şu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu bir de müzik çalar ve mix radio san muzik dinledikten sonra programı kapatsam bile telefonun sesini ayarlarken en son çalan müzik gorunup duruyor. Bunlar da düzelir umarım.Herkes bu habere baya baya inanmış durumdaResmen gözlerim daha da açıldı okurkenşu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu bir de müzik çalar ve mix radio san muzik dinledikten sonra programı kapatsam bile telefonun sesini ayarlarken en son çalan müzik gorunup duruyor. Bunlar da düzelir umarım.
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
arkadaşlar büyük ihtimal fake dış basında da sahte olduğu söyleniyor.Evet wpcentral de sahte oldugunu acikladi

şu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Şu şehir efsanesi olan 1820 bir çıksa da baba bir telefon arayanlar için çok iyi olacakReddit'te yayınlanan listenin sahte olduğunun açıklanması, bunlar hiçbir zaman gelmeyecek anlamına gelmiyor.
Bence her güncelleme ile sistem giderek oturuyor.
Telefonumu son çeyrekte değiştirmeyi düşünüyorum ve muhtemelen Lumia 920'nin yerine de yeni çıkacak olan Lumialardan birini alıp WP ile yola devam edeceğim. (WP'ye alıştıktan sonra Android ve iOS kullanabileceğimi sanmıyorum).
Son çeyrek diyorum çünkü, son çeyrekte Microsoft & Nokia ekibinden teknoloji anlamında bomba cihazlar bekliyorum.![]()

Facebook uygulamasında ayarlar kısmında mesaj bildirimlerini kapatarak bu sorunu çözebilirsin

8.1 güncelleme 400mb gelmedi mi buda 200 mb anca olur sistemin tamamını sormuyorki gelsecek güncelleme den bahsediyoruz2.4 gb sistem zaten şuan
Offfff