doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış..oranın eski tadı yok.birşey soruyorsun kimse önemsemiyor doğru düzgün..burada sorduğuma anında cevap alıyorum sağolsunlar.
teleservice için söylenecek tek söz bunun bir de öteki dünyada hesap verme süreci var..
bir de böyle müşteri ile dalga geçme huyları var ya..sırf zevkine gidip hır çıkaracaksın..
Aynen burayı yıllardır takip ediyorum her ne kadar forumda tartışmalara katılmasam dahi.. DH konusunda da sana katılıyorumE66 mı kasa değişimi için göndermiştim; 3 ay sonra göndermişlerdi gönderdiklerinde ise sim kartı ve hafıza kartını okumuyordu geri gönderdiğimde konnektorü takmayı unutmuş olduklarını öğrendim.Bu seferde Ekranı kasaya bağlayan vidalardan birini takmadan göndermişlerdi lanet ettim konuyu kapattım.
X6 piyasaya çıkmadan almıştım. Siyah kasasını gönderip beyazla değiştirmek istedim. Değiştirdiler 1 hafta kullandım cızırtı başladı kulak hoperlöründe kimseye ulaşamadım kimse ilgilenmedi lanet ettim bıraktım.
N8 aldım video çekiminde pixelleşme zoom yaparken garip bir leke çıkması ve yüksek seslerde seste patlama diye KVK ya gönderdim. Elektronik aksamlar değiştirip geri göndermişler ses aynıydı video kayıt düzeltilmişti ancak loş ışıklarda yeşile kayma sorunu vardı. Garantisi bitmeye yakın. Teleservice amoled ekranında kalan izler sorunu ve kamera sorunu için gönderdim. Salaklar sadece sim yuvası arızalı arıza onarıldı deyip yazılım yükleyip gönderdiler. Bunca zamandır sim kart yuvasında hiç sorun yaşamadığım halde. Geri gönderdim tekrar aynı sorunlardan yine embesil herifler amoled ekran ve kamera sorununu çözmek yerine ekran jelatinini çıkarıp sıfır yazılım yüklü telefona yeniden yazılım yükleyip geri gönderdiler. Kamera tuşu bozulmuş olarak!. 4 üncüde lanet ettim göndermekten vaz geçtim.
Lumia920 mi istemeyerek 3 hafta önce kasa açıklığı için gönderdim ekranı ve beyaz kasasını değiştirmişler. Yine kasa açıklığı var + kasa sıfır olmasına rağmen gacır gucur ediyor. Ekranı eyip sol tarafına baktığımda lcd ekranın bir kısmının kenarında ışık çizgisi gördüm. Şimdi zaman geçsin ENT ye gönderirim artık garanti bitmeye yakın diyorum..
Gönderdiğim diğer telefonları yazmıyorum uzamasın diye..
Şimdi insan ağız burun girmek istiyor yalan mı ..