İstanbul'da Nokia onarım servisi?

Sponsorlu Bağlantılar

hasim38

hasim38

Üye
Iadeyi bildiğim kadarıyla aldiginiz yerle konusmalisiniz.Ben iade olur mu dediğimde biz sadece değişim yapıyoruz Iadeyi aldığınız yerden alırsınız dedi 1 hafta once benim yavruda gitti maltepe ye hayırlısı

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
iadelik vs bir talebim de yok. dileğim çok geçmeden telefonuma tekrar kavuşmam. çünkü ekranı kırıkken, ucuza onu halledip garantisi bitmeden servise gönderip garanti dahili arızaları yapılsın teslim alayım niyetindeyim. işimiz b.k oldu :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Değişim yaptırma tüyoları verilir :D

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
bu teleservice'ten de üst servis neresi oluyor yav.
15 gün olacak hala tamirde gözüküyor :)

@braayn
telefonu ilk servise vermem 29 temmuz, teleservice ulaşması 14 ağustos. tam 15 gün sürmüş, telefonun bayrampaşa'dan maltepe'ye gitmesi :) ve garantisi de yok gözüküyor, ki ben servise ilk verdiğimde garantisi vardı. yeni bir macera beni bekliyor yani :)

braayn

braayn

Üye
@braayn
telefonu ilk servise vermem 29 temmuz, teleservice ulaşması 14 ağustos. tam 15 gün sürmüş, telefonun bayrampaşa'dan maltepe'ye gitmesi :) ve garantisi de yok gözüküyor, ki ben servise ilk verdiğimde garantisi vardı. yeni bir macera beni bekliyor yani :)

Valla sen cihazı verdiğinde cihaz garanti süresi içerisindeyse problem olmaması lazım.Teleservice 15 günde gitmeside enteresan olmuş.

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Valla sen cihazı verdiğinde cihaz garanti süresi içerisindeyse problem olmaması lazım.Teleservice 15 günde gitmeside enteresan olmuş.
lumia destek hattı da bana öyle demişti, bakalım ne olacak.
15 gün olayını da, kıllığına mi beklettiler cihazı anlamış değilim, direkt teleservice'e götürmeyen elimi....

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Allah aşkına şu komediye bir bakar mısınız? Lütfen :D hahahahahha

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar Allah aşkına şu komediye bir bakar mısınız? Lütfen :D hahahahahha

1.ilk olarak çıkardıkları fiyat çok çok çok komik ve saçma nedeni ni biliyorsunuz zaten cihazın sıfır ederi ne çıkardıkları fiyat ne ?
2.Teleservice firması bunu hep yapıyor
3.Sen teleservice ile değil ent servis ile muhattap ol çünkü ben kız kardeşimin lumia 620'sinii tele servise direk götürdüğümde bana 350 Tl fiyat çıkartmışlardı gerekçesi ise cihazı açıp anakart üzerinde bir kondansatörü sıcak hava tabancası ile söküp değiştirmişim :) halen mailleri duruyor.

Sen P.tesi direk Ent servise gidip bu saçmalığı anlat ve ayrıca cihazı size verdiğimde garantisi vardı şimdi benim cihazı garanti dışı bırakıp fiyat yazmışsınız ve üstelik cihazımın sıfır fiyatından da fazla hangi akla mantığa sığar bir iş ypatığınızı açıklarmısınız diyip çemkir..
Böyle saçmalık olmaz.Ahh şu nokia kullanıcılarını daha adam akıllı servislerle muhattap etseler ne olur ... :S ne diyeceğimi şaşırdım...
şunuda söyle size 14 ünde veriyorum siz 22 sinde teleservice yolluyorsunuz bu süre zarfında cihaz neden sizde kaldı ? ve bu tarz garantisi az kalan kullanıcıların garanti süresi cihaz servisdeyken bitsin diyemi bekletiyorsunuz ? dersin. Cihazıda alma elindeki evraklarla tüketici mahkemesine gideceğini söyle.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
1.ilk olarak çıkardıkları fiyat çok çok çok komik ve saçma nedeni ni biliyorsunuz zaten cihazın sıfır ederi ne çıkardıkları fiyat ne ?
3.Sen teleservice ile değil ent servis ile muhattap ol çünkü ben kız kardeşimin lumia 620'sinii tele servise direk götürdüğümde bana 350 Tl fiyat çıkartmışlardı gerekçesi ise cihazı açıp anakart üzerinde bir kondansatörü sıcak hava tabancası ile söküp değiştirmişim :) halen mailleri duruyor.

Sen P.tesi direk Ent servise gidip bu saçmalığı anlat ve ayrıca cihazı size verdiğimde garantisi vardı şimdi benim cihazı garanti dışı bırakıp fiyat yazmışsınız ve üstelik cihazımın sıfır fiyatından da fazla hangi akla mantığa sığar bir iş ypatığınızı açıklarmısınız diyip çemkir..
Böyle saçmalık olmaz.Ahh şu nokia kullanıcılarını daha adam akıllı servislerle muhattap etseler ne olur ... :S ne diyeceğimi şaşırdım...
şunuda söyle size 14 ünde veriyorum siz 22 sinde teleservice yolluyorsunuz bu süre zarfında cihaz neden sizde kaldı ? ve bu tarz garantisi az kalan kullanıcıların garanti süresi cihaz servisdeyken bitsin diyemi bekletiyorsunuz ? dersin. Cihazıda alma elindeki evraklarla tüketici mahkemesine gideceğini söyle.

hocam cihazı ent servise 29 temmuzda vermiştim. yani ordan teleservice'e 14 günde gittiği yetmiyormuş gibi, 2 gün sonra salı günü de cihazın serviste geçirdiği 20 iş günü dolacak zaten :)
pazartesi aramalarını bekleyip öğleden sonra ent servise bir uğrayayım bakalım.
teşekkürler yorumun için

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi

sevinsem mi üzülsem mi bilemedim açıkçası. 1-2 ay da bu cihazı bekleriz herhalde,

Üst Alt