Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone 8.1 Eksikler ve Sorunlar - Ana Konu
Adminler moderatorler bu konuyu inceleyip bence eksiklik anketi oluştursunlar. Sonra o eksiklikleri yine gerekli kurumlara ulaştıralım.
Tost Makinası ile gönderildi.
zbahadir
Üye
Bildirim ekranına wifi gibi şebeke bağlantısını alamıyor muyuz? Bir yolu var mı?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Churchil
Üye
Hoparlörden çıkan ses seviyesi belirgin biçimde düşmüş, arama sırasında karşıdan gelen kişinin seside eskisine oranla düşük geliyor . Bu sorunların çözülmesi gerek.
zbahadir
Üye
Arka planda izin verilen uygulamalar seçeneği olmalı ya da izin verilenle daha üst sırada yer alabilir. Buşekilde hangi uygulamaya izin verilmiş bulmak zor. Çok uygulaması olanlar için kullanması zor.
krbltography
Üye
Güncelleme inmiyo yuzde sıfırda kalıo hep niye acaba
8.1 den önce ayarlar 90 mb dı şimdi 8.1 kullanıyorum ve ayarlar 873 mb olmuş arkadaşımın telefonda da 1.8 gb olmuş nasıl bi sorundur bu anlamadım nasıl azalacak bu
ardacumhur
Üye
Diğer'den alıp oraya atıyorlar heralde
ErenMSC
Üye
BelaMonte
Üye
Ya beyler alarm çalmıyor ya da çok az bir şekilde çalıyor. Denesenize? Sabah namazına kalkamadım cehennemlik edecek 8.1 beni -_-