İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Tamam da ne eksik bende müzik uygulamasında sıkıntı görmedim

Hava kompresörüyle gönderildi

eskisine köre katkat yavaş ve hatalarla dolu..örnek olarak şarkı sonlarında diğer şarkıya geçmeden önce çat çut sesler geliyor bu çok rahatsız edici.

24ünde bir güncelleme yapılacağı duyuruldu. Sanırım yarın birlikte verecekler hem müzik hem de wp 8.1 preview hata düzeltme ile

• Beğen
Tepkiler: skynet

PureFood

PureFood

Üye
Ya abiler/dostlar daha önce elbet belirtilmiştir de, ben söyleyeyim içimde kaldı, bu galerideki fotoğrafları işaretleyip toplu halde SkyDrive'a kaydet yapardık, şimdi işaretliyorum üç noktaya basıyorum ancak OneDrive'a kaydet yok ???

İkincisi de, OneDrive'ı açıyorum, fotoğraf yükleyeceğim toplu olarak, yapamıyorum. İlle tek tek atıyor, seçmeme izin vermiyor. Nasıl iş anlamadım.
Çok sakat var dostlar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sakat derken?

Ali_KRKY

Üye
Arkadaşlar Videolara girdiğimde telefonumdaki videolar açılıp hemen programdan atıyor bu sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. öte yandan arka planda çalışan uygulamaları kısıtlama gibi bi özelliği bulamadım ve oyunlara girdiğimde içerik güncellenemedi gibi saçma bi uyarıda alıyorum bu konularda bilgisi olan ve yardım edebilecek kimse varmı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar Videolara girdiğimde telefonumdaki videolar açılıp hemen programdan atıyor bu sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. öte yandan arka planda çalışan uygulamaları kısıtlama gibi bi özelliği bulamadım ve oyunlara girdiğimde içerik güncellenemedi gibi saçma bi uyarıda alıyorum bu konularda bilgisi olan ve yardım edebilecek kimse varmı?
Sen bölge yi abd yapıp video güncelleme sini yukledinmi.yukledinse ondan yapıyor olabilir.bende yaptım sırf o yüzden cihazı tekrar sıfırlamak zorunda kaldım.

Ali_KRKY

Üye
evet abd de kullanmıştım gülcellemeyi yaptıktan sonra da video güncellemesini yaptımmı hatırlamıyorum kontrol ediyorum cevap için teşekkürler

beats

beats

Üye
evet abd de kullanmıştım gülcellemeyi yaptıktan sonra da video güncellemesini yaptımmı hatırlamıyorum kontrol ediyorum cevap için teşekkürler
Arka plan uygulamalarının çalışmasını ayarlamak için Pil tasarrufu uygulaması kullanılıyor.
Bu arada sabit konuları kullanırsan konu karışıklığını önlemiş olursun.

skynet

Üye
Sen bölge yi abd yapıp video güncelleme sini yukledinmi.yukledinse ondan yapıyor olabilir.bende yaptım sırf o yüzden cihazı tekrar sıfırlamak zorunda kaldım.
Hocam aynen dediğiniz gibi bende dün bölgeyi abd yapmıştım sonra video güncellemesi geldi yaptım daha önce çalışan videolar artık açılır açılmaz uygulamadan atıyor :alsana:

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar wp 8.1 tarayıcıda facebook masaüstü görünümünde açmıyor sizde de öylemi direk mobil sürümü açıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hocam aynen dediğiniz gibi bende dün bölgeyi abd yapmıştım sonra video güncellemesi geldi yaptım daha önce çalışan videolar artık açılır açılmaz uygulamadan atıyor :alsana:

bu da video sorunu yaşayanların nedenini açıklıyor :) bi alt yazı geçelim bakalım bunu

• Beğen
Tepkiler: skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar bende mhrs çalışmıyor sizden dikkatinizi çekti mi on bir bakın sadece bendemi programı sildim yükledim ama yok giriş yapıyorum bilgileri tanımıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Arkadaşlar bende mhrs çalışmıyor sizden dikkatinizi çekti mi on bir bakın sadece bendemi programı sildim yükledim ama yok giriş yapıyorum bilgileri tanımıyor

8.1 ile olan bir sorunmuş siz söyleyince farkına vardım.düzeltirler mutlaka

ErenMSC

Üye
Mağazadan indirme yapıyor fakat yüklemede hata veriyor telefonu sıfırladım değişen yok :(

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar bir sorun var glance background tan resmi seçiyorum ama telefonu kitleyince gelmiyor resim gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Beyler bi sorum olacaktı gereksiz konu açmak istemedim wp de çift tıklayıp ekranı kapatmak için bir uygulama varmı ?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benim soruya cevap yok mu

burakcan42

Üye
Arkadaşlar bir sorun var glance background tan resmi seçiyorum ama telefonu kitleyince gelmiyor resim gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı?

saat aralığını seçerek gosterebilirsin.

Üst Alt