braayn
Üye
Biraz daha beklemekte fayda varböyle bi mail aldım. biraz daha beklemeye devam...
Biraz daha beklemekte fayda varböyle bi mail aldım. biraz daha beklemeye devam...
bu teleservice'ten de üst servis neresi oluyor yav.
Değişim yaptırma tüyoları verilir![]()

bu teleservice'ten de üst servis neresi oluyor yav.
15 gün olacak hala tamirde gözüküyor
ve garantisi de yok gözüküyor, ki ben servise ilk verdiğimde garantisi vardı. yeni bir macera beni bekliyor yani 
Valla sen cihazı verdiğinde cihaz garanti süresi içerisindeyse problem olmaması lazım.Teleservice 15 günde gitmeside enteresan olmuş.@braayn
telefonu ilk servise vermem 29 temmuz, teleservice ulaşması 14 ağustos. tam 15 gün sürmüş, telefonun bayrampaşa'dan maltepe'ye gitmesive garantisi de yok gözüküyor, ki ben servise ilk verdiğimde garantisi vardı. yeni bir macera beni bekliyor yani
lumia destek hattı da bana öyle demişti, bakalım ne olacak.Valla sen cihazı verdiğinde cihaz garanti süresi içerisindeyse problem olmaması lazım.Teleservice 15 günde gitmeside enteresan olmuş.
Arkadaşlar Allah aşkına şu komediye bir bakar mısınız? Lütfenhahahahahha
halen mailleri duruyor.1.ilk olarak çıkardıkları fiyat çok çok çok komik ve saçma nedeni ni biliyorsunuz zaten cihazın sıfır ederi ne çıkardıkları fiyat ne ?
2.Teleservice firması bunu hep yapıyor
3.Sen teleservice ile değil ent servis ile muhattap ol çünkü ben kız kardeşimin lumia 620'sinii tele servise direk götürdüğümde bana 350 Tl fiyat çıkartmışlardı gerekçesi ise cihazı açıp anakart üzerinde bir kondansatörü sıcak hava tabancası ile söküp değiştirmişimhalen mailleri duruyor.
Sen P.tesi direk Ent servise gidip bu saçmalığı anlat ve ayrıca cihazı size verdiğimde garantisi vardı şimdi benim cihazı garanti dışı bırakıp fiyat yazmışsınız ve üstelik cihazımın sıfır fiyatından da fazla hangi akla mantığa sığar bir iş ypatığınızı açıklarmısınız diyip çemkir..
Böyle saçmalık olmaz.Ahh şu nokia kullanıcılarını daha adam akıllı servislerle muhattap etseler ne olur ... :S ne diyeceğimi şaşırdım...
şunuda söyle size 14 ünde veriyorum siz 22 sinde teleservice yolluyorsunuz bu süre zarfında cihaz neden sizde kaldı ? ve bu tarz garantisi az kalan kullanıcıların garanti süresi cihaz servisdeyken bitsin diyemi bekletiyorsunuz ? dersin. Cihazıda alma elindeki evraklarla tüketici mahkemesine gideceğini söyle.

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası. 1-2 ay da bu cihazı bekleriz herhalde,1.ilk olarak çıkardıkları fiyat çok çok çok komik ve saçma nedeni ni biliyorsunuz zaten cihazın sıfır ederi ne çıkardıkları fiyat ne ?
2.Teleservice firması bunu hep yapıyor
3.Sen teleservice ile değil ent servis ile muhattap ol çünkü ben kız kardeşimin lumia 620'sinii tele servise direk götürdüğümde bana 350 Tl fiyat çıkartmışlardı gerekçesi ise cihazı açıp anakart üzerinde bir kondansatörü sıcak hava tabancası ile söküp değiştirmişimhalen mailleri duruyor.
Sen P.tesi direk Ent servise gidip bu saçmalığı anlat ve ayrıca cihazı size verdiğimde garantisi vardı şimdi benim cihazı garanti dışı bırakıp fiyat yazmışsınız ve üstelik cihazımın sıfır fiyatından da fazla hangi akla mantığa sığar bir iş ypatığınızı açıklarmısınız diyip çemkir..
Böyle saçmalık olmaz.Ahh şu nokia kullanıcılarını daha adam akıllı servislerle muhattap etseler ne olur ... :S ne diyeceğimi şaşırdım...
şunuda söyle size 14 ünde veriyorum siz 22 sinde teleservice yolluyorsunuz bu süre zarfında cihaz neden sizde kaldı ? ve bu tarz garantisi az kalan kullanıcıların garanti süresi cihaz servisdeyken bitsin diyemi bekletiyorsunuz ? dersin. Cihazıda alma elindeki evraklarla tüketici mahkemesine gideceğini söyle.