Telefoncuyla Aramda Geçen Diyalog :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail pm kontrol kardeşim

Tepkiler: HacKLess

Root ve romları biraz araştırırsan anlarsın abi Kuru kuruya ne söylesem anlamıyacaksın çünkü

- - - Eklendi - - -

Garantisi bitik. Kağıtlarıda yok. Ama adam imeiden baktı sağlam mal yani Kutusu var
Sabihinden'e koy derim veya gittigidiyor'a çevrende tanıdığın ihtiyacı olan varsa daha yüksek bir fiyata bile verebilirsin ama zarar ediceğinden satma,takas et derim

bu telefoncular boşuna çalışıyor biz girsek onların yerine

Tepkiler: ayran3883 ve HacKLess
bu telefoncular boşuna çalışıyor biz girsek onların yerine
Aslında çok küçük bir sermayeyle,1-2 yıla başını alır gidersin kazancı çoktur tabi hırsız olayıda çoktur
Dayanma gücün ve güncel telefon fiyat bilgisi diyeceğim,yok vaz geçtim en iyi telefon 350-400tl den alınır satarken 2 yada 3 katına satmya çalışırsın,birde çenen çok kuvvetliyse''abi bize gelişi 600 bak seni kırmayayım 580 olsun'' falan diye milim milim fiyat inersin

Konu Sahibi
Param olsa root ve rom dükkanı açacam

Tepkiler: maxirabit

[ENGİN]

Üye
Adamları korkutmuşsun yahu yavaş yavaş söyleseydin bari

İsmail adama bilmiyorsa sende biraz kafasını karıştırsaydın daha da heyecanlı olur du.

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Benim daha önce çalıştığım telefoncuya mı gittin acaba Bizim usta da telefondan pek anlamıyordu çünkü. O olabilir

Tam olarak neredeydi bu dükkan ?

Sarangni

Üye
Teknoloji deviyiz diye öğünen Teknosa, Bimeks vs gibi yerler de bile böyle tipler var.

Bende anlatayım bir tane

+ selamun aleyküm
– aleyküm selam
+ hocam sende class 10 hafıza kartı varmı telefoncularda pek olmuyor gerçi de şansımı deneyeyim dedim (hafif tebessüm )
– gılazmı o ne yiyecek birşeymi (kendi eprisin güldü) bak bende kingston var en iyi ve en çok tutulanı bunlar indirimde var zaten 8 cigabaytı 15 lira

Tepkiler: HacKLess
Adamların yüreğine indimi bari
Çoğu telefoncudaki mantık budur ucuza al pahalıya sat ortalık yerdede biraz anlıyormuş gibi yap tamamdır

doctorrr

Üye
yaa bunlar anam babam usulü sök taktan başka bişey bilmez root tan kernel den ne anlasın?

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

yaa bunlar anam babam usulü sök taktan başka bişey bilmez root tan kernel den ne anlasın?
Aynen öyle

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5554108' Alıntı:
Adamları korkutmuşsun yahu yavaş yavaş söyleseydin bari
ne biliyim ben az çok anlarlar dedim

- - - Eklendi - - -

İsmail adama bilmiyorsa sende biraz kafasını karıştırsaydın daha da heyecanlı olur du.
Bakışlarımla dalga geçtim zaten Bazı şeyleri anlatamıyorum

- - - Eklendi - - -

Benim daha önce çalıştığım telefoncuya mı gittin acaba Bizim usta da telefondan pek anlamıyordu çünkü. O olabilir

Tam olarak neredeydi bu dükkan ?
Valla abi karamürselde hiçkimse anlamıyor zaten Merkezde turkcell var. yeni açılan değil , pınarbaşı eczanesinin karşısında

PriZm

Üye
Telefoncu fail olmuş

100 tl ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...