İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

emreeozden

emreeozden

Üye
Bazı uygulamalardan geri tuşuyla çıkınca arkada kalması kotu olmuş bence

Gelecekten gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Cortana zamanla sizin kullanım alışkanlıklarınızı, neleri takip ettiğinizi, neleri beğendiğinizi, en çok neleri kullandığınızı ve ne yaptığınızı öğreniyor.

Öğrenemedi bir türlü beni gerçi bıraktım onu artık finalde gelirse kullanırız :):)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

conquer_or

Üye
Herşeyi ingilizce yap.

Yaptım ama başlat ekranında Bi türlü göremiyorum arama tuşuna uzun basınca gelen ekran var ama o da sadece internette arama yapıyo. Mesela en basitinden müzik çaları başlat diyorum o internetten bana şarkıcı önerisi yapıyo

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yaptım ama başlat ekranında Bi türlü göremiyorum arama tuşuna uzun basınca gelen ekran var ama o da sadece internette arama yapıyo. Mesela en basitinden müzik çaları başlat diyorum o internetten bana şarkıcı önerisi yapıyo

Bölge ayarını ABD yapın ve cihazı yeniden başlatın.
Açılında dil ayarını English - United States yapın.
Aşağıya dil listesine eklenecektir. Eğer ikinci sıraya eklenmişse üzerine basılı tutarak "yukarı taşı" deyin.
Ardından telefonu tekrar yeniden başlatın.
Cortana uygulamalar menüsünde sizi bekliyor olacak.
Arama tuşuna basarak da aktif edebilirsiniz. (Varsayılan arama motorunuzu Bing yapın)

conquer_or

Üye
Bölge ayarını ABD yapın ve cihazı yeniden başlatın.
Açılında dil ayarını English - United States yapın.
Aşağıya dil listesine eklenecektir. Eğer ikinci sıraya eklenmişse üzerine basılı tutarak "yukarı taşı" deyin.
Ardından telefonu tekrar yeniden başlatın.
Cortana uygulamalar menüsünde sizi bekliyor olacak.
Arama tuşuna basarak da aktif edebilirsiniz. (Varsayılan arama motorunuzu Bing yapın)
Yaptım oldu ;) çok teşekkürler ;)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Daha gece yeni şarj etmeme rağmen pil tasarrufu ekranında son şarjdan beri geçen süre 23 saat diyor. :)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arama ayarlarından goruntulu konuşma programını seç

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
iyi deayarlar telefona girdim görüntülü aramalar var skype o seçili zaten değişmiyor altta uygulama al diyor ona tıklasam uygulama yüklü diyorbirde web den çıkınca bir bakıyorum 4,5 adet sekme açılmış nasıl oluyor ben anlamadan kapatmasımı değişti

skynet

Üye
İe açtığınızda sizde de boş ekran geliyor nu ? Sağ alttaki aramadan açtığımda google açılıyor ama ie den açtığımda hep boş sayfa açılıyor :(

Türksat 3A ile gönderildi.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İe açtığınızda sizde de boş ekran geliyor nu ? Sağ alttaki aramadan açtığımda google açılıyor ama ie den açtığımda hep boş sayfa açılıyor :(

Bende en son açtığım sayfa geliyor.

Ya artık telefonun "tüm" ayarlarını yedekleyebilmeliyiz. Nasıl update yapınca herşey aynı kalıyor, kendimiz de rom yüklediğimizde yada sıfırladığımızda yedekten tamamen geri dönebilmeliyiz. Bence çok iyi olur.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şoylede bir sıkıntı var..!

Bildirim merkezi ayarlarından mesajlaşmanın bildirim senini yok yaptım gayet güzel ses çıkmıyor mesaj geldiğinde fakat mesajlar uygulaması açıkken birinden mesaj gelirlerse bildirim sesi çıkıyor. Mesela birisine cevap yazarken aynı kişiden yeni bir mesaj gelirse bildirim sesi çıkıyor ve çok rahatsız edici. Sizde de var mı sorun?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bunlar elbet kuçuk güncellemelerle giderilir. Sizler geri bildirim yapmaya devam edin.

csH

csH

Üye
sormuştum ama yanıt alamadım pil tasarrufu uygulamasında verileri sıfırlayamıyor muyuz her tam şarj olduğunda yeniden başlasa hesaplamaya böyle anlaşılmıyor ki

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Kilit ekranındaki saat ve yazılar biraz büyümüş gibi duruyor, kibarlığı bozmuş. Birde kolon sayısını açıp kapatırken, kutucuklar darmadağın oluyor eski haline getirmesi uğraştırıyor. Şimdilik benim gözlemlediğim ufak sorunlar bunlar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Pil tasarrufu bolumu için de bir güncelleme şart.bu konu ile ilgili de geri bildirimlerinizi sakınmayın. :)

skynet

Üye
@nokia twitter hesabına ve joe amcaya:) telefondan da geri bildirim kısmından

Hocam nokia geri bildirimden bahsediyorsanız,o bende hata veriyor :) Diğer geri bildirimde zaten açık ve şu ana kadar 2Mb'lik veri yollamış :D

Son düzenleme:
OzkDmr

OzkDmr

Üye
arkadaşlar bildirim ve eylem merkezine Facebook instagram fours eklenmiyor whatsapp var hatta my tom oyunu bile var bilgisi olan var mı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
arkadaşlar bildirim ve eylem merkezine Facebook instagram fours eklenmiyor whatsapp var hatta my tom oyunu bile var bilgisi olan var mı

o dediğin uygulamalar 8.1 ile uyumlu oldukları zaman gelir

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ya beyler guncellemeden sonra facebooku m. Olarak açıyo masaustu surumu değil nasıl duzeltebilirm sadece facebbokta oluyo bu sorun önceden yoktu

Üst Alt