Öneri Xiaomi Yetkili Teknik Servis Numarası ve Adres Bilgileri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Yetkili Teknik Servis Numarası ve Adres Bilgileri
Android dünyasının en iddialı üreticilerinden birisi olmayı başaran Xiaomi yetkili teknik servis bilgileri merak edilmektedir. Xiaomi yetkili teknik servis iletişim bilgilerine makalemizden kolayca erişebilirsiniz.

Pekinde üretilmeye başlanan xiaomi markalı ürünler dünya çapında önemli yerlere sahip olarak günümüze kadar kendini geliştirmiştir. Özellikle telefon üretiminde dördüncü sırada yer alan firma, dizüstü ve masaüstü bilgisayarların, diğer mobil uygulamalı cihaz ve akıllı cihazların, tüketiciye özel tasarlanan elektronik cihazların üretilmesi gibi farklılık oluşturan yapısı sayesinde teknik servis destekli olarak çalışması gerekir. Öyle ki günümüzde kullandığımız ürünler arızaya meyilli olmaktadır, bu arızalar karşısında yüzde yüz güvenilir destek sağlamak bir markanın daha çok tercih edilmesi ve müşteri memnuniyetinin ideal şekilde sağlanması için oldukça önemlidir. Bu nedenle ürün alırken sonrasını da düşünerek yetkili servisin en iyi olduğu markayı tercih etmeniz sizin açınızdan uygun olacaktır.


Anakart, şebeke sorunları, ses ve kamera problemleri, ekranda meydana gelen kırılma ve tuş takımı sorunları, şarj problemleri, hasar görmüş cihaz onarımı, wifi sorunları, sıvı temasına maruz kalmış ürünler, telefonun açılmaması ya da aniden kapanması, şifre sorunları gibi çoğu alanda hizmet veren xiaomi teknik servisi yedi gün yirmi dört saat yardım ve destek sağlıyor. Ürün tamiratı ile parça değişim gerektiren işlemlerde orijinal parçalar kullanılarak altı ay da bu parça ve onarım için garanti veriliyor. Altı ay içinde tekrar aynı sorunla karşılaşır ya da yeni parçalarda hasar meydana gelirse ücretsiz olarak servis kapsamından yararlanabiliyorsunuz.


Türkiye genelinde bulunan xiaomi teknik servis numaralarından bazılarına ulaşmak isterseniz şu numaraları tuşlayabilirsiniz: İstanbul için 0 850 302 80 48, Ankara için 0553 608 57 37, Antalya servis desteği için 444 66 88, Eskişehir için 0 222 233 08 01 ve İzmir için ise 0224 224 52 52. Bu numalar sayesinde ulaşacağınız yetkili servisler sizi müşteri temsilcisi aracılığıyla yönlendirerek kayıt işleminiz gerçekleştirilir. Ardından cihazınız ücretsiz olarak anlaşmalı kargolar yardımıyla alınıp servise getirilir. Sorun saptandıktan sonra size gerekli bilgiler ve ücret hakkında bilgi verilir. Onayladığınız bakım işlemi hemen başlar ve en kısa sürede size geri gönderilir. Eğer ürününüz garanti kapsamındaysa tamamen ücretsiz olarak yapılan onarım işlemi garanti kapsamının bulunmadığı ürün ve hasar tespitlerinde uygun fiyatlı olarak ücretlendirilir. Genellikle büyük firmaların çoklu işlerinde bunun gibi uygun fiyat ve ödeme seçeneklerinde kolaylık sağlanıyor.
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
276
Cevap
0
Görüntüleme
55
Cevap
0
Görüntüleme
61


Üst Alt