Haber Windows Phone 8.1.1 yenilikleri sızdırıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Zaten sahteymiş konu fazla uzamasın.

meneleos

Üye
Haber için teşekkürler. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur.
Şansa bugün telefonu arabadan düşürdüm, yine anakartı kırıldı. Bu 2. oldu, artık garanti de değiştirmez :ehe

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Resmen gözlerim daha da açıldı okurken :) şu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu bir de müzik çalar ve mix radio san muzik dinledikten sonra programı kapatsam bile telefonun sesini ayarlarken en son çalan müzik gorunup duruyor. Bunlar da düzelir umarım.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Resmen gözlerim daha da açıldı okurken :) şu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu bir de müzik çalar ve mix radio san muzik dinledikten sonra programı kapatsam bile telefonun sesini ayarlarken en son çalan müzik gorunup duruyor. Bunlar da düzelir umarım.

Herkes bu habere baya baya inanmış durumda :) arkadaşlar büyük ihtimal fake dış basında da sahte olduğu söyleniyor.

dücane

dücane

Üye
Evet wpcentral de sahte oldugunu acikladi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Görecez Bakalım Hadi Hayırlısı :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Halbuki imkansız değil yazılanlar fakat söz konusu Microsoft olunca milletin aklı gitti yazılanlara.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Evet wpcentral de sahte oldugunu acikladi

Yapma beee.... Bari biri bunları Microsoft'a göndersin de gelecek bir güncelleme olacaksa böyle olsun :)

ErenMSC

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu listedekiler zaten yapılması gereken şeyler.

pirenuri

pirenuri

Üye
şu an en büyük sorunum Faceden mesaj geldiğinde Messenger ile Face bildirim merkezinde ayrı ayrı gorunuyor. Messengerden cevap verince arayuzde facede hala mesaj var yazıyor bir sorun bu

Facebook uygulamasında ayarlar kısmında mesaj bildirimlerini kapatarak bu sorunu çözebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Reddit'te yayınlanan listenin sahte olduğunun açıklanması, bunlar hiçbir zaman gelmeyecek anlamına gelmiyor.

Bence her güncelleme ile sistem giderek oturuyor.

Telefonumu son çeyrekte değiştirmeyi düşünüyorum ve muhtemelen Lumia 920'nin yerine de yeni çıkacak olan Lumialardan birini alıp WP ile yola devam edeceğim. (WP'ye alıştıktan sonra Android ve iOS kullanabileceğimi sanmıyorum).

Son çeyrek diyorum çünkü, son çeyrekte Microsoft & Nokia ekibinden teknoloji anlamında bomba cihazlar bekliyorum. :eller:

• Beğen
Tepkiler: ErenMSC
dakamon

dakamon

Üye
Reddit'te yayınlanan listenin sahte olduğunun açıklanması, bunlar hiçbir zaman gelmeyecek anlamına gelmiyor.

Bence her güncelleme ile sistem giderek oturuyor.

Telefonumu son çeyrekte değiştirmeyi düşünüyorum ve muhtemelen Lumia 920'nin yerine de yeni çıkacak olan Lumialardan birini alıp WP ile yola devam edeceğim. (WP'ye alıştıktan sonra Android ve iOS kullanabileceğimi sanmıyorum).

Son çeyrek diyorum çünkü, son çeyrekte Microsoft & Nokia ekibinden teknoloji anlamında bomba cihazlar bekliyorum. :eller:
Şu şehir efsanesi olan 1820 bir çıksa da baba bir telefon arayanlar için çok iyi olacak :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bence Konu Kilit.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi hort gibi oluyor ama, bunlar gelebilecek özellikler mi yoksa yine uydurma mı ?

neyle gönderildiyse gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
hajkhan bunu beğendi hatta bayıldı

braayn

braayn

Üye
neler neler neler BUYUK HILMI bunu sevdi yalan da olsa bir an 8.1'i unutturdu bizlere...
herzaman Wp ile yola devam...

blackcemre

Üye
Offfff

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt