Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu
Uygulamalardan ziyade acaba sistem düzeltmeleri de yapacakalrmı bu sürecte ben onu daha çok merak ediyorumŞimdi klavyede buyuk yazıyorum büyük diye değiştirmiyorum hatta bana önerdiklerinde bile büyük olmuyor ama buyük yazayım o zaman büyük ile değiştiriyor mesela çozuyorum yazıyorum çözüyorum dye düzeltmiyor üzerine dokunuyorum seçeneklerde çözüyorum yine yok. Eskiden böylemiydi. Çat diye düzeltirdi bizden daha iyi Türkçesi vardı ama çok bozmuş kendini bu klavye
Ne ayarı bu arkadaşlar bi anlamadık gitti sistem in kapladığı alandan mı bahsediyorsunuz?
kaygisiz43
Üye
Arkadaşlar birşey sorucam.Bu güncelleme sonrasında benim kişilerde facebookla birleştirdim ama eskisi gibi facedeki herkezi almadı sadece numarası olanların bilgilerini alıyor sizdede böyle mi?
HalfEvil333
Üye
Arkadaşlar bugun telefonum kendi kendine tema rengini değiştirmeye başladı bu kez 3. Oluyor
sormuştum ama yanıt alamadım pil tasarrufu uygulamasında verileri sıfırlayamıyor muyuz her tam şarj olduğunda yeniden başlasa hesaplamaya böyle anlaşılmıyor ki
İlginç, hatta akşam tam ss alacaktım ki ss alma tuşları değişmiş (güç+ses artırma), onu keşfedene kadar sayfa kapandı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
enessrsy
Üye
Şarj sorunu can sıkıcı bir hale gelmeye başladı, belki 100 kez söylendi ama bütün arka planlar kapalı (whatsapp twitter facebook dahil hepsi) akşama %100'de bıraktım şu anda %61 telefona dokunmadım bile.