İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

serverfun912

serverfun912

Üye
Cortanayı kullanabilmeniz için tüm ayarları Abd ve ingilizce yapıp en başa almalısınız klavye ve dilde yukarı taşı seçeneği olmalı.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Merhabalar. Güncelleştirmeden sonra bataryada gözle görülür bir düşüş yaşıyorum. Eskiden rahat bir günü çıkarırken şimdi akşam 5-6'da batarya bitiyor. Whatsapp'ı çok kullanıyorum, telefon bazen ısınıyor galiba bu sebepten dolayı pil çok gidiyor. Başka bu sorundan şikayetçi olan var mı ?
Şarj 2 saat önce %100 du hiç kullanmadım şuan %76 kendi kendine bitiyor batarya
Böyle durumlarda arka planda çalışan uygulamaları tekrar gözden geçirin ayrıca parlaklığı otomatik değilde orta veya düşük seviyeye getirirseniz faydası olabilir. Bunları yaptıktan sonra yeniden başlatın telefonu. Bende de ara sıra kendi kendine şarjı düşünce yeniden başlatıyorum telefonu düzeliyor. Zaten bu şarj sorunu 8.1 preview devam edene kadar sürer final sürümü gelene kadar bunu çekeriz gibi geliyor bana :) çünkü GDR3 beta geldiğinde de aynı şey olmuştu final sürümünde düzelme gözle görülür bir şekilde artmıştı

Son düzenleme:

capkino06

Üye
1- Arka planda bildirim vermesi önemli olmayan uygulamaları kapatın.
2- İnternet Explorer'i kapatmadan önce açık olan sekmeleri kapatın ve öyle kapatın.
3- Son olarak telefonun şarjını tamamen doldurun ve kapanana kadar kurcalayın oyun oynayın 1 2 kez bunu tekrarlayın düzene oturuyor.
Ben böyle yaptım şuanda normale döndü.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Batarya sorununsa MS nasıl bir çözüm getirecek acaba tabi ne zaman

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Evet sistem çok ağır gelişiyor wp 8,1 olur olmaz adı ne olursa olsun çok hızlı olmaları gerekli kendi oturdukları usa yı yeni keşifteler sanki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kulaklık sorunu bende tekerrür etti gene.. bununla ilgili de geri bildirimlerinizi gönderin..arada bir sağ kulaklıktan ses gelmeme sorunu..kesinlikle yazılımsal.çünkü kulaklık sağlam ve aç kapa yapınca düzelen bir sorun..belli ki müzik çalarda bir hata var..

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Gopluumit

Gopluumit

Üye
Benimde bataryam çok çabuk bitiyor.. İnternetim hızlı olsa eski sürüme döneceğim

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Çekirdek yapısı değişmediği sürece, 4.5 de gelse 5.0 da gelse Android'de kasılmalar olacaktır :hmmm
Elbette tercih sizin, ancak bir süre sonra Windows Phone sistemine geri dönersiniz diye tahmin ediyorum.
Daha önce Android'e geçen üyelerimiz oldu ancak çoğu kısmı geçtiklerine pişman oldular.

Yeni alacağınız telefon şimdiden hayırlı olsun.

Bunun en örneği benim. Lumia 1020 den İphone 5 geçtiğimde ki , İOS Android gibi kasan bir sistem değil, buna rağmen iphone 5 den 1520 ye geçmem 1.5 ay sürdü :)

• Beğen
Tepkiler: merlin19 ve bulutsuzgece
alical33

alical33

Üye
gördüğüm ilk eksiklikler kısayollara mobil veri atılmıyor ve bildirim merkezinden bi mesajı açınca görev yöneticisinde açtığın her mesaj için yeni bi sayfa açılıyor

Dejavuex

Dejavuex

Üye
1 hafta daha sabredeceğim batarya düzene oturmazsa 8.0 geri döneceğim :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Mesajda "bildiğiniz gibi Şuan sadece IKEV2 protokolü desteklenmekte bu uygulamalar vasıtası ile farklı protokol türünde ki VPN server lara da bağlanılabiliyor." yazıyor.

Tamamda internette olan vpnler bağlanmıyor

Fritöz ile gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Malum 8.1 güncellemesiye İE 11 geldi... Peki ben tarayıcıdan müzik indirmeye çalıştım bana kaydet ve oynat seçenekleri çıktı. Kaydet e bastım indirmeye başladı ama nereye indi göremedim ?

capkino06

Üye
Çıkan bildirimleri okursanız anlarsınız nereye kaydettiğini. Dosya müziklere kaydedildi gibi bir yazı çıkıyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Serhan

fraps34

Üye
3 gündür wp8.1 i kullanıyorum , hatta yükledikten sonra fabrika ayarına geri döndürdüm. Arka plan görevleri ve. .gereksi.z herşeyi kapattım. Sonuç olarak Gdr3 den %50 daha fazla batarya harcıyor. Eğer tam sürüm bu şekilde gelirse 81 kullanmanın hiçbir anlamı kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
3 gündür wp8.1 i kullanıyorum , hatta yükledikten sonra fabrika ayarına geri döndürdüm. Arka plan görevleri ve. .gereksi.z herşeyi kapattım. Sonuç olarak Gdr3 den %50 daha fazla batarya harcıyor. Eğer tam sürüm bu şekilde gelirse 81 kullanmanın hiçbir anlamı kalmayacak.
Final sürümünde de aynı sorun devam ederse ben artık işletim sistemine bağlı olmadan şarjı en uzun süre giden telefonu almak zorunda kalıcam :)

tanyyy

Üye
Final sürümünde de aynı sorun devam ederse ben artık işletim sistemine bağlı olmadan şarjı en uzun süre giden telefonu almak zorunda kalıcam :)
final sürümüyle kesin düzelir çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu ama final sürümü ne zaman çıkacak o süreye kadar ne yapacağız onu bilmiyorum.

Rainesto

Rainesto

Üye
Batarya bendede çabuk bitti

Tost makinesi ile gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bendede çabuk bitiyor

Üst Alt