İpucu Windows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Vpn işini napacağız? @bulutsuzgece
@papakudioflu

Fritöz ile gönderildi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
evet beyler hanımlar :) vodafone kullanıpta mbil veride sıkıntı çeken dostlarım bu yazım sizlere Nokia Software Recovery Tool ile wp8 e geri döndüm sonra Preview for dev i yükledim 155 i yükledi sonra kapadım açtım ilk 8.1 hazırlık güncellemesini yaptı ardında kapadım açtım veee 8.1 i yükledim yine kapadı9m açtım ve tatatammmm ayarlar düzeldi uzun uğraş evet ama değer bence sistem cuk oturdu :sprbu arada yedek alırsanız 8.1 i 8'e döndürmeden önce eminim ki en son yeniden kurarken eski düzeninize dönecektir. Ben yapmadım da siz yapın dönmek isteyen olursa ;)
daha basit bi yolu olmalı erişim noktasına baktığımda devre dışı diyor açmaya çalıştığımda hata alıyorum

fthnl07

Üye
Bana güncelleme geldi yüklendi yeniden başladı ama bir şey olmadı. Sadece klavyeye kelime tahmini gelmiş o kadar?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yeni farkettim L920 ile video çektim ama sesleri almıyor tamamen sesiz çekim yapmış,ne olduysa bu 8.1 den sonra oldu.başka kimsede böyle bir sorun çıktımı acaba

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar yeni farkettim L920 ile video çektim ama sesleri almıyor tamamen sesiz çekim yapmış,ne olduysa bu 8.1 den sonra oldu.başka kimsede böyle bir sorun çıktımı acaba
ses var bende

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca attığım her videoyu sessiz oynatıyor,bir format atmam gerekiyor sanırsam

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Kayıt yaparken telefon sessizde miydi?
Çünkü ben de geçenlerde (WP8.1 yüklemeden önce) telefon sessizdeyken video kaydettim bir sürü, eve geldim baktım telefon sessizdeyken kaydettiğim videolar da sessiz :kıskıs: Çok enteresan.

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kayıt yaparken telefon sessizde miydi?
Çünkü ben de geçenlerde (WP8.1 yüklemeden önce) telefon sessizdeyken video kaydettim bir sürü, eve geldim baktım telefon sessizdeyken kaydettiğim videolar da sessiz :kıskıs: Çok enteresan.
Yok attığım videolarıda sessiz oynatıyordu,telefonu sıfırladım düzeldi.

smltrl

Üye
Konum kapalı olmasına rağmen bazen ekranın sağ üstünde konum simgesi çıkıp duruyor sebebini bilen var mı

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Vpn ile ilgili paylaşım göremedim varmı Bi bilgi Youtube nasıl gireceğiz mobilden

Lumia 925 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar şarj aşırı hızlı bitiyor ve music player çok dandik alternatif klasör klasör gösteren başka yok mu? VE hiç bir güncelleme gelmiyor bana...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şarj aşırı hızlı bitiyor ve music player çok dandik alternatif klasör klasör gösteren başka yok mu? VE hiç bir güncelleme gelmiyor bana...

Müzik için go music indir

Fritöz ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

ErenMSC

Üye
Şu uygulamalar listesine bari "Oyunlar" diye bolum atsalardı, oyunlar karışmazdı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
8.1'Den Sonra Telefon Durup Dururken Kapandı

Güç ve Kamera Tuşlarına Basılı tutarak açtım
açtıgımda şarj %70 di
Darbe almadı
su Deymedi
Öyle Duruyordu neden olabilir ?

TurboCall

TurboCall

Üye
8.1'Den Sonra Telefon Durup Dururken Kapandı

Güç ve Kamera Tuşlarına Basılı tutarak açtım
açtıgımda şarj %70 di
Darbe almadı
su Deymedi
Öyle Duruyordu neden olabilir ?

En son yuklediğin bir uygulama sistem ile çakışmış olabilir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Grotesk

Grotesk

Üye
Arkadaşlar yaşadığınız sorunları Ayarlar->Nokia geri bildirime de yazarsanız faydasını görürüz.

Üst Alt