Haber Windows Phone 8.1.1 yenilikleri sızdırıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cortan Türkçe Olsunda Gerisi Traş :D

dakamon

dakamon

Üye
MS ye güvenemiyoruz güncelleme konusunda :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
microsoft'un nokia'yı da bünyesine alarak artık güncellemelerin daha çabuk ve ilk önce nokia cihazlarına verileceğini düşünüyorum :) ne de olsa adamların kendi markası

capkino06

Üye
Benim duyumlarıma göre 10 Eylül de gdr2 Türkçe cortana ile gelecek :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
microsoft'un nokia'yı da bünyesine alarak artık güncellemelerin daha çabuk ve ilk önce nokia cihazlarına verileceğini düşünüyorum :) ne de olsa adamların kendi markası
Bu MS nin kendi bacağına sıkması gibi bir şey. Diğer firmaları sistemden uzaklaştırır.
Benim duyumlarıma göre 10 Eylül de gdr2 Türkçe cortana ile gelecek :)

Hangi duyum? Ne kadar güvenilir?

capkino06

Üye
Bu MS nin kendi bacağına sıkması gibi bir şey. Diğer firmaları sistemden uzaklaştırır.
Hangi duyum? Ne kadar güvenilir?

Finlandiya dan güvenilirliğini bilmiyorum ama kesin bir şey yok :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
:cry:Sistem elimizde büyüdü. Duygulandım şimdi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve OnurYurdakul

capkino06

Üye
Microsoft'un Nokia'yı ve çalışanları bünyesine katmasının GDR güncelleme paketlerinin büyüdüğünüde gösteriyor diğer GDR'lere göre daha çok özellik geleceğe benziyor çünkü. :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu sızıntılar sahte olabilir
kaynak:

beats

beats

Üye
Rubino: It's Saturday. Go out with friends, call your mother, do some house chores. No need to get wrapped up onsupposed "Windows Phone 8.1.1" update nonsense. Demiş :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar bu liste sahteymiş galiba biraz önce wp Central da böyle bir haber çıktı

barannn79

barannn79

Üye
Microsoft samsung sony gibi firmaların wp sistemli telefonlarını piyasaya soktuktan sonra hem bizim sistemimizin gelişmesi, hemde uygulama sayımız işte o zaman hızla artar

capkino06

Üye
Google de ilk nexuslara veriyor güncellemeyi diğer cihaz üreten firmalar buna karşı çıkmıyor Microsoftada bir şey diyeceklerini sanmıyorum.

bsavr

bsavr

Üye
Oha yok artık bu gelirse Windows Phone'dan asla vazgeçmem

Serhan

Serhan

Üye
Ne zaman gelir ?

404 Not Found !

dakamon

dakamon

Üye
Google de ilk nexuslara veriyor güncellemeyi diğer cihaz üreten firmalar buna karşı çıkmıyor Microsoftada bir şey diyeceklerini sanmıyorum.

Eminmisin? Yabancı basında şu söyleniyor. Google cihaz üretmekten vazgeçebilir. Nedeni de işletim sisteminin sahibi olarak kendi telefonunu yapması ve ilk güncellemeyi vermesi bi nevi diğer firmalardan daha önce güncelleme vermesi ve sistem sahibi olması firmalarda bir çekince yaratıyormuş. Google un aklında varmış nexustan vazgeçmeyi yada satmayı.Hatta bazı haberlerde MS nokia yı neden aldı diğer firmalar zaten hiç bakamdığı sisteme artık daha soğuk bakacaktır deniyordu ki mantıklı. Düşünsene bir ekosisteme gireceksin ama o ekosistemde zaten yüzde 90a sahip ekosistemin sahibinin firmasıyla yarışmaya başlayacaksın. Sence hangi firma bu tehlikeleri bilerek bu sisteme gelir yada emek harcar? Mesela HTC adam zaten android de bile çok satamıyor ama orada bir isim yapmış bi marka yapmış sonra bir anda en sonda olacağını bile bile wp ye girdi ne oldu? Cihazlarını yaptı sonra kendi haline bıraktı. MS güncelleme verirse verdi sonra sıkıntılar çıktı çok önemsemedi. Sisteme Firmware güncellemeleri falan yeterli vermedi. Nokia nasıldı? sürekli güncelleme uygulamalar yaptı. Şimdi böyle bu ekosistemde güçlü firmayı ekosistemin sahibi aldı. E ben olsam korkardım şirket sahibi olarak. Ne yapacaktım? gücümü androidden alıp wp ye mi verecektim. Açıkcası dünya piyasasında adam karına bakıyor.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ahhh ah 8.1 için neler demişlerdi de içlerinde yoklar, neler dememişlerdi şu an kullanıyoruz :) aldırış etmiyorum açıkçası ama olursa güzel olur. Mesela Ali beyin "@papakudioflu" in hatırlıyorum geçmişte yaptığı bir habere göre canlı duvar kağıtları 8.1 ile gelecekti :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Üst Alt