Tavsiye Teleservice yerine ENT Nokia Yetkili Servis Var

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
servis olayı sıkıntı değil var olan sorunlar eğer tamamen çözülüyorsa problem olmazda bu durumlar çözümleyip de boşa beklediğimizle kalmayalım sıkıntı o :sopa:

başka çare yok abi şiddetle ent ye göndermeni tavsiye ediyorum.. Bu durumdan dolayı size gönderiyorum dersin anlatırsın teleservice den gelen telefonları. Yarın çak bir telefon 2 dakkanı alır :)

• Beğen
Tepkiler: Bay H

peruwasa12

Üye
Arkadaşlar bende genpa teknik serviste iphone teknisyeniyim nişanlımın illa istemesine üzerine lumia 720 cihaz almıştım cihaz 4 ay sonra arızalandı bende hiç dokunmatan garantiye yolladım ent teknik servise yolladım teleservisin durumunu bildiğim için ve cihazda 0 darbe sadece kapakta kılcal çizikler vardı hatta kayıt alınırkende forumda tek yazan çiziklerdi fakat 2 gün sonra bana cihazda darbe olduğunu garantisiz bırakıldığını söylediler, ben cihazda darbe olmadığını hatta kayıt formu yada cihaza bakın anlıycaksınız diyince 1 2 tane bulanık fotoğraf gönderip cihazın içinde hasarlar bulunmaktadır ve sizde teknisyensiniz anlatmama bile gerek yok demeye başladılar bende cihazın içerden böyle darbe alması için sağlam bi düşmesi lazım ki cihaz sağlam bi düşme yada darbe alırsa her türlü dışardanda belli eder bi ezilme yamulma vs. olarak fakat hiç bi türlü dinletemedim sadece 1 kereliğine ücretsiz işlem yaptıklarını artık 4 aylık cihazımın garantisiz kaldığını söylediler peşini bırakmıycam tüketici mahkemesi vs., iphone'nin gözünü sevim ne darbeleri bulunan cihazları garantiden işlem yapıyoruz yada müşteriye yardımcı olmak amaçlı nelerle uğraşıyoruz 0 hasarlı cihazımız garanti dışı kalıyor bence sizde tekrar düşünün telefon alırken kargodan cihazım gelsin buraya fotoğraflarınıda koyarım.

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
En azından teleservice kadar değildir

dakamon

dakamon

Üye
Vay arkadaş bu Nokia elini nereye atsa kuruyor ent de bozuk çıktı ya la. Abi tekrar soyluyorum bu teknik servisleri hukukla yola getirmek lazım. Tekrar söylüyorum maxicep hukuk bürosu kuralım sanal anlamda, ve bu adamların üzerine gidelim uğraşalım tazminat davaları açalım ve işlerini iyi uaççyapmalarını sağlayalım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
İkisinin de bir nane olmadığı ortaya çıktı hadi hayırlısı telefonu kime emanet ediyoruz belli değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice deki oran ent den 10 kat fazladır muhtemelen, internette en çok hangisi için şikayet var ordan bile belli oluyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Kotunun iyisi. Ent ye devam yani..tecrübelerime dayanarak soyluyorum..buyuk de konuşmayım ama..hayatta telefonumu bırakmam teleservice e bir daha..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve erhanercan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah Tüketiciye bilerek zulmedenin cezasını versin.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, erhanercan ve Makale_Helvetia
erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice in binasını havaya uçurmak istiyorum

ademoz05

ademoz05

Üye
Sakarya Telekom var arkadaşlar,benim sorunu çozemeseler de gayet güzel bir yere benziyor. Bi sorun olduğunda hemen teknik servis elemanı gelip bana durumu detaylı anlatmıştı. Yazın tekrar vericem servise aynı sorundan dolayı bakalım be yapacaklar çünkü iyice canımı sıkmaya başladı (cızırtı sorunu)
ben de teknik serviste çalıştığım için biliyorum. Tamir vş işleri en kolayı ama zor olan durumu müşteriye izah etmek, müşteriyi memnun etmek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Sakarya Telekom un adresi nedir? Adapazarında mı servisleri..
yada teknik servisten bir kaç kişiyi tokatlayıp youtube a koyacaksın ki aklı başlarına gelsin :)
suçlu aslında direk servisin müdürleri..boyle böyle yapacaksın diyorlar teknisyenler de yapıyor..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve erhanercan
ademoz05

ademoz05

Üye
Sakarya Telekom un adresi nedir? Adapazarında mı servisleri..
suçlu aslında direk servisin müdürleri..boyle böyle yapacaksın diyorlar teknisyenler de yapıyor..
burdan bakabilirsiniz

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
My-sQLL

My-sQLL

Üye
ENT ye gönderen var mı? memnun musunuz ?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
yada teknik servisten bir kaç kişiyi tokatlayıp youtube a koyacaksın ki aklı başlarına gelsin :)
ENT'ye göndermeyi düşünüyorum cihazı. Önceden Bimeks'le yolluyordum onlar Teleservice'e yolluyorlardı. Ben şimdi tek yolllayacağım kutu içeriğinde neler göndermem gerek ayrıntılı bilgi verecek var mı? Ve ENT'den memnun kaldınız mı?

erhanercan

erhanercan

Üye
    Konu Sahibi
ENT'ye göndermeyi düşünüyorum cihazı. Önceden Bimeks'le yolluyordum onlar Teleservice'e yolluyorlardı. Ben şimdi tek yolllayacağım kutu içeriğinde neler göndermem gerek ayrıntılı bilgi verecek var mı? Ve ENT'den memnun kaldınız mı?

direk kutuyla gonderebilirsin sorunlarını da bir kağıda ayrıca yazıp içine koyarsın.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar 820 ekran değişmesi sizce ne kadara mâl olur bir de hangi serviste yaptırılmasını önerirsiniz?
Cihaz media markttan alınma..

Bize her yer TrAbZoN ;)

blackcemre

Üye
Arkadaşlar 820 ekran değişmesi sizce ne kadara mâl olur bir de hangi serviste yaptırılmasını önerirsiniz?
Cihaz media markttan alınma..

Bize her yer TrAbZoN ;)
200 tl. iç ve dış.ENT SERVİS

• Beğen
Tepkiler: drangela61

Üst Alt