ilk günden beri, kapatıp açınca düzeliyor denildiği gibi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bende de oluyor telefonu aldığım ilk günden beri, kapatıp açınca düzeliyor denildiği gibi.

Umarım kararlı surume kadar düzeltirler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün xbox müzik uygulaması güncellenecekti hala ses yok

sefaturut

Üye

Arkadaşlar telefonum Lumia 1320. Alt taraktaki açıklıkta neyin nesi? Aynı sorun whatsapp, facebook, viber gibi uygulamalarda da var. Uygulama güncellemeleri ile geliştiriciler düzeltecek mi yoksa kararlı sürüm ile Microsoft mu düzeltecek?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kişiler den face den birşey paylaşmayı direk yapsaydı iyi olurdu paylaşılan bir resmi paylaşmak için kaydet paylaş seçeneği var aksi halde programın içinden paylaşıyorsun

Hava kompresörüyle gönderildi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
amerika saatine göre 13:55 ama hala müzik güncellemesi yok ortada :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Amerika'da gün bitti 23 une geçtiler hala müzik uygulaması yok. 24 unde topluca verecekler herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
PureFood

PureFood

Üye
Ya abiler/dostlar daha önce elbet belirtilmiştir de, ben söyleyeyim içimde kaldı, bu galerideki fotoğrafları işaretleyip toplu halde SkyDrive'a kaydet yapardık, şimdi işaretliyorum üç noktaya basıyorum ancak OneDrive'a kaydet yok ???

İkincisi de, OneDrive'ı açıyorum, fotoğraf yükleyeceğim toplu olarak, yapamıyorum. İlle tek tek atıyor, seçmeme izin vermiyor. Nasıl iş anlamadım.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Müzik uygulaması ne ya

LordJosepsh

LordJosepsh

Üye
Bildirimler gelmiyor uygulamaların onun bir çozumu var mı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefonda müzik dinlediğin uygulama. Telefonun kendi uygulaması. 22sinde güncellenecek dediler ama ortada birşey yok henüz

24 de güncelleme gelecekti ben öyle hatırlıyorum

ErenMSC

Üye
1,2 güne kalmaz gelir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefonda müzik dinlediğin uygulama. Telefonun kendi uygulaması. 22sinde güncellenecek dediler ama ortada birşey yok henüz

Tamam da ne eksik bende müzik uygulamasında sıkıntı görmedim

Hava kompresörüyle gönderildi

Üst Alt