Yazılan özellikler gelirse verilen sözler tutulursa galiba görecek![]()

Temmuzda duyururlar biz gelmesi eylülü bulursöylendiği gibi temmuz ayında olursa iyi..ama uzattıkça uzatırlarsa da bilmem![]()

Temmuzda duyururlar biz gelmesi eylülü bulur![]()
Bu MS nin kendi bacağına sıkması gibi bir şey. Diğer firmaları sistemden uzaklaştırır.microsoft'un nokia'yı da bünyesine alarak artık güncellemelerin daha çabuk ve ilk önce nokia cihazlarına verileceğini düşünüyorumne de olsa adamların kendi markası
Hangi duyum? Ne kadar güvenilir?Benim duyumlarıma göre 10 Eylül de gdr2 Türkçe cortana ile gelecek
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu MS nin kendi bacağına sıkması gibi bir şey. Diğer firmaları sistemden uzaklaştırır.
Hangi duyum? Ne kadar güvenilir?

Eminmisin? Yabancı basında şu söyleniyor. Google cihaz üretmekten vazgeçebilir. Nedeni de işletim sisteminin sahibi olarak kendi telefonunu yapması ve ilk güncellemeyi vermesi bi nevi diğer firmalardan daha önce güncelleme vermesi ve sistem sahibi olması firmalarda bir çekince yaratıyormuş. Google un aklında varmış nexustan vazgeçmeyi yada satmayı.Hatta bazı haberlerde MS nokia yı neden aldı diğer firmalar zaten hiç bakamdığı sisteme artık daha soğuk bakacaktır deniyordu ki mantıklı. Düşünsene bir ekosisteme gireceksin ama o ekosistemde zaten yüzde 90a sahip ekosistemin sahibinin firmasıyla yarışmaya başlayacaksın. Sence hangi firma bu tehlikeleri bilerek bu sisteme gelir yada emek harcar? Mesela HTC adam zaten android de bile çok satamıyor ama orada bir isim yapmış bi marka yapmış sonra bir anda en sonda olacağını bile bile wp ye girdi ne oldu? Cihazlarını yaptı sonra kendi haline bıraktı. MS güncelleme verirse verdi sonra sıkıntılar çıktı çok önemsemedi. Sisteme Firmware güncellemeleri falan yeterli vermedi. Nokia nasıldı? sürekli güncelleme uygulamalar yaptı. Şimdi böyle bu ekosistemde güçlü firmayı ekosistemin sahibi aldı. E ben olsam korkardım şirket sahibi olarak. Ne yapacaktım? gücümü androidden alıp wp ye mi verecektim. Açıkcası dünya piyasasında adam karına bakıyor.Google de ilk nexuslara veriyor güncellemeyi diğer cihaz üreten firmalar buna karşı çıkmıyor Microsoftada bir şey diyeceklerini sanmıyorum.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.