Arkadaşlar bende genpa teknik serviste iphone teknisyeniyim nişanlımın illa istemesine üzerine lumia 720 cihaz almıştım cihaz 4 ay sonra arızalandı bende hiç dokunmatan garantiye yolladım ent teknik servise yolladım teleservisin durumunu bildiğim için ve cihazda 0 darbe sadece kapakta kılcal çizikler vardı hatta kayıt alınırkende forumda tek yazan çiziklerdi fakat 2 gün sonra bana cihazda darbe olduğunu garantisiz bırakıldığını söylediler, ben cihazda darbe olmadığını hatta kayıt formu yada cihaza bakın anlıycaksınız diyince 1 2 tane bulanık fotoğraf gönderip cihazın içinde hasarlar bulunmaktadır ve sizde teknisyensiniz anlatmama bile gerek yok demeye başladılar bende cihazın içerden böyle darbe alması için sağlam bi düşmesi lazım ki cihaz sağlam bi düşme yada darbe alırsa her türlü dışardanda belli eder bi ezilme yamulma vs. olarak fakat hiç bi türlü dinletemedim sadece 1 kereliğine ücretsiz işlem yaptıklarını artık 4 aylık cihazımın garantisiz kaldığını söylediler peşini bırakmıycam tüketici mahkemesi vs., iphone'nin gözünü sevim ne darbeleri bulunan cihazları garantiden işlem yapıyoruz yada müşteriye yardımcı olmak amaçlı nelerle uğraşıyoruz 0 hasarlı cihazımız garanti dışı kalıyor bence sizde tekrar düşünün telefon alırken kargodan cihazım gelsin buraya fotoğraflarınıda koyarım.